Katalógus Szolgáltatás, Iroda

Szolgáltatás, Iroda

Témák: szolgáltatások, irodai felszerelés, írószer fénymásoló nyomtatópatron irodaház, szolgáltatók dosszié irodaszer, irodabútor páncélszekrény papír irodai szolgáltatások iroda bérlés irodai kellékek iroda takarítás futár irodabútor berendezések informatikus vetítő irodadíszek, ügyvéd, könyvelés.

Oldalak
Összesen 55 weboldal van ebben a kategóriában.

Sofőrszolgálat

Mi mindent is kell Önnek tudnia a sofőrszolgálatról? Minden esetben biztonságosan kell utaznia, abban az esetben is amennyiben legurított egy-két pohár alkoholt. Nem árt tudni, hogy egy üveg sör is gyengíti a biztonságos közlekedés lehetőségét a gépkocsi vezetése közben. Az életét sohasem, semmilyen körülmények között sem veszélyeztetheti. Az Európa Sofőrszolgálat minden időben áll az ügyfelek rendelkezésére, sőt a hét utolsó napján 50%-os engedmény mellett elérhető a vállalkozásunk szolgáltatása.

Sofőrszolgálat

Nagyfuvar

Fuvarozás, áruszállítás, költöztetés, bútorszállítás, lomtalanítás, házhoz szállítás, belső anyagmozgatás. Ezt mind megrendelheti a Nagyfuvar-nál Budapesten és környékén! Legyen Ön magánszemély, cég vagy közület, ha megbízható, kedvező fuvar árakkal rendelkező fuvarost keres: MEGTALÁLT! Már több, mint 25 éve vagyunk jelen a szakmában. A cég fő profilja: fuvarozás, költöztetés, anyagmozgatás. Sok éves tapasztalatomnak köszönhetően megrendeléseimet magas fokú szakértelemmel és pontossággal tudom teljesíteni. Mint a cég vezetője és szakmai irányítója, minden megrendelés teljesítésében és koordinálásában részt veszek. Széleskörű igényeket tudunk kielégíteni. Fuvarozás és költöztetés esetén igény szerint biztosítunk csomagolóanyagot és munkatársaim be is dobozolják szakszerűen ingóságait

Nagyfuvar

Vállalkozás Lista

Elkészítjük vállalkozása bemutató oldalát, melyen elhelyezhet 3 menüpontot pl: szolgáltatások, árlista, elérhetőségek, ) és ez még nem minden szavazásokat, kapcsolati űrlapokat, videókat, képeket, tetethet fel a saját bemutató oldalára.

Vállalkozás Lista

Díszszekér, lőcsös szekér

Nagyon szeretem az ilyen régi dolgokat javítani, mert arra gondolok, egy kis idővel, (vagy esetleg még évtizedekkel) tovább fent maradnak, egy régi mester alkotása. Mert én szerintem alkotások, amire akkor, az a mester egyáltalán nem gondolt. Ő azért készítette, hogy pénzt keressen, legyen miből kenyeret venni a családjának, és, hogy a parasztember, ki tudjon menni a mezőre, ki tudja vinni az ekét, boronát, a vetőmagot, hogy tudja művelni a földjét. Ez a díszszekér, nagyon szép környezetben van elhelyezve, Egy szép, rendezett, fedett udvaron. E-mail cím; jzsef.prokop@gmail.com Telefon; 06/30-32-38-971

Díszszekér, lőcsös szekér

Goossens et Fils Express Service

Életünk során számtalanszor előfordul hogy váratlan meghibásodások történnek otthonunkban és gyors segítségre lenne szükségünk! A Goossens et Fils-t ezért hívtuk életre, hogy gyors és precíz munkával, elháríthassuk az otthonában felmerülő problémákat. Cégünk a hét minden napján, 0-24 óráig hívható Brüsszelben és egész Belgium területén! Legyen szó zárjavításról, dugulásról, üvegezésről, kazánjavításról vagy elektromos munkákról, fordulhat hozzánk bizalommal! Alkalmazottaink magasan kvalifikált szakemberek, amely biztosíték az Ön elégedettségére! Ha hasonló problémák merülnek fel otthonában, hívjon minket bizalommal a weboldalunkon található telefonszámon és 1 órán belül a helyszínre érkezünk!

