Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Különböző szolgáltatások linkjegyzéke. Szolgáltatás.
Oldalak
Összesen 250 weboldal van ebben a kategóriában.

Iroda költöztetes - profi költöztetés

Iroda költöztetés Budapesten és vonzáskörzetében olcsón, garanciában. Hívjon minket és a többit bízza ránk! Irodaköltöztetés professzionális módon

Iroda költöztetes - profi költöztetés

Online Telefonkönyv

Az Országos Online Telefonkönyv létrejöttének célja az intézmények, szolgáltatók, cégek, vállalkozások elérhetőségének megtalálhatóságának könnyítése. Célunk, hogy igényes megjelenést biztosítsunk az interneten, fontosnak tartjuk az oldalunkon való pontos naprakész megjelenést, ezáltal folyamatosan frissítjük a megjelenésben szereplő információkat, adatokat. A telefonkönyvünk magas látogatottsága és jó pozíciója a Google keresőben elősegíti, hogy az Önök szolgáltatásait, termékeit minél többen megtalálják. Az Online Telefonkönyv előnye a hagyományos nyomtatott formával szemben, hogy manapság már szinte mindenki az interneten keres. Tény, ha valaki nem található meg a világhálón, akkor sokkal nehezebb rátalálni, ezáltal az általa nyújtott szolgáltatások, termékek is kevésbé elérhetőek. Mi nem csupán egy egyszerű telefonkönyv vagyunk, egyedi, személyre szóló aloldalt biztosítunk mindenkinek, mely tartalmazza a vállalkozás vagy intézmény nevét, címét, telefonos elérhetőségeit, fax számát, e-mai címét, igény szerint cégleírást, keresőszavakat, Google műholdas navigációs térképet, melyek segítségével láthatóbbá válnak a vállalkozások, cégek leendő ügyfeleik számára. A saját weboldallal rendelkező vállalkozásoknak és intézményeknek linkelési lehetőséget biztosítunk weboldalukra, ezzel is elősegítve, hogy értékes ügyfelekre tegyenek szert.

Online Telefonkönyv

Elektronika vonala - Tűzjelzőrendszerek

Cégünk ingatlanok, ipari objektumok, irodaházak vagyonvédelmi-, tűzjelző-, beléptető-, videómegfigyelő- és gyengeáramú rendszereinek tervezésére, kivitelezésére és azok karbantartására szakosodott.

Elektronika vonala - Tűzjelzőrendszerek

Számítógép - laptop javítás otthonában

Laptopok, asztali számítógépek, számítógépes rendszerek hardveres és szoftveres javítása otthonában hétvégén is, nagyon kedvező áron. Hálózat építés, internet megosztás, a kicsitől egészen a nagyig. Laptopok csatlakozóinak, billentyűzeteinek, zsanérjainak, burkolati elemeinek, kijelzőinek, optikai és merevlemezeinek, cseréje, inverterek, alaplapok és akkumulátorok javítása, alkatrészek beszerzése. Tel: 06 / 70 574 33 40

Számítógép - laptop javítás otthonában

AMTech Rendszerház Kft. - Vállalatirá...

Ha Önnek van már egy ügyviteli szoftvere, amivel nem teljesen elégedett, vagy most gondolkodik, hogy véget vet a több kisebb szoftver és Excel táblák sokaságának, akkor jó helyen jár. A cég minden területét átfogó vállalatirányítási szoftvert, valamint kapcsolódó szervezeti képzéseket javaslunk, mert ilyen az egyedi szoftver! Hiszünk benne, hogy a jó vállalatirányítási szoftver pénzt termel!

AMTech Rendszerház Kft. - Vállalatirá...

Elektro-top 3000

Az Elektro-Top 3000 Kft. tevékenységi körébe tartozik az alkalmazásszoftverek, rendszerek és digitális mikroáramkörök, RFID technológián alapuló azonosító rendszerek fejlesztése, valamint gyártása, és támogatása. Megoldásaink között megtalálhatók beléptető, azonosító rendszerek, kulcskezelő szekrények és rendszerek, GSM, GPRS, GPS alkalmazások. További munkáink monitoring, távfelügyeleti, épületfelügyeleti, automatizálási, tűz- és biztonságtechnikai rendszerek fejlesztése, gyártása, rendszerintegrációja. Rendszereinkhez egyaránt kínálunk általános és egyedi kialakítású RFID tag azonosító chip -eket, proxymity kártyákat, speciális passzív és aktív tag -eket. Célünk az RFID technológia széles körben való elterjesztése, valamint RFID alkalmazások fejlesztése és támogatása.

Elektro-top 3000

AIB-Vincotte Hungary Kft.

MinAµségbiztosítás, ISO 9001, HACCP tanúsítás, felnőttképzés, környezetvédelem - Aib-Vincotte Hungary Kft. A VinA§otte minden — akár a határokon átnyúló — minőséget, biztonságot és környezetvédelmet érintő kérdésben 'Globális Megoldás Szolgáltató'-ként működik. Gyors, hatékony és jól szervezett megoldásokat kínálunk az egyszemélyes kapcsolattartó (SPOC: single point of contact) segítségével. Az A–n SPOC-ja A–nnel együtt keresi az A–n igényeinek leginkább megfelelő megoldást. Ezt követően az SPOC összeállít egy szakértőkből álló csapatot, amely a legmagasabb minőségi színvonalon teljesíti a szolgáltatást. A VinA§otte szolgáltatás kínálata olyan széles, mind a minőség, biztonság, és környezetvédelem területén, hogy túlzás nélkül állíthatjuk, a vállalat minden területen kiváló szakértelemmel rendelkezik.

AIB-Vincotte Hungary Kft.

Roll-up outlet

Roll-Up (rollup) szerkezet egy könnyen használható mobil kiállítási installációs eszköz. Könnyen kezelhető és szállítható ezért kedvelt annyira. Az általános Roll-Up méreteken túl rendelkezünk szélesebb kivitelekkel, melyek felválthatják bizonyos esetekben a sajtófalat vagy kiállítási hátfalat is. Alumínium szerkezet időt álló és könnyű, mely megkönnyíti a szállítást egy repülős útnál is.

Roll-up outlet

Fotónyomtatás nagy méretben - posters...

Fotónyomtatás az A–n saját, kedvenc képeiből - akár festővászonra is! Külön programok telepítése és regisztráció nélkül, egyszerűen, interneten keresztül küldheti el digitális képeit fotónyomtatásra. Prémium minőségben, akár 400x105cm-es méretben készítjük el képeit! Biztonságos csomagolásban, futárral, utánvéttel, 5 munkanapon belül juttatjuk el A–nnek a kész nyomatokat.

Fotónyomtatás nagy méretben - posters...

Bútorszállítás

Vásárolt bútorokat például az IKEA vagy egyéb helyen, de nincs aki elszállítaná önnek? Akkor javasoljuk, hogy akár azonnal keresse fel weboldalunk, mert mi készséggel állunk rendelkezésére akár bútorszállítás, akár teljes költöztetés is a feladat. Sőt cégünk a kisebb nemzetközi költöztetés ügyeiben is a rendelkezésükre tud állni. Bútorszállítás esetén kell-e a bútorokat szétszedni? A bútorok szállítása esetén nem minden esetben kell szétszerelni a bútort, mert nagyon sok esetben eltudjuk szállítani egy darabban is. De ha esetleg valami oknál kifolyólag még is csak szét kell szerelni, cégünkre a bútorszétszedéseket és a bútorok összeszerelésében is tudnak segíteni!

Bútorszállítás

Készház - Gyorsház

Ha A–n a jövőben építkezni szeretne, de még nem döntötte el, hogy hagyományos módon épített vagy könnyűszerkezetes ház lenne-e megfelelőbb, akkor tekintse meg cégünk weboldalát, ahol számos fontos információt kaphat a készházak és gyorsházak építési technologiájával kapcsolatban. A készház terveit a megrendelő egyedi igényeivel összhangban készítjük el, így leendő otthona tökéletesen ki fogja elégíteni az A–n igényeit és elvárásait.

Készház - Gyorsház

Sporoljon.info - Az ár összehasonlít...

Spóroljon.info , az ár összehasonlító plugin amit fél perc alatt, 3 kattintással használhatsz. Nem pár száz bolt, mint az Olcsóbbat.hu-n és társain, hanem több százezer Több mint 250 millió termékkel!

Sporoljon.info - Az ár összehasonlít...

Massagew Masszázs Stúdió

Képzett és tapasztalt masszőr Budapesten vár. Magán stúdiójában különböző masszázs szolgáltatásokkal. Svédmasszázsra épülő wellness masszázsok egész skáláját nyújtom, mint frissítő masszázs, rész-masszázs, hát-masszázs, végtag-masszázs, relax svédmasszázs, aroma olajos wellness masszázsok, személyre szabott masszázs terápiák a vendég igényei szerint. Terápiás szolgáltatások: a gyógymasszázs, sportmasszázs és cellulite-masszázs. A gyógymasszázs konkrét mozgásszervi problémák enyhítésére, gyógyítására szolgál, a sport masszázs a túlterhelésnek kitett izmok rehabilitációjára alkalmazható. A cellulite masszázs hatékony formája a narancsbőr kezelésének, amihez kiegészítőként étkezési és edzésprogram is kérhető. A cellulite masszázst másképpen fogyasztó masszázsnak is nevezik, mivel a zsíranyagcsere folyamataiba szól bele, a zsírszövetet bontja le és ezzel a zsír égetését segíti elő.

Massagew Masszázs Stúdió

Online Fordítóiroda

Online Fordítóirodánkkal gyorsabban és kényelmesebben intézheti fordítással kapcsolatos ügyeit. Időt, fáradságot, és pénzt takaríthat meg azzal, hogy fordításait on-line, elektronikus úton intézi, így nincs szükség arra, hogy szabadidejében befáradjon valamelyik fordítóirodába. Ehelyett kényelmesen és gyorsan saját otthonából vagy irodájából intézheti a fordításokkal kapcsolatos ügyeket, és mi, kedvezményes és akciós árainkon a kezéhez szállítjuk a kész fordítást. Annyit kell csak tennie, hogy bescanneli, vagy Word által szerkeszthető, ill. PDF formátumban csatolja a fordításra váró dokumentumát, és e-mailben elküldi nekünk.

Online Fordítóiroda

Franko költöztetés - nemzetközi köl...

Kizárólag csak költöztetéssel foglalkozunk több, mint 22 éve: budapesti, magyarországi, lakossági, irodaház, irodaköltöztetés, lakásköltöztetés, informatikai, számítógépes hálózatok költöztetése, csomagolás, csomagolóanyagok biztosítása, bútor, és személyes ingóságok tárolása. Nemzetközi költöztetés: európai desztinációkra külön, speciálisan kialakított teherautókkal állunk rendelkezésére, hogy személyes ingóságait nagy biztonság mellett, sérülésmentesen minél egyszerűbben és gyorsabban eljuttassuk Európa bármely országába.

Franko költöztetés - nemzetközi köl...

Minőségi, garanciális elektronikai b...

A megfelelő elektronikai alkatrészek és eszközök bérgyártásához érdemes megbízható, profi partnert keresni. Cégünk pont ilyen, hiszen évek óta foglalkozunk elektronikai bérgyártással, gyártósorunk a legkiválóbb csúcstechnológiát képviseli. Minden általunk gyártott termékre él a 100%-os hibamentességi garancia, melyet egy több lépcsős teszteléssel biztosítunk. Célunk, hogy segítsük partnereink versenyképességének növelését úgy, hogy egyre jobb minőségű, és egyre hosszabb élettartamú termékeket tudjanak ügyfeleiknek kínálni.

Minőségi, garanciális elektronikai b...

Megújuló energiaforrások

Korunk aktuális problémája a környezetszennyezés és annak következményei. A levegő, a víz szennyezettsége, az üvegházhatás egészségromboló és természetet károsító hatásai a nem megfelelő minőségű energiaforrás megválasztására vