Katalógus Szoftver

Szoftver

Szoftverek leírásai, tesztek, vélemények. Szoftver, szoftverek.
Oldalak
Összesen 23 weboldal van ebben a kategóriában.

Photoshop

Az Adobe Photoshop CS4 a világ vezető grafikai programja, több díjat is nyert, és méltán érdemelte ki a grafikusok elismerését. Ezt a szoftvert ajánljuk kiadványszerkesztőknek, grafikusoknak, amatőr vagy profi fotósoknak, műkedvelőknek, és mindenkinek, aki digitális képekkel dolgozik.

Photoshop

photoshop tutorial

Nézz be te is a legjobb magyar nyelvű photoshop tutorial profin mozgó, online oldalunkra. Csapatunk és weblapunk azoknak is segít akik, még csak most kezdik felfedezni a legnépszerűbb képszerkesztő program fantáziadús világát, de minden képen el akarják sajátítani minden tudását. Olvasgasd, tanulmányozd felhasználói útmutatónkat, gyakorolj napi 10-20 percet és garantált lesz az eredmény!

photoshop tutorial

CRM szoftver

Céged terjeszkedése rengeteg adminisztratív munkával jár? Szeretnél egy olyan programot, ami segíti a munkádat? Próbáld ki Te is a CRM szoftvert! Látogass el weboldalunkra és ismerd meg Te is ezt a programot, mellyel gyorsan és könnyedén intézheted céged adminisztratív ügyeit! Könnyítsd meg a munkádat egy korszerű és nagyszerű számítógépes programmal!

CRM szoftver

Szoftver Hírek

A Szoftver-Info.hu oldalon mindig megtalálja a legfrissebb, szoftverekkel kapcsolatos híreket. A honlapon kiemelten foglalkozunk a böngészőkkel, a grafikai programokkal, az operációs rendszerekkel és a vírusirtó szoftverekkel.

Szoftver Hírek

Számlázó program

Akár ingyenes változatban is törvényesen használható számlák kiállítására. Komolyabb igények esetén modulokkal bővíthető. Clear Admin Számlázó program.

Számlázó program

Szoftver és Webfejlesztés referenciákkal

Egyedi szoftverek és weboldalak tervezése, fejlesztése referenciákkal. Ha szüksége van bármilyen egyedi fejlesztésű programra vagy weboldalra cégének keressen minket. Kis és közepes cégeknek is elérhető áron!

Szoftver és Webfejlesztés referenciákkal

Számológép

Avasmath 80 online tudományos számológép előzménylistával, mértékegység-átváltásokkal. Billentyűzetről is használható. Saját programnyelvén (Calprola) programozható.

Számológép

Számológép Blog

Az első magyar nyelvű blog kifejezetten számológépekről. Online számológépek, grafikus számológépek, retro mechanikus készülékek, és még sok más érdekesség.

Számológép Blog

AVG Internet Security

Az AVG Internet Security a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok, valamint a levélszemét ellen.

AVG Internet Security

Messenger Letöltés

Az msn-t sok helyről le lehet tölteni ám vigyázni kell, hogy honnan szerezzük be kedvenc csevegő programunkat, hisz sok helyen vírust is adnak a letöltés mellé. Nálunk az msnletoltesek.hu-n garantáltan vírusmentesen töltheted le az msn-t, ráadásul figyelünk arra is, hogy mindig a legfrissebb verziót tegyük közzé. A messenger mellet más programokat is le tudsz tölteni úgy mint az MSN Plus-t, vagy az MSN Discovery-t. Ezenkívül még scripteket és skineket is találsz nálunk, amikkel szebbé és „okosabbáâ€? varázsolhatod a Windows Live Messengered.

Messenger Letöltés

Process ügyviteli rendszerek

Windows platformon (egyedi gépen és hálózatban) működő professzionális ügyviteli alkalmazások web oldala.Egyszeres és kettős könyvelő rendszerek, eszközgazdálkodási program, valamint számlázó és vevőanalitika programok találhatók az oldalon.

Process ügyviteli rendszerek

NOD 32 vírusirtó

A NOD 32 vírusirtó program kitűnő megoldást jelent a számítógépünk megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt a vírusokkal, kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámprogramokkal, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a rendkívül gyors NOD 32 motornak köszönhetően a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik.

NOD 32 vírusirtó

MSN Letöltés

Szeretnél több ezer MSN Letöltés közül választani?-Több mint 5000 Smiley. Sok száz MSN Script és MSN Skin. MSN Nevek, MSN Bejelentkezés. Vagy csak egyszerűen a legfrissebb MSN-t és a hozzá tartozó MSn plus-ot szeretnéd letölteni? Mindent megtalálsz ami az MSN világával kapcsolatos.Ezek mellet vár rád még egy remek Társaság, egy fórum és egy Chat ahol felteheted MSN-el kapcsolatos kérdéseidet. Gyere és csatlakozz hozzánk!

