Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Különböző szolgáltatások linkjegyzéke. Szolgáltatás.
Oldalak
Összesen 250 weboldal van ebben a kategóriában.

Duguláselhárítás Érden és környékén

Rendkívül nehézzé tud válni az a helyzet, amikor dugulás miatt nem tudunk úgy élni, mint azelőtt. Képesek vagyunk még veszekedni is emiatt. Ez a legrosszabb eset, ezt elkerülhetjük, ha a dugulás kialakulása elején hívunk szakembert. Válasszon minket, és hívja a honlapunkon látható telefonszámot, akár éjjel is kivonulunk Önökhöz! Szünet nélkül az Ön szolgálatában állunk, Karácsonykor is minket hívjon! Kollégáink valamennyien magasan képzett szakemberek, egyetemet végzettek. Ezen kívül a legmodernebb felszereléssel és gépekkel is rendelkeznek, hogy gyorsan végezzenek a dugulás megszüntetésével.

Duguláselhárítás Érden és környékén

Horoszkóp készítés

A csillagok már a születésünk pillanatában meghatározzák életutunkat. Nem véletlenül született a mondás, hogy szerencsés csillagzat alatt született, mondják arra akinek minden sikerül. Vannak általános egy adott csillagjegyben született személyre vonatkozó tulajdonságok, jellemzők, de pontos elemzés csak a pontos születési idő ismeretében adható. Szívesen segítek neked abban, hogy te könnyebben járj ezen az úton. Add meg a születési adataidat (év, hó, nap, óra, perc) és térítésmentesen elküldöm számodra a személyes horoszkóp ábrádat. További információkat és érdekességeket találsz a témában ha ellátogatsz weblapomra.

Horoszkóp készítés

Német vállalkozás menedzselése

Német vállalkozás menedzselésében segítünk Önnek. Ha könyveléshez segítségre van szüksége, akkor keressen fel minket. Mérlegképes könyvelőink törekednek arra, hogy a német cég adózása a lehető legoptimálisabb legyen és a könyvelés is helyesen történjen. Könyvelési és adózási tanácsadással várjuk ügyfeleinket. Szakképzett kollégáink minden rendelettel naprakészen tisztában vannak. A tanácsadáson mindig a legújabb szabályokat ismertetik. Ha kérdése merül fel a német cég irányításával kapcsolatban, akkor forduljon cégünkhöz!

Német vállalkozás menedzselése

Rovarírtás Budapesten

A rovarirtási szolgáltatásunk igénybevételét elsősorban a Budapesten és a Pest Megyében élőknek ajánljuk. A cégünk székhelye ugyanis a fővárosban található és ezeken a területeken rendkívül indokolt esetben hétvégén is biztosítjuk a szolgáltatásainkat. A vállalkozásunkról további tájékoztatásokat keressen a cégünk honlapján.

Rovarírtás Budapesten

riasztó

Professzionális biztonságtechnikai megoldások szakértői segítséggel. Biztonsági zárak, ajtók, kamerák, rendszerek beszerelése, karbantartása, javítása megfizethető áron akár 24 órás felügyelettel. Számunkra is fontos az ön és othona biztonsága. Hívjon minket és segítünk biztonságosabbá tenni otthonát, hogy nyugodtan foglalkozhasson bármi mással. Tapasztalt kollégáink késséggel állnak rendelkezésére bármilyen felmerülő kérdésben. Ha további információkat szeretne megtudni, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol bővebben is olvashat szolgáltatásainkról, tevékenységeinkről.

riasztó

Tetoválás és piercing

2013-ban nyitotta meg kapuit Óbudán a Bőrdög Tetoválda. Célunk az volt, hogy minőségi de mégis pénztárcabarát szolgáltatást nyújtsunk a hozzánk betérő vendégeinknek. Töretlen lelkesedéssel és a tetoválás iránti alázattal vállaltuk azt, hogy tisztán, világosan kommunikálva, a piszkos anyagiakat és árakat az ablakba téve, az aki leül a kezelőszékünkbe tisztában legyen azzal, hogy a minta elkészültével mennyit is fog fizetni - az általában nem vastag pénztárcájából - az általunk készített tetoválásért. Sok lelkesedéssel várunk mindenkit korra, nemre és bőrszínre való tekintet nélkül!

