Katalógus Zenekarok, Előadók

Zenekarok, Előadók

Zenekarok, előadóművészek, zenészek honlapjai. Zenekarok - Előadók.
Oldalak
Összesen 21 weboldal van ebben a kategóriában.

Zenész apró

Zenekarok és zenészek figyelem! Ingyenes zenei apróhirdetési feladási lehetőség az oldalon. Zenész apró Mindenkinek. http://aprohirdetes.zeneszolgaltatas.hu

Zenész apró

Music Magazin

Music Magazin egy olyan közösségi portál ahol előadó művészek, zenekarok, szólisták tölthetik fel adatlapjaikat, amiben a legfontosabb infókat közölhetik, zenét tölthetnek fel, videót csatolhatnak. Megadhatják az elkövetkező időben lekötött fellépéseiket amire az érdeklődők akár regisztrálhatnak is. Ezen felül van a portálon zenész apró ahová ingyenesen feltölthetnek hirdetéseket a megfelelő kategóriákba. A rajongói oldalon egyedi csoportokat lehet létrehozni és egymást informálni hirdetményekkel. Privát posta is működik az oldalon ahol a regisztrált tagok könnyen levelezhetnek egymással.

Music Magazin

Pálfi András - Guitar idol 2009

Pálfi András a Guitar Idol 2009-es világméretű verseny magyar felfedezettje. Támogassuk őt, és szavazzunk rá! Ezt az alábbi oldalon meg is teheted.

Pálfi András - Guitar idol 2009

A Ricsi Trió zenekar

Zeneszolgáltatás â^’ Hangosítás â^’ Disco Lakodalmak (kérés esetén háznál zenei kikérővel, ill. utcai kísérettel) szilveszteri bulik, bálok, utcabálok, céges vagy magánrendezvények igényes zeneszolgáltatása, hangosítása, valamint külön igény esetén a rendezvény mai és retro disco-val való megfűszerezése! Akár csak hangosítást is vállalunk, kisebb vagy nagyobb zárt és szabadtéri helyszíneken! Igény szerint 2-től 6 főig! További infók: www.ricsitrio.hu +36 70 395 4020 +36 30 741 5244

A Ricsi Trió zenekar

Csillag Születik 2011

Csillag születik 2011, ahol megtudhatod, kik lesznek 2011 legnagyobb felfedezettjei Magyarországon. Láthattunk már igen érdekes tehetségeket, mint pl. a testépítő Buzás Viktor, akinek amúgy nagyszerű operába illő hangja van, vagy az Everdance lenyűgöző tánc csapata, Kuthy Zoltán és Mercédesz akrobata mutatványai, de volt aki opera hangon énekelte el Fluor- Mizu című dalát is, mint Erős Dávid, vagy volt olyan, aki vakon is nagyszerűen elzongorázta és elénekelte a Szabadság vándorai című dalt, ő Krizbai Teca. Ha kíváncsi vagy, kik fognak még tovább jutni, akkor csak kövesd figyelemmel a mi oldalunkat!

Csillag Születik 2011

lazaruskaraoke.com

Dj Lazarus karaoke bulijai, aktualitások, partyképek. Lali barátainak és ismerőseinek írásai, élménybeszámolói. Gyere, regisztrálj Te is, oszd meg élményeidet minden karaoke rajongóval!

lazaruskaraoke.com

Mesterhármas

Mesterhármas: Fásy Adám, Bunyós Pityu és Sláger Tibó. Nézd meg a Zeneexpressz műsorában őket. További mulatós videklipek, illetve karaoke videók megtekinthetők az oldalon. Mulass a többiekkel

Mesterhármas

Esküvői, lakodalmi zenekar

Zenekarunk vállalja a felhőtlen jó hangulat biztosítását! Célunk, hogy lakodalma olyan sikeres legyen, hogy azt vendégei évek múlva is emlegessék. A repertoárt vendégei igényeihez igazítjuk, ha pedig nehézségei akadnak azzal kapcsolatban, hogy vendégei vajon milyen zenét szeretnek, ebben is segítünk. A jó lakodalomhoz és bálhoz olyan zenekar kell, aki rugalmas a zenében, azonnal igazodik az igényekhez, széles repertoárral rendelkezik, különböző stílusokból! Fontos a színvonalas előadásmód is, mely szorosan összefügg a valóban hangszerekkel (nem dobgéppel, stb.) játszott, táncra perdítő zenével. Mi ezeket biztosítjuk A–nnek! Keressen meg bátran kérdéseivel!

Esküvői, lakodalmi zenekar

ACDC Hungary

Az ACDC Hungary a zenekar magyarországi rajongóinak portálja. Minden megtalálható itt a zenekarról, a történelmétől, a letölthető gitárkottákig. Természetesen a fő téma az ACDC 2009-es turnéja a Black Ice Tour

ACDC Hungary

Ricsi Trió

Kedvező ár, színvonalas zene:Lakodalmak(kérés esetén háznál zenei kikérővel, ill. utcai kísérettel)szilveszteri bulik, esküvők, bálok, utcabálok, legénybúcsúk, eljegyzések, vállalati, céges, születésnapi, névnapi, kerti partik, szalagavatók, bankettek és más családi és egyéb rendezvények zeneszolgáltatása.Igény szerint: 3, 4, fővel.

Ricsi Trió

Zenekar kereső

Zenekarok A-Z-ig minden mennyiségben. Külön megyékre, és stílusokra bontva. Részletes bemutatkozás, képek, demók, ajánlatkérés, véleményezési opció.

Zenekar kereső

Rózsaszín Pittbull zenekar Komló

A Rózsaszín Pittbull egy komlói punk-rock együttes, mely 1995-ben alakult. Főként politikai és kissé aberrált szexuális töltetű dalszövegeikkel hívták fel magukra a figyelmet, bár a felszín alatt általában mély filozófiai tartalom bújik meg. A szövegviláguk azt a szerepet próbálja betölteni a zene világában, amit a South Park a rajzfilmek világában. Az összes album ingyen letölthető a weboldalról!

Rózsaszín Pittbull zenekar Komló

A legvidámabb barakk - lakodalmi, báli...

Zenekarunk vállalja a felhőtlen jó hangulat biztosítását! Célunk, hogy lakodalma olyan sikeres legyen, hogy azt vendégei évek múlva is emlegessék. A repertoárt vendégei igényeihez igazítjuk, ha pedig nehézségei akadnak azzal kapcsolatban, hogy vendégei vajon milyen zenét szeretnek, ebben is segítünk. Az áraink pedig Önnek is tetszeni fognak! A jó lakodalomhoz és bálhoz olyan zenekar kell, aki rugalmas a zenében, azonnal igazodik az igényekhez, széles repertoárral rendelkezik, különböző stílusokból! Fontos a színvonalas előadásmód is, mely szorosan összefügg a valóban hangszerekkel (nem dobgéppel, stb.) játszott, táncra perdítő zenével. Mi ezeket biztosítjuk Önnek! Keressen meg bátran kérdéseivel!

A legvidámabb barakk - lakodalmi, báli...

Feeling Együttes - esküvői zenekar, p...

Ha jó bulit, fergeteges hangulatot szeretne esküvőre, céges rendezvényre, bálra hívjon minket bizalommal! Sok party zenekar van és rengeteg esküvői zenekar de Feeling Együttes csak egy! A három kitűnő énekhangot, a színvonalas hangzást a több éves rutinunkat a hangulatteremtésre használjuk, biztos lehet benne, hogy a rendezvény résztvevői felhőtlenül fognak szórakozni!

Feeling Együttes - esküvői zenekar, p...

Beatles emlékzenekar

Ki ne ismerné a Beatlest? A zenekar, mely a 60-as években beírta magát a történelembe, mi több egyedüliként a történelem könyvekbe és gyökeresen megváltoztatta a könnyűzenét. Ki ne ismerné a She loves you, Yesterday, Let it be vagy a Hey Jude című örökzöld és örök érvényű slágereket? A The Bits (Hungarian Beatles Supergroup) - Beatles emlékzenekar azért alakult meg, hogy színpadra vigye élőben, koncertszerűen ezeket a dalokat eredeti nyelven, ragaszkodva a zenei alapokhoz. Miért Supergroup? A zenekart alkotó négy zenész jól ismert budapesti blues és Angolszász-vonulatú zenekarok frontemberei, akik számtalanszor megfordultak Nyugat-európai színpadokon és a tengeren túlon is. A tagok Beatles szeretete, tapasztalata és zene iránti alázata garantálja a profi megszólalást és az ebből következő jó hangulat maradandó élményt szerez az őket hallgató fiataloknak és örökifjaknak.

Beatles emlékzenekar

RMB - magyar információs oldal

Rolf Maier Bode és Farid Gharadjedaghi német szerzőpáros közös alkotó és előadó tevékenységét bemutató oldal. A rave zenei korszak egyik meghatározó német producerduójának magyar nyelvű információs oldala.

RMB - magyar információs oldal

RMB - a rave nagyjai

Rolf Maier Bode és Farid Gharadjedaghi német szerzőpáros közös alkotó és előadó tevékenységét bemutató oldal. A rave zenei korszak egyik meghatározó német producerduójának magyar nyelvű információs oldala.

RMB - a rave nagyjai

Roy és Ádám Trió

Bizony már jó pár év eltelt azóta, hogy a Roy & Ádám zenekar berobbant a köztudatba, s ahogy a daluk is mondja, a csapból is ők folytak. 1998 óta 7 albumot jelentetett meg a formáció, mely sikere azóta is töretlen. 2006- tól a Black-Outból jól ismert Csányi Zoli dobossal kiegészülve, trióként működnek, és járják az országot. Legújabb albumuk RÁZ címmel 2017.04.30.-án jelent meg, melyet egy teltházas koncerten ünnepeltek az A38-as hajón.

Roy és Ádám Trió

Zenész apró

Apróhirdető oldal zenei témával foglalkozó oldalak, illetve zenészek, zenekarok, esküvői szolgáltatók számára. A hirdetés feladása ingyenes.

Zenész apró

Pálfi András - Guitar idol 2009

A 21 éves fiatalember hihetetlenül jól játszik hangszerén, a gitáron. A napi 5-6 órás gyakorlás látszik, és meghozza gyümölcsét. Forrásaink szerint az ifjú tehetség 7 éve gitározik, és mindent autodidakta módon sajátított el. A Guitar Idol 2009-es versenyének egyik magyar felfedezett tehetsége, és máris bekerült a döntőbe, a világ legjobb 120 gitárosa közé. Támogassuk tehát őt, mint az egyetlen magyar versenyzőt, és szavazzunk rá

Pálfi András - Guitar idol 2009

ACDC Hungary

Az AC/DC hard rock banda újra Magyarországon! A Koncert a Papp László Sportarénában volt a Black Ice World Tour magyarországi állomásaként 2009. március 23.-án. Az oldalon minden fontos információt megtalálsz a koncertről, a zenekarról, az új AC/DC albumról és a '91-es népstadionbeli koncertről. LET THERE BE ROCK BUDAPEST! Rengeteg képpel a Budapesti ACDC koncertről.

ACDC Hungary

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...