MSN Letöltés

Ingyenes ügyviteli szoftverek

Ez az oldal egy egyszerű célt szolgál. Olyan ingyenes szoftvereket próbál összegyűjteni, amivel egy induló vállalkozás egyszerűsítheti a munkát. Esetleg profi megjelenést érhet el, több százezer forint befektetése nélkül. Mindig elcsodálkozom, miért alakult ki az a felfogás: ha valaki vállalkozásra adja a fejét,annak számolatlanul hegyekben áll a pénz, és az apraját a tyúkok eszik.

Ingyenes ügyviteli szoftverek

hírek

Oldalunk az informatika legfrissebb és azon belül legérdekesebb cikkeinek közlésével foglalkozik. Akit érdekel az informatika, az megtalálhatja az aktuális információkat. Maga a számítástechnika egy folyamatosan bővülő, frissülő tudomány, amely mindennap tartogat valami újat a világ számára. Természetesen megpróbáljuk mindig a lehető leghamarabb megismertetni önökkel a legfrissebb információkat. Az Informatika igen szerteágazó. Önálló tudományág, amely az adatok rögzítésével, kezelésével, rendszerezésével, továbbításával foglalkozik. Így hát, az élet minden területén belebotlunk az informatikába( legyen az az otthonunk, munkahelyünk, szórakozásunk stb.) Ezzel kapcsolatban szeretnénk információkat nyújtani, hogy képben legyen mindig.

hírek

Nod32 Antivirus és Eset Smart Security

Töltse le és használja Európa egyik leggyorsabb Antivirusát. Ismerkedjen meg a Nod32 Antivirus illetve Smart Security megoldásokkal. A NOD32 Antivirus hatékony vírusvédelemmel és kémprogramvédelemmel, míg az Eset Smart Security a vírusvédelem és kémprogramvédelem mellett tűzfalvédelemmel és levélszemétvédelemmel kiegészítve óvja meg PC-jét a betolakodóktól. NOD32 antivirus és Smart Security biztonsági megoldások otthoni és vállalati számítógépek számára. A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámlevelekkel, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik. Töltse le ingyenes nod32 antivirus demonkat weboldalunkról. http://www.nod32-antivirus.hu

Nod32 Antivirus és Eset Smart Security

Panda vírusirtó szoftverek és biztons...

Látogasd meg a Panda Security vírusvédelmi termékek weboldalát,ahol számos hasznos információ mellett lehetőséged van letölteni az ingyenes ill. demó vírusirtókat, tesztelni a Panda Antivirus megoldásait, ill. megvásárolni bármelyik Panda Security terméket. Honlapunkon folyamatos antivirus akciókkal, nonprofit ill. oktatási kedvezményekkel várunk. Panda Security megoldások a panda-online.hu oldalon. Panda szoftverek teljes választéka, ingyenes Panda vírusirtó letöltés. Ingyenes megoldás: Panda Cloud Antivirus. Otthoni megoldások: Antivirus Pro 2010, Internet Security 2010, Global Protection 2010. Vállalati megoldások: Security for Business, Security for Business with Exchange, Security for Enterprise, Gatedefender. http://www.panda-online.hu

Panda vírusirtó szoftverek és biztons...

Számlázó program webáruházhoz

Van önnek webáruháza? Még mindig kézzel töltögeti ki a számlákat? Utánaszámolt már, menni értelmes munkát lehetne ez alatt az idő alatt végezni? Van egy olyan számlázó program, amit kifejezetten arra "hegyeztek ki", hogy egy webáruház rendeléseit egyetlen mozdulattal átvegye és az esetleg szükséges javítások után számlázza. A legnépszerűbb hazai és nemzetközi webáruházhoz hozzá van illesztve, érdemes a weboldalon átnézni a listát. Ne késlekedjen, töltse le a számlázó program demó verzióját és próbálja ki, mennyire egyszerű a beállított példa webáruházból letölteni a rendeléseket.

Számlázó program webáruházhoz

MLM szoftver

MLM szoftver amivel a teljes MLM hálózat működését biztosítani tudja, hogy Önnek ne informatikai kérdésekkel kelljen foglalkoznia az üzlete helyett. MLM szoftver segítségével számfejtheti az MLM hálózat jutalékát, webirodát biztosíthat a hálózatépítők számára. A hálózatépítők minden fontos eszközt elérhetnek a webirodájukban, ami ahhoz szükséges, hogy sikeresen végezhessék a munkájukat. Ossza meg a tagokkal a dokumentumokat, szervezzék hatékonyabban a találkozókat az okos naptárral, dolgozzanak közösen a sikeres MLM üzletért. Ha kíváncsi milyen további megoldásokat kínál még az MLM szoftver, akkor nézze meg a weboldalunkat.