Tetoválás és piercing

Műköröm

Találd meg a számodra legmegfelelőbb műkörmöst, aki akár közelebb van hozzád, mint hinnéd. A mukorom.org oldal műkörömmel és annak számtalan aspektusával foglalkozik. Részletesen tartalmazza az ország szinte valamennyi műkörömépítőjét, műkörömépítő szalonját, műkörömépítő alapanyagát valamint itt értesülhetsz a legfrissebb tanfolyamokról és hírekről is egyaránt. A keresést nagyban segíti, hogy megyénként, városonként, Budapesten akár kerületenként is kereshetsz a számodra legmegfelelőbb után. A térképen számos műkörmös és szalon fel van tüntetve az elérhetőségeikkel együtt (utca, ház- és telefonszám) így könnyebben rájuk találhatsz. A megyék alatt megtalálhatod a Crystal Nails körömfutárait. Ha pedig érdekel a szakma, akkor megyénként megtalálhatod az Elite Körmösakadémia oktatócentrumait is.

Műköröm

Hungaro Energy Kft.

A Hungaro Energy Földgáz, Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2008-ban alakult. A pécsi székhelyű cég 100% magyar tulajdonban áll. Magyar cégként törekszünk arra, hogy minél jobban feltárjuk a hazai földgázfelhasználó ipari, kereskedelmi cégek, valamint önkormányzatok gázszolgáltatással kapcsolatos igényeit. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, üzleti kapcsolatunk révén csökkenteni tudják a földgázkiadásaikat, ezzel is növeljék versenyképességüket, önkormányzati partnereink pedig a megtakarítást a helyi közösségek felé nyújtott szolgáltatásuk fejlesztésére fordíthassák.

Hungaro Energy Kft.

HUN Gyorsszolgálat

A HUN Gyorsszolgálat teljeskörű gyorsszervizelés szolgáltatások nagy választékát kínálja a nap 24 órájában az év minden napján. Cégünk egész Magyarországon jelen van a zárszerviz és biztonságtechnika területén is. Üzleti stratégiánk alapkövetelménye, hogy a megbízhatóságra és szakszerűségre építsünk. Szakembereink a nemzetközi tapasztalatokra alapozva minden piacra bevezetett új terméket és technológiát jól ismernek. Mobil műhelyükből, a legmodernebb eszközökkel végzik a hibák elhárítását. Kollégáink éjjel-nappal fogadják hívását a +36-80/100-100 ingyenesen hívható telefonszámra.

HUN Gyorsszolgálat

Csatornatisztítás - Budapesten és kö...

Eldugult a csatorna, vagy a lefolyó? Sürgős segítségért hívjon a 06-30-914-3588 -as telefonszámon. Budapesten és Pest megyében azonnal kiszállok, a telefonos egyeztetés alapján. Sokat segít, és gyorsítja a dugulás elhárítást, ha már a telefonba el tudja mondani a hiba típusát, jellemzőit, a hib lehetséges területének jellemzőit (lakásban, lakáson kívül, stb.). A helyszínen csatornakamerával meghatározom a hiba pontos helyét. Ez Önnek azt az előnyt jelenti, hogy nem kell az egész vezetéket kibontani, vagy felforgatni a lakást. Lényeges helyreállítási költség megtakarítást jelent. Győződjön meg munkám minőségéről a weboldalamon található referencia képek segítségével. Külön felhívom a társasház kezelők, közös képviselők, lakásszövetkezetek figyelmét arra, hogy rendszeres karbantartó szolgáltatásommal megelőzhetik a komoly csatornadugulást, és a velejáró kényelmetlenségeket. A rendszeres szolgáltatás része a tisztításon kívül, a csatornakamerázás, a repedések, apróbb hibák felderítése, javaslattétel a fokozatos és folyamatos hiba megelőzésre.Ha, rám bízza az elvezető rendszerek karbantartását, akkor a habzó szennyvíz áradat rémképétől nyugodtan aludhat.

Csatornatisztítás - Budapesten és kö...

autósiskola Debrecen

Szeretnéd megszerezni a jogosítványt minél előbb és nem döntötted még el, hogy melyik céget válaszd, kivel végezd el a tanfolyamot? Ebben az esetben a mi cégünk egy nagyon jó választás lesz számodra! Az általunk ajánlott autósiskola Debrecen városában működik, ha te is itt élsz, akkor keress fel minket, vedd fel velünk a kapcsolatot és már meg is kezdheted a tanfolyamot a lehető legrövidebb időn belül!