Goossens et Fils Express Service

Önéletrajz készítés és sablonok

Állást keresel, és szükséged lenne egy igazán jó önéletrajzra? Szeretnéd, hogy biztosan téged válasszanak a rengeteg jelentkező közül? Akkor készíttess professzionális önéletrajzot! Nagy tapasztalattal segítünk neked abban, hogy mind az önéletrajzod külalakja, mind a tartalma profi legyen! Ha önéletrajz sablont keresel, akkor is érdemes meglátogatnod a weboldalunkat, hiszen nagyon jó minőségű önéletrajz sablonokat, mintákat tudsz letölteni nálunk! Gyere nézd meg weboldalunkat, és pörgesd fel az álláskeresésed!

Önéletrajz készítés és sablonok

Egyedi bútor

Nem találja a megfelelő formájú, színű bútort irodájába vagy lakásába? Látogasson el cégünk bemutatótermébe vagy keressen fel minket honlapunk elérhetőségein és rendeljen egyedi bútort garanciával! Vállaljuk bármilyen elképzelés megvalósítását rövid határidővel. Több mint 20 éves bútorgyártási tapasztalattal rendelkezünk, így számunkra nem lehet akadály az elképzeléseinek megvalósítása. Számos kiegészítőt és tartozékot is rendelhet cégünktől! Három dimenziós látványtervet is tudunk készíteni irodája berendezéséhez. Keressen minket bizalommal!

Egyedi bútor

A költözködés szakemberek segítségével.

Költözne? De nagy méretű berendezései vannak, ezenfelül még egy zongorát is el kell költöztetni. Ez egy kicsit sem okoz problémát a Servitius költöztető cégnek. Ez a cég magas szakmai színvonallal dolgozik, amelyet alacsony percalapú árakon kínálnak. A honlapra kattintva láthatjuk azt is, hogy milyen széles sprektumú a szolgáltatások sora is. Hiszen nem állnak meg annyiban, hogy egy általános költöztetés bonyolítsanak le, nem probléma számukra a nehéz tárgyak szállítása sem. Ezek mellett raktár helyiségekkel is rendelkezik a cég, amelyeket szintén bérelni lehet.

A költözködés szakemberek segítségével.

Duguláselhárítás Budapesten, szakszerűen

Tudjuk, mekkora baj a dugulás. Épp ezért a nap 24 órájában készen állunk, hogy segítségére lehessünk nehéz helyzetében. Duguláselhárítás szolgáltatásunk valóban éjjel-nappal hívható a honlapon található telefonszámon. Nincs kiszállási díj, éjszakai és hétvégi vagy ünnepnapi felár. Diszkrét, felirat nélküli járművel érkezünk a helyszínre. Képzett és jól felszerelt szakembereink nem hagynak maguk után felfordulást, koszt!

Duguláselhárítás Budapesten, szakszerűen

Benkó Róbert közös képviselő, tár...

Meg van elégedve társasháza működésével? Társasházkezelőként a tulajdonosok érdekeinek megfelelő, a társasházi törvényben meghatározott feladatok pontos, megbízható elvégzését vállalom. Fő tevékenységem - társasházak teljeskörű, garanciális közös képviseleti és üzemeltetési feladatainak ellátása. Minden általam képviselt társasház külön gazdasági egységként működik, így annak nyilvántartását, könyvelését,a műszaki feladatok megoldásait megbízható csapattal és megfelelő ügyviteli háttérrel végzem. Célom az ingatlan értekének lehetőség szerinti növelése. A tulajdonostársak állandó internet elérhetőségem révén bármikor feltehetik kérdéseiket, közölhetik igényeiket, „megbeszélhetjük” a társasház aktuális ügyeit. Egy korszerű weboldal is rendelkezésre áll a kapcsolattartárs lehetőségéhez.

