Katalógus Tanfolyam, Oktatás

Tanfolyam, Oktatás

Oktatás, valamint tanfolyam témájú weboldalak gyűjtőhelye. Oktatás - Tanfolyam.
Oldalak
Összesen 38 weboldal van ebben a kategóriában.

Hajhosszabbítás tanfolyam

Okleveles hajhosszabbítás tanfolyam, elméleti és gyakorlati oktatással. Induló tanfolyamok: Keratinos hőillesztés, mikrogyűrűzés, hajfelvarrás, mikrogyűrűs varrás. Hajhosszabbítás tanfolyamaink ára tartalmazza a hajhosszabbító kezdőcsomagot. Minden jelentkező oklevelet kap, amennyiben sikeresen elvégzi a tanfolyamot. Ha mindegyik tanfolyamra jelentkezik 25% kedvezményt kap az árból! A hajhosszabbítás tanfolyam oktatásának helyszíne: gödöllői szalonunk.

Hajhosszabbítás tanfolyam

Yes You Can! Nyelviskola Budapest

Kellemes hangulatú, barátságos nyelviskolánk frekventált helyen található. Tanáraink diplomás nyelvvizsgáztató tanárok és anyanyelvi oktatók. Magánórák, csoportos órák és céges tanfolyamok kedvező áron. FŐ PROFILUNK: - Angol, német, török és magyar, mint idegen nyelv tanfolyamok kezdőtől a haladó szintig - EURO és EUROPRO, ECL, ORIGO TELC, LCCI nyelvvizsga felkészítés - TELC nyelvvizsga felkészítés - érettségi felkészítés - vállalati nyelvoktatás - idegen nyelvi teambuilding - nyelvtani rendszerező tanfolyam - üzleti/gazdasági nyelvtanfolyam - álláskereső tanfolyam - anyanyelvi nyelvórák - magánórák 1-3 fő részére

Yes You Can! Nyelviskola Budapest

Vállalkozó Tanoda

Menedzserképzés, Vállalkozói tanfolyamok, oktatás és felnőttképzés egyéni vállalkozóknak és kezdő vállalkozóknak. úzletvezetői, manager, gazdasági és marketing tanfolyamok, vállalkozás menedzselése, képzések üzleteknek és cégeknek, kisvállalati marketing és személyre szabott marketing tanácsadás Pécsett.

Vállalkozó Tanoda

Idegenvezető képzés Budapest

Az idegenvezető képzés terén a Klasszis Oktatás módfelett odafigyel tanárai kiválasztására, mivel célja, hogy tanulói számára magas színvonalú képzést adjon és így könnyebbé tegye a munkavállalást. Az idegenvezető tanfolyam során odafigyel az oktatói intézmény a külső tényezőkre, akadályokra, éppen ezért idegenvezető képzése alatt rugalmas időbeosztást próbál adni. A rugalmasan beosztott, illetve a távoktatásos módszere az idegenvezető tanfolyamnak asszisztálja Önt abban, hogy a képzést a leghatékonyabban végezze el Budapesten. A Klasszis Oktatásnál felettébb nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati képzésre, hogy az idegenvezető tanfolyam elvégzése után az életben hasznosítani tudja az idegenvezető képzésen megszerzett tudást. Még több OKJ-s tanfolyamról a klasszisoktatas.hu oldalon informálódhat (a weblap címe ékezetek nélkül használandó!)

Idegenvezető képzés Budapest

Tanfolyam

Kamatmentes részletfizetés! A régi és már az új OKJ rendszerben is tanulhat. JELENTKEZZEN MOST! Cégünk a Polgárék Kft. több mint tíz éve a felnőttképzés élvonalában biztosítja a minőségi képzést. Sok száz nálunk tanult, és vizsgázott tanuló talált megbecsült állást, munkát. Egyik legfőbb célkitűzésünk a munkaerő piac igényeihez való rugalmas fejlődés.

Tanfolyam

Út a bőség felé!

Eddig csak álmodott a bőségről és jólétről? Nem tudta, hogyan is érhetné el? Akkor itt az ideje, hogy ellátogasson honlapunkra, és kihasználja az általunk kínált lehetőséget! Oldalunkon nem csak olvashat a bőségről, a vonzás törvényéről és alkalmazásáról, vagy az egészségről, hanem részt vehet Bőség Egyperces minitanfolyamunkon! Adja meg nevét és e-mail címét, mi pedig elküldjük kétnaponta azokat a tanácsokat, melyeket sikerrel alkalmazhat a bőség elérésében! Ne késlekedjen, iratkozzon fel még ma!

Út a bőség felé!

Autósiskola Budapest

Autósiskola és motorosiskola, jogosítvány megszerzése szuperintenzíven. Mozgáskorlátozottaknak és akár automatváltós autókon is vállaljuk az okatást.

Autósiskola Budapest

Felnőttoktatás

Szeretne továbbtanulni? Logisztikai ügyintéző és kereskedelmi ügyintéző hiányszakmák megszerzése. Tanuljon nálunk és tegyen szert minőségi, használható szakképzettségre! Felnőtt képzés, felnőttoktatás itt, az A-Level Oktatóközpontban! Látogasson el oldalunkra és tekintse meg ajánlatunkat! Nem fogja megbánni!