autósiskola Debrecen

Unió Teher - Gyors, profi költöztetés

Szeretne költözni vagy éppen fuvarozót keres? Hívja a nehéztüzérséget! Az Unió Teher színvonalasan és gyorsan segít megoldani a problémáját. Fiatal és teljesen fölszerelt teherautókkal rendelkezünk, így szállítását - költözését bármikor megtudjuk oldani. Rakodóink gyorsan, rugalmasan és gyakorlottan dolgoznak. Munkaidőben alkoholt nem ihatnak, ápoltak és kulturáltak. Vállalunk még tehertaxi szolgáltatást, amit azonnal tudunk biztosítani, zongoraszállítást, pianínó és antik bútor szállítást, irodaköltöztetést. A költözéséhez - irodaköltöztetéshez költöztető dobozokat is tudunk biztosítani, amit ki is szállítunk önnek. Nemzetközi költöztetésben is jártasak vagyunk, rendszeresen költöztetünk az Unió tagállamaiba. Rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel, számlaképesek vagyunk. Többet megtudhat és részletesebben a honlapunkból. Ne reszkírozzon kezdőkkel! Hívjon minket, profi költöztetőket, bútorszállítókat.

Unió Teher - Gyors, profi költöztetés

Life coaching a problémák megoldására

Érezte már azt, hogy problémái megoldásához külső segítségre lenne szüksége? Hollenda Zsolt life coachként segít Önnek. Személyes és telefonos life coaching szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Az ülések során feltárásra kerülnek a problémák okai, és rávezeti ügyfelét arra, hogy megtalálja a megoldást (vagy egy lehetséges jó megoldást) a problémájára. Ezek után közösen dolgozzák ki a cselekvési folyamatot, mint egy útitervet. A következő ülésen értékelik az elért eredményt, és ha a probléma megoldódott, tovább lehet lépni. Vegye igénybe problémája megoldásához Ön is egy külső szakember segítségét.

Life coaching a problémák megoldására

Munkavédelmi kockázatértékelés

A munkavédelmi kockázatértékelés tartalmát számos jogszabály határozza meg. Ebben a dokumentumban olyan információk vannak, amelyek fontosak az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkakörnyezet kialakításakor is. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor látogasson el a Tomagroup Kft weboldalára, ahol midnent megtudhat a témával kapcsolatban.

Munkavédelmi kockázatértékelés

Fordítóiroda

A Reflex Fordítóiroda ISO 9001:2000 és NATO beszállítói minősítéssel, 57 nyelven, garantált fordítási minőséggel, 1983-tól áll az Önök rendelkezésére. Mi szól mellettünk? Gyorsak vagyunk - Munkaidőben 20 percen belül ajánlatot adunk, a fordítás pedig akár 1 órán belül is elkészülhet. Kedvező szolgáltatásaink ár-érték aránya - Az anyanyelvi fordítást és néhány speciális szolgáltatást leszámítva, közepes áron jó minőséget kínálunk. Jó minősítésekkel rendelkezünk - 2004-től van ISO 9001:2008 és NATO beszállítói minősítésünk. Csak valós, jelenleg is élő referenciákat teszünk közzé - Nem gyűjtünk utoljára sok éve megbízást adó "nagy neveket". Legnagyobb megrendelőink listáját szakterületenként csoportosítotva negyedévente frissítjük. Leinformálhatóak vagyunk - különösebb utánajárás nélkül - Honlapunkon megtalálja a legfontosabb cégadatokat és 4 évre visszamenőleg a fő pénzügyi információkat. Országos irodahálózatunk van - Budapesti két irodánkon kívül az ország 11 városában adhatja le az eredeti anyagot, ill. veheti át a fordítást - ha személyes ügyintézésre van szüksége.

Fordítóiroda

belföldi fuvarok

Mire kell figyelni a költöztető vállalkozó leszerződésénél - Költöztetés Budapest? A költöztetésnél Budapesten nagyon jelentős, figyelembe venni az autó nagyságát, hiába lenne jelentős a legeslegnagyobb terjedelmű autó, ha olyan részen lakunk, ahová nem parkolhat be, vagy behajthat, de nem tud beparkolni. Kisvárosi költöztetésnél, egy kertes lakásnál ez nem szokott problémát előidézni. Emellett a rész mellett elég sok másikra is lényeges figyelni, a költöztető kft kiválasztásánál. Lényeges, hogy alapos vállalkozót találjunk, amelyik megbízható munkavégzést ad. A legfontosabb aspektusok, amelyekre figyelni kell - költöztetés Budapest környékén. Elég ritka, hogy olyan költözéssel foglalkozó vállalkozót találjunk, amely minden egyes szempontnak teljes mértékben megfelel. Éppen ezért kell, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mi az, amelyik számunkra a legfontosabb. A költöztetés Budapest városában és a külvárosi költöztetés nem nagy mértékben, de mégis mások. Kell, hogy jól gondoljunk át az egész procedúrát.

belföldi fuvarok

Minőségi, garanciális elektronikai b...