Benkó Róbert közös képviselő, tár...

Riasztó

Ki hinné, hogy egy riasztó segítségünkre lehet a bűnözők kézre kerítésében? Pedig ez igaz lehet, ha ön is a távfelügyeletet választja otthona megóvására. Így a riasztó működésbe lépése után azonnal megindul a segítség, melynek köszönhetően jóval nagyobb arányban fogható el a tettes.A tapasztalat egyre inkább az, hogy ha betöréses, lopásos bűncselekmény áldozatai vagyunk, akkor a tettes kézre kerítése nem történik meg. A távfelügyelet egyik nagy előnye, hogy a jelzést követően azonnal riadóztatni tudják a szükséges szerveket.

Riasztó

Mágneses tábla

Ön cégvezető, akinek irodaszerek kellenének? Biztosan Ön is felszerelte már az irodáját mindenféle bútorral, klímával, de úgy érzi, hogy ezeken felül kell még venni alapvető irodai felszereléseket. Ez viszont már problémát okoz, mert nagyon elfoglalt? Önnek cégünk a legjobb választás, mert az általunk fenntartott irodaszer webáruház széles termékválasztékkal van felszerelve! Az egyik legkeresettebb árucikkünk a mágneses tábla, ami manapság nagyon hasznos lehet egy iroda életében. Nézzen be hozzánk

Mágneses tábla

SOS plombier Lux – Vizszerelő

Csapatunk szakképzett mesterei a hét MINDEN napján, 24 órában állnak az Ön rendelkezésére és 60 percen belül hárítják el a sürgős eseteket. Problémája van a vízcsövekkel? Esetleg szivárog valahol a víz vagy a WC dugult el? Segítségre van szüksége egy zár kinyitásához vagy éppen egy törött ablak cseréjhez? Nem működik megfelelően a kazánja? Ne aggódjon, SOS plombier lux - vízszerelő elhárítja az összes problémát, legyen az vízszerelés, szivárgás vagy fűtés. Sőt, szakképzett szerelőing képesek üvegezésre, villany- és fűtésszerelésre is. Kérem, keresse fel honlapunkat bizalommal további információkért!

SOS plombier Lux – Vizszerelő

Pályázatírás uniós hazai támogatásokhoz

Szeretne vállalkozásának minél több uniós és magyarországi pályázatból támogatást nyerni? Itt a megoldás! Akkor válassza a mi társaságunkat! Pályázatírás, pályázatfigyelés, menedzselés. Ez az Országos Pályázati Tanácsadó Iroda Kft. Cégünk magyarországi vállalkozások, önkormányzatok részére nyújt teljes körű pályázati tanácsadást. Elsődleges célunk, hogy a pályázatírás segítségével ügyfeleink a rendelkezésre álló európai uniós forrásokból minél több, főleg vissza nem térítendő támogatást szerezzenek. Nem csak pályázatírás, de a pályázatok figyelése is szolgáltatásaink része, így nyomon követheti az elnyerhető támogatásokat, hogy cége a lehető legnagyobb eséllyel induljon egyértelmű fejlődését szolgáló uniós és hazai támogatásokért. Menedzsmentünk tagjai hosszú évekig felsővezetőként dolgoztak multinacionális cégeknél, majd az akkori uniós előcsatlakozási alapok, valamint a vállalkozók, önkormányzatok ezek iránt való érdeklődése és igénye indította el a pályázati tanácsadás illetve pályázatírás ötletét 2003-ban. Bízza ránk bátran a pályázatírás fáradalmait!

Pályázatírás uniós hazai támogatásokhoz

Szépségszalon Budapest

Magas szintű szolgáltatásokkal, kezelésekkel várjuk kedves hölgy vendégeinket szépségszalonunkban. Minőségi anyagokkal dolgozunk, szolid árakkal. Nálunk biztosan nem fog csalódni.

Szépségszalon Budapest

HUN Gyorsszolgálat

A HUN Gyorsszolgálat teljeskörű gyorsszervizelés szolgáltatások nagy választékát kínálja a nap 24 órájában az év minden napján. Cégünk egész Magyarországon jelen van a zárszerviz és biztonságtechnika területén is. Üzleti stratégiánk alapkövetelménye, hogy a megbízhatóságra és szakszerűségre építsünk. Szakembereink a nemzetközi tapasztalatokra alapozva minden piacra bevezetett új terméket és technológiát jól ismernek. Mobil műhelyükből, a legmodernebb eszközökkel végzik a hibák elhárítását. Kollégáink éjjel-nappal fogadják hívását a +36-80/100-100 ingyenesen hívható telefonszámra.

HUN Gyorsszolgálat

Lomtalanítás Budapesten

Minden embernek az élete során folyamatosan egyre több tárgya, holmija gyűlik össze, amitől valamiért nem szeretne megválni. Viszont a rendelkezésre álló tárolásra használható tér egy lakásban - mint tudjuk - véges. különösen igaz lehet ez Budapesti, vagy nagyvárosi környezetben, ahol nincs hatalmas padlás vagy pince, mint a családi házakban. Ezért az összegyűlt holminknak előbb utóbb az lesz a sorsa, hogy nem tudjuk már hová tenni őket. Ilyenkor jön el az ideje a lomtalanításnak. Mi egy meglehetősen egyedi üzleti modellt találtunk ki a lomok elszállítására, úgy, hogy amit lehet nem dobunk a szeméttelepre, hanem megpróbáljuk azokat értékesíteni. Hisz attól, hogy már nincs szüksége rá a megrendelőnek, az még valaki másnak hasznos és értékes lehet. Ezért már a felméréskor megállapítjuk, mi az amit még tovább lehet értékesíteni és annak a várható bevételét levonjuk a lomtalanítás költségéből. Így akár ingyenes is lehet adott esetben a munka. Természetesen mi sem tudjuk minden esetben díjmentesen elszállítani a lomokat, de igyekszünk a lehető legjobb árat kikalkulálni Önnek. Kérjen díjtalan felmérést és árajánlatot weboldalunkon!

Lomtalanítás Budapesten

Tervrajz másolás

Azt sem tudja hol áll a feje, a határidő tegnap járt le és még eszébe sem jutott a szükséges reprográfiai szolgáltatásokkal kapcsolatban partnert keresni? Semmi probléma, nem is kell keresgélnie, forduljon hozzánk bizalommal. Rengeteg régi ügyfelünk bizonyíthatja, hogy ránk számíthat ha sürgős tervrajz nyomtatásról vagy ha sos tervrajz másolásról van szó. Folyamatos telefonos ügyeletet tartunk fenn, így bármikor kereshet minket. Különböző speciális kiegészítő szolgáltatásaink, futárszolgálatunk is áll az Önök rendelkezésére, hogy felmerülő igényeiket a lehető leggyorsabban és pontosabban tudjuk kielégíteni.

Tervrajz másolás

Automata kávégép az irodába

Automata kávégép a Valdo Cafetól, melynek jellemzője a jó minőség. Automata kávégép és automata kávégép közt óriási különbség van, ismerje meg Ön is megbízható gépeinket, melyre a Valdo örök garanciát ad. A minőség, az automata kávégépeknél a friss kávékülönlegességek zamatos ízében mutatkozik meg, mely kávék készítése önnek csupán egy gombnyomás. Automata kávégép több fajtában, méretben és választékban irodákba, büfékbe illetve egyéb vendéglátóhelyekre. Kattintson és ismerje meg az automata kávégépek egyéb tulajdonságait, valamint a hozzájuk tartozó szolgáltatásokat: http://www.valdocafe.hu/hu/kavegep-onnek

Automata kávégép az irodába

Speeding 99 Kft. Autófényezés, autó ...

Autófényezés magasfokú szakértelemmel a 18. kerületben az Üllői úton! A Speeding99 Kft. 15 évnyi gyakorlattal teljesít megbízásokat autófényezés, karosszéria javítás, karambolos autók és fényezése és javítása, szervizmunkák elvégzése, például hibakód olvasás, olajcsere stb., személy- és kisteherautók javítása terén Pestszentlőrincen garanciálisan. Korunk követelményeit kielégítő, gyári technológiával felszerelt szerelő műhelyünkben hőkezeléssel kamrában, a legmodernebb festékeket és segédanyagokat használva végezzük az autófényezést, szigorú elvárások alapján választott szakember-társulatunk segítségével. Megrendelőink tennivalóinak mérséklése érdekében cégünk átvállalja a kárfelvételt és a biztosítási ügyintézés nehézségeit, mivel leszerződött a legtöbb biztosítóval, illetve álljuk az alkatrészavulást, vagy megspóroljuk Önöknek a CASCO-önrészt, és akár ingyen csereautót adunk a szerelés időtartamára.

Speeding 99 Kft. Autófényezés, autó ...

Székhelyszolgálat

A Hóvirág Klub 10 éves működése során számos cégnek nyújtott székhelyet, telephelyet. Igényes környezetünkben, recepciónkkal, könnyű parkolási és megközelítési lehetőségünkkel ideális partnere vagyunk Ön és cége számára. 15 fős tárgyalótermünk akár kisebb konferenciák megrendezésére is alkalmas. A Hóvirág Klub 10 éve várja kedves vendégeit a XII. kerület Széchenyi hegyi egészség központban. A zöldövezetes környezetben gyönyörű panoráma mellett, vállalunk számos szépségápolási, életmód fejlesztő és uszodai szolgáltatásokat. A Hóvirág Klub szakképzett munkatársai garantálják a vendégek magas színvonalú kiszolgálását, nyugodt kikapcsolódását.

Székhelyszolgálat

Azonnali és gyors szakdolgozat kötés,...

Nem elég a sok tanulás, még egy szakdolgozatot is meg kell írni, ahhoz hogy diplomát kapjunk. Valószínűleg ez az oka annak, hogy mindig az utolsó pillanatra lesz kész a beköthető állapot. Mivel nyomdánk már régóta foglalkozik szakdolgozat kötéssel, diplomakötéssel, ezért a dolgozatokat olyan módszerrel kötjük, hogy az utolsó pillanatban is tudunk segíteni. Nyomdánkban mindig igénybe vehető az azonnali és a gyors diplomakötés, és mindez mindenféle előzetes bejelentkezés nélkül. Kötészeti megoldásunk nem csak szép, de minden felsőoktatási intézmény elfogadja. A hosszú évek folyamán mi nem csak egyszerű szakdolgozatkötő műhely lettünk, mert nálunk még egy csomó extrát is kérhet szakdolgozat kötés kapcsán. Bővebben minderről diplomakötéssel foglalkozó honlapunkon olvashat.

Azonnali és gyors szakdolgozat kötés,...

Ügyviteli rendszer, ügyviteli szoftver

Integrált ügyviteli szoftver megoldások a Librától. Az ügyviteli rendszerek hatékonyságának kulcsa az integráltság, mely rugalmas adatkezelést biztosít kis- és középvállalatok számára is. Az integráltság révén a programok együtt működnek egymással, közös adatbázisból dolgoznak, így nincs szükség többszöri adatbevitelre, korábban felvitt tételek hosszadalmas keresésére. A LIBRA3S integrált ügyviteli irányítási rendszert több, mint 600 cég alkalmazza országszerte. Bővebb információ: http://mve.hu/megoldasaink/libra3s-integralt-ugyviteli-rendszer

Ügyviteli rendszer, ügyviteli szoftver
Oldal: 1 / 3

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...