MLM szoftver

Számlázóprogram online

Akár ingyenesen is lehet használni a Billzone számlázóprogramot sok kényelmi funkcióval. Azoknak, akik sok számlát állítanak ki havonta, mégis érdemes egy fizetős, prémium előfizetést választaniuk, mivel így még több pénzt és időt takaríthatnak meg. Webshopok körében például az automatikus számlakiállítási funkció az, amely a leginkább népszerű szolgáltatása ennek a számlázóprogramnak. Bár a számlázóprogram használata elég egyszerű, ha mégis bárhol elakadna, akkor a program üzemeltetői készséggel segítenek a továbblépésben.

Számlázóprogram online

Linlib integrált könyvtári rendszer

A Linlib integrált könyvtári rendszer egyaránt teljes körű szolgáltatást biztosít a kis, közepes és nagykönyvtáraknak. Kezelése egyszerű, felhasználóbarát, könnyen megtanulható. Amennyiben még nincs könyvtári programja, válassza a Linlib integrált könyvtári rendszert, mert akkor nem kell évente több tíz vagy százezer forint licencdíjat fizetnie! A Linlib gyors, nincs korlátozva a rekordszám, a hálózatos verzióban pedig a kliens gépek száma sem. A program az alábbi modulokból épül fel: 1. Keresés 2. Szerzeményezés, 3. Katalogizálás, 4. Olvasószolgálat, 5. Statisztikák. 1. A keresés: - 11 féle keresési lehetőség akár webes felületről is. 2. Szerzeményezés: - desiderata katalógus, - pénzügyi nyilvántartás, kimutatás, összesítés. 3. A katalogizálás: - könyvtári szabványok szerinti leírás, megjelenés biztosítása, - könyv, AV, multimédia, hangzó, periodika és régi könyv dokumentum típusok kezelése, - automatikus leltári szám és szakjelzet adás, - MOKKA és HUNMARC import, export lehetőség, - egyedi és csoportos leltárkönyvek kezelése, - állományellenőrzés, selejtezés, 4. Az olvasószolgálat: - kölcsönzés, visszahozatal, hosszabbítás, előjegyzés lehetősége akár a könyvtár honlapjáról is, - felszólítók készítése, nyomtatása, és küldése e-mailben, 5. A statisztikák: - rendezvények, látogatók, könyvtárhasználók, - gyarapodás, kölcsönzők és kölcsönzött dokumentumok száma, - könyvtárközi kölcsönzés nyilvántartása.

Linlib integrált könyvtári rendszer

Ozeki NG SMS Gateway - SMS szoftver vál...

Az Ozeki SMS szoftvert a világ 183 országában több tízezer cég használja. Ezen a weboldalon elolvashatja azokat a szempontokat, ami miatt cégünk piacvezetővé vált a vállalati SMS gateway alkalmazások területén, és ami miatt Önnek is célszerű ezt a terméket választania, ha egy jól működő, megbízható SMS megoldást kíván bevezetni.

Ozeki NG SMS Gateway - SMS szoftver vál...

Munkaidő nyilvántartó program

Szeretné egyszerűen és megbízhatóan letudni a munkaidő nyilvántartást? Ehhez nem kell mást tennie, mint letöltenie, telepítenie és használnia az EMU – elektronikus munkaidő nyilvántartó programot, ami szabadság nyilvántartó program és beléptető rendszer is! A munkaidő és szabadság nyilvántartó program szolgáltatásai: 1. az alkalmazottak érkezéseinek és távozásainak nyilvántartása, 2. túlórák és csúsztatások nyilvántartása, elszámolása, 3. távozások, visszaérkezések, szünetek kezelése, 4. távollétek nyilvántartása (szabadság, táppénz, kiküldetés stb.), 5. jelenléti ívek készítése, nyomtatása, 6. havi összesítések, kimutatások elkészítése, 7. szabadságterv készítés, szabadság kérelem, engedélyezés és nyilvántartás. A munkaidő nyilvántartó program használatához nem szükséges beléptető kapu vagy kártyaleolvasó, ezért is vásárolható meg ennyire kedvezményes áron. Ekkor mindenki egy felhasználónévvel és jelszóval azonosítja magát. De ha Önök beléptető kapus megoldást szeretnének, természetesen az is megoldható. Honlapunkon szabadon kipróbálható webes felületű demo verziót kínálunk, amellyel kockázat nélkül tesztelheti a program szolgáltatásait.

Munkaidő nyilvántartó program

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...