Felnőttoktatás

Pályázatok az Oktatás területén

Oktatás, pedagógia, tanulás. Az alábbi oldalon ezekke la témákkal kapcsolatos összes, lehetséges pályázatot megtalálja összegyűjtbe. Böngésszen, és megtalálja, amit keres. Pafi.hu

Pályázatok az Oktatás területén

Online számítógép tanfolyam kezdőknek

Lépésről-lépésre elsajátíthatja a számítógép kezelés tudományát az oktató videók segítségével. Számítógép bekapcsolásától kezdve a programok használatáig mindent érthetően elmagyaráznak és bemutatnak a videó leckékben.

Online számítógép tanfolyam kezdőknek

előadások, képzés idegenvezetőknek

Az előadásaim kívánság szerint 70-90 percet vesznek igénybe. Rendelkezem a vetítéshez szükséges teljes felszereléssel. Előadásaimat iskoláknak, művelődési intézményeknek, nyugdíjas- és ifjúsági kluboknak ajánlom, vagy bármely rendezvény programjaként, ahová beilleszthető

előadások, képzés idegenvezetőknek

Út a tökéletes élethez!

Nem kell beletörődnie a boldogtalanságba! Tegyen egy lépést egy új élet felé! Mi most segítünk Önnek! Csatlakozzon honlapunkon a Tökéletes Élet Mentoring Programhoz! Ez a 12 hónapig tartó program egyedülálló lehetőséget kínál életünk megváltoztatására! Nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő tagságot! Ha hajlandó egy minimális idő- és anyagi ráfordításra, akkor elérheti a vágyott boldog és sikeres életet! Ne késlekedjen, tegyen még ma azért, hogy gyökeres változások történjenek életébe!

Út a tökéletes élethez!

Pályázatírás

Szeretne nyitni egy barátságos galériát, ahol a nagyvilág megismerheti a fiatal tehetségeket? Már rengeteg potenciális szponzort felkeresett, de mégsem járt sikerrel? Mi segítünk Önnek! Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg kínálatunkat! Oldalunkon mi összegyűjtöttül Önnek a legjobb pályázatokat! Tekintse meg kínálatunkat és találja meg a legideálisabb pályázatot!

Pályázatírás

Kötelezők Röviden

Túl sok kötelező olvasmányt adtak fel a szünetre? Nincs időd elolvasni őket? Ha válasz igen, akkor látogasd meg oldalunkat! Kötelező olvasmányok rövidítve, olvasónaplók,elemzések várnak rád. Gyere és nézz be!

Kötelezők Röviden

Jövő Autósiskola, Jogosítvány Budapesten

A Jövő Autósiskola célja, hogy felkészítse tanulóit a biztonságos közlekedésre. Biztos tudást szeretnénk tanulóinknak útravalóul adni a jogosítvány mellé. Autós és motoros tanfolyamok Budapesten.

Jövő Autósiskola, Jogosítvány Budapesten

Autósiskola, jogsi, jogosítvány

A Táltos Autósiskola 1998-ban alakult, előtte mint egyéni vállalkozás működött. Az évek során az autóvezetés oktatásunk iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozott, ez indokolta az autósiskolánkban megszerezhető járművezetői kategóriák bővülését, és a vállalkozás céggé alakulását. A?gy a "B" kategóriás jogosítványon kívül, autósiskolánkba, lehetőség nyílt képzéseink során a motor-kategóriák (M1, ü, A-korl., A) megszerzésére.

Autósiskola, jogsi, jogosítvány

Lehetőség a sikeres életre!

Legyen végre sikeres élete a segítségünkkel! Ne törődjön bele a sikertelenségbe! A siker mindenkinek jár, így Önnek is! Mi segítünk megtenni az első lépést a siker útján! Keresse fel weboldalunk, ahol hasznos és érdekes cikkeket olvashat a sikerekről és azok eléréséről! Emellett pedig oldalunkon megtalálhatja azt a mini sikertréninget, melyre bárki feliratkozhat! Mi olyan sikertippekkel látjuk el, melyek alkalmazásával elérhető a sikeres élet! Ne habozzon, használja ki ezt a lehetőséget! Iratkozzon fel még ma!

Lehetőség a sikeres életre!

Közterület felügyelő tanfolyam

Biztos állást szeretne? Elege van a vállalkozói szféra kiszámíthatatlan munkaajánlataiból? A határozott idejű munkaszerződésekből? Az oktatásszervezéssel és OKJ oktatással foglalkozó Polgárék Kft most egy olyan lehetőséget ajánl az Ön számára, mellyel stabil jól jövedelmező állami álláshoz juthat. Nem kell mást tennie, mint szakértő kollégánkkal felvenni a kapcsolatot telefonon: 06 1 266 84 71, vagy e-mailen: info@polgarek.hu, és munkatársunk a közterület felügyelő tanfolyammal kapcsolatban minden felmerülő információról tájékoztatja. Megtanítjuk mindarra, amire szüksége lehet ahhoz, hogy szakképzett, feladatát maximálisan ellátó közterület felügyelő legyen. Természetesen az elméleti órák végeztével, a gyakorlatban kamatoztatják mindazt, amit megtanultak.