A megfelelő elektronikai alkatrészek és eszközök bérgyártásához érdemes megbízható, profi partnert keresni. Cégünk pont ilyen, hiszen évek óta foglalkozunk elektronikai bérgyártással, gyártósorunk a legkiválóbb csúcstechnológiát képviseli. Minden általunk gyártott termékre él a 100%-os hibamentességi garancia, melyet egy több lépcsős teszteléssel biztosítunk. Célunk, hogy segítsük partnereink versenyképességének növelését úgy, hogy egyre jobb minőségű, és egyre hosszabb élettartamú termékeket tudjanak ügyfeleiknek kínálni.

Minőségi, garanciális elektronikai b...

Létesítmény üzemeltetés

Ne bízza ingatlanának felügyeletét, illetve a különféle hibák elhárítását más és más vállalkozásokra. Cégcsoportunk biztosítja épületeinek teljes körű műszaki üzemeltetését: gépészeti rendszerek, és a teljes elektromos hálózat rendszeres karbantartását, felügyeletét, valamint azok általános műszaki működtetését. Gondnoksági feladataink felölelik a műszaki rendszerek üzemeltetését, a meglévő tárgyi eszközök és berendezések állagmegőrzését. Műszaki hátterünkkel vállaljuk a tervezett és dokumentált működtetési, karbantartási, javítási, és szerelési munkálatok elvégzését, továbbá az egyedi műszaki kivitelezések lebonyolítását.

Létesítmény üzemeltetés

Energiatakarékos fűtés

Sokszor halljuk, hogy alternatív fűtési módszerekkel 20-30 százalékkal csökkenthetjük fűtésszámlánkat. Ez a kérdés mindenkit érdekel mivel az energia drága és a rezsiköltségeink magasak. Az alábbi bejegyzésünkben részletesen kitérünk arra, hogy melyek a reális módszerek arra, hogy tényleg csökkentsük gázszámlánkat. A következő megoldások léteznek: Lakásszigetelés Ablakcsere Passzívház Cserépkályha Kazáncsere Árérték arányban a legközkedveltebb megoldás a kondenzációs kazán, amit érdemes megfelelő szakemberrel kiválasztatni. Ez a lehetőség jóval olcsóbban kivitelezhető mint egy nyílászáró csere vagy egy lakás szigetelés. Egy régi típusú kazán esetében egy lakásszigetelés vagy egy nyílászáró csere nagymértékben növeli a szénmonoxid mérgezés veszélyét. Az új készülékek ezzel szemben nem csak energiafogyasztás szempontjából hoznak kedvező változást, hanem mivel helyiséglevegő független üzemben működnek, működési elvükből adódóan a szén-monoxid mérgezés veszélyét is kizárják. A kondenzációs kazánokkal kapcsolatban ezen kívül is fontos tudni az alábbiakat a működés elvéről: A hagyományos gázkészülék hatásfoka legjobb esetben is 91 – 94%; a kondenzációs kazán ezzel szemben akár 108-109% hatásfokkal működik. Azért jóval magasabb az értéke mert a hagyományos gázkészülék esetében a füst és a vízgőz (égéstermék) haszontalanul távozik a kéményen át, míg a kondenzációs kazán a távozó vízgőz hőjét is hasznosítani tudja. A kondenzációs készülékek úgy vannak kialakítva, hogy az égéstermékben lévő vízgőz a lehető legnagyobb mértékben lecsapódjon, így a párolgáshő nem távozik a kéményen keresztül, hanem a kondenzációs készülékben hasznos hőként jelentkezik.

Energiatakarékos fűtés

Segítség a virágküldésben Kaposvárra

Virágküldés Kaposvárott könnyen és fürgén! A honlapon jó pár különböző csokorból válogathat, amit aztán az ajándékozott számára a virágküldő szolgálat Kaposvárra a nap végére át is ad. Az anyák napjától kezdve a Valentin napig sok érdekes és specifikus csokrot megtalál a portálon. Ez a kaposvári virágküldés főleg akkor előnyös, ha valamiért nem képes szemtől szemben találkozni az illetővel. Ha pedig virágon kívül más dolgot is szeretne ajándékozni, akkor örömteli hír az Ön számára, hogy a virágküldő szolgálattal kaposvári rokonának más ajándéktárgyakat is küldhet. Ugorján át a virágküldő kaposvári weblapjára és tekintse meg a részleteket!

Segítség a virágküldésben Kaposvárra

konténer rendelés a Merkontól

Konténer rendelési szolgáltatásunk igénybevételét elsősorban azoknak a vállalkozásoknak javasoljuk, akik sittet, földet, homokot vagy termőföldet szeretnének szállítani. A cégünk ugyanis ezeknek az anyagoknak a továbbítását és utólagos feldolgozását vagy kezelését is vállalja. A tevékenységeinkről valamint továbi szolgáltatásainkról további tájékoztatásokat keressen a Merkon Kft. honlapjain.

konténer rendelés a Merkontól

Duguláselhárítás Budapesten és kör...

Budapesten és környékén 2 órán belül önnél vagyunk, felszerelkezve duguláselhárítás eszközökkel. Szinte minden esetben falbontás nélkül tudunk a duguláson segíteni. Természetesen munkánk során ügyelünk a higiéniára, hiszen a végső cél nem lehet más, mint egy tiszta, élhető háztartás. A duguláselhárítás megszüntetését spirálos technikával orvosoljuk, ritkán azonban magasnyomású eljárásra is szükség lehet.Ezt mindig előre egyeztetjük a duguláselhárítás probléma telefonos egyeztetésénél.

Duguláselhárítás Budapesten és kör...

Koncz Média - A kommunikáció haszna

A Koncz Média Kft egy vállalkozásban egyesíti a kommunikáció különböző területeinek igazi hasznát. Tanácsadás, tréning, coaching, kiválasztás, HR, a cégfejlesztés érdekében. Újságírás, média, PR, mert tudni kell hírt adni magunkról. Műsorvezetés, hogy a rendezvényeik is szakértő kezekben legyenek. Személyre szabott gyakorlati megoldások. Önnek.

Koncz Média - A kommunikáció haszna

Keresőoptimalizálás

Biztosan Önnek is van egy boltja, annak pediglen weboldala, elvégre manapság internetes oldal nélkül sosem lesz sikeres egy vállalat. Ha az internetes oldal már kész van, akkor már pusztán a keresőoldal első oldalán szükséges lenni a céget körülíró kulcsszavakra. Az Ön internetes oldalának az ésszerű választás a keresőoptimalizálás. Cégünk a keresőoptimalizálás terén tevékenykedik. Látogasson meg bennünket online!

Keresőoptimalizálás

Klíma karbanatartás - klíma fertőtle...

Aggódig saját vagy családja egészségéért? Áporodott szagot érez klímája közelében vagy nem hűt úgy, mint régen? Válassza a tiszta klíma specialistáját! Autó és épületklíma fertőtlenítés, a legmodernebb technológiával, elérhető áron. Ne sajnáljon magától és klímájától egy lélegzetvételnyi gondoskodást. A klímafertőtlenítés megöli a baktériumokat! Baktériumok, de hol? A klíma beltéri egységében! A meleg és a nedvesség táptalaja lehet a légúti megbetegedéseket okozó baktériumoknak. A baktériumok a klímán áthaladó levegővel együtt kijutnak a szobába ahol Ön belélegezheti azokat. Jobb esetben csak annyit érez, hogy büdös van a klíma közelében, rosszabb esetben megbetegedhet tőle. Ezért is fontos a rendszeres klíma karbantartás.

Klíma karbanatartás - klíma fertőtle...
Oldal: 9 / 10

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5315 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2019-10-31 09:30:13

Új Oldalak

1. Homoktövis.bolt.hu    Egészség    
2. Biotic Balance    Egészség    
3. Crystal Silver ezüst...    Egészség    
4. A Bluetooth...    Szórakoztató elektronika    
5. Homoktövis    Egészség    
6. Seomágus.hu- Hogy az...    Marketing, Reklám    
7. Olasz kézműves kávék...    Webshop, Webbolt    
8. Servitius Transport...    Logisztika, Szállítás    
9. Hidegen sajtolt...    Egészség    
10. Mannavita Goji...    Egészség    
11. Klíma webshop...    Webshop, Webbolt    
12. Lengyel fordító -...    Szolgáltatás    
13. Cégcontrol...    Szolgáltatás    
14. Propolisz csepp    Egészség    
15. A bio chlorella hatásai    Egészség    
16. Használja ki a manuka...    Egészség    
17. Mannavita Noni juice    Egészség    
18. Máriatövis magolaj és...    Egészség    
19. Viktória    Marketing, Reklám    
20. Lakevelence Velencei-tó...    Utazások    
Minden új oldal...