Közterület felügyelő tanfolyam

Gyakorlat orientált vállalati számít...

Gyakorlat orientált vállalati számítástechnika tanfolyamok cégeknek! Vállalati számítástechnika tanfolyamok, informatika képzések kihelyezett formában is! http://www.netlogi-tanfolyamok.net/szamitastechnika_vallalati_kepzes.htm

Gyakorlat orientált vállalati számít...

Fogtechnikus képzés

A fogtechnikus az egyik legjobb kereseti lehetőséget biztosító szakma. A fogtechnikus szakemberek iránt nagy a kereslet itthon, és külföldön is. Legyen Ön is jól kereső fogtechnikus szakember, alapozza meg a jövőjét, egy mindíg piacképes szakmával! Nálunk a legkedvezőbb áron, 0Ft vizsgadíjjak, részletekben is, 0Ft tankönyvek, jegyzetek! Állami OKJ Fogtechnikus képzés az egész országban!

Fogtechnikus képzés

Hogyan szerezhetsz piacképes informatik...

VIDEÓ! Hogyan szerezhetsz piacképes informatika szakmát álláslehetőséggel? NYÁRON IS! Ne elégedj meg az alapozó informatika képzésekkel, hanem válaszd a NetlogiC School Informatika Iskola célzott, informatika sikerszakmákra képző gyakorlatias tanfolyamait! Kiscsoportos informatika képzések kétnyelvű bizonyítvánnyal, álláslehetőséggel, részletfizetéssel! NYÁRON IS!!! ... http://www.youtube.com/watch?v=dKfAw4dkglA

Hogyan szerezhetsz piacképes informatik...

Villanyszerelő képzés

Villanyszerelő, hogy soha fel se tűnjön a kényelmünk hiánya Az elektromosság olyannyira szerves része életünknek, hogy lassan már csak a hiánya tűnik fel az otthonokban, az irodákban, vagyis a legtöbb helyen a nyugati világban. Ekkor viszont szinte rögtön segítségre van szükség, s míg így működnek a dolgok nélkülözhetetlen szakma a villanyszerelőé. Villanyszerelő képzésünk elvégzésével piacképes tudást tehet magáévá a hallgató, melyre míg társadalmunk elektromosságot használ mindig szükség lesz szerte a világban. A megszerzett ismereteket egyéni vállalkozóként, illetve egy vállalat dolgozójaként is könnyen kamatoztathatja egy jó szakember. Jó szakemberré pedig csak tanulás és gyakorlás árán lehet válni, amikre lehetőséget biztosítunk megfelelő környezetben, kiváló oktatókkal, akik mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást a lehető legalaposabb formában képesek átadni a tanulóknak. Minderre nem csupán azért van szükség, hogy a hallgatók eredményesen helyt tudjanak állni a szakmában, hanem azért is, hogy minden veszélyt, mellyel munkájuk során találkozhatnak, felismerjenek és elkerüljenek.

Villanyszerelő képzés

Felnőttoktatás országosan

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával. A Polgárék Kft. minden tanfolyamra biztosít kamatmentes részletfizetési kedvezményeket! Így mindenki számára kedvező feltételekkel elérhetővé válnak a tanfolyamaink.

Felnőttoktatás országosan

Masszázs tanfolyam biztos alapokkal

Mi biztosítjuk a szöveges és a digitális tananyagot. Lehetőséget nyújtunk az alapok elsajátításától egészen az egyes masszázstípusokhoz tartozó fogásokig. A masszázs tanfolyam lehetőséget kínál, hogy profi szakember legyen a masszázs világban. A sikeres tanfolyamot végzők oklevél formájában elismerést is kapnak, amely akár saját vállalkozás indítására is lehetőséget biztosít. Nagy hangsúlyt fektetünk, hogy szakszerű tudáshoz juttassuk részvevőinket, így biztonságosan és magabiztosan alkalmazhatják a későbbiekben a nálunk tanultakat.

Masszázs tanfolyam biztos alapokkal

Ékszerbecsüs tanfolyam

Az ékszerbecsüs szakmával betölthető munkakörök: Becsüs, árverező Ékszerbecsüs, -árverező, értékbecsüs (ékszerkereskedelemben).   A tanuló, vizsgázó képes lesz: Azonosítani az ékszer, dísztárgy anyagát, készítési-díszítési technikáit, a drágakő jellemzőit. Alkalmazni a Nemesfém -vizsgálati és egyszerűbb, illetve műszeres drágakő vizsgálati módszereket Megállapítani az ékszer, dísztárgy típusát, művészeti stílusjegyeit, korát, az óra szerkezetét. - Szakszerűen megnevezni és leírni az eladásra felkínált tárgy ismérveit, állapotát Használni az ötvösjegy, fémjel azonosításához a jegykönyveket, a drágakő-határozáshoz a táblázatokat

Ékszerbecsüs tanfolyam
Oldal: 1 / 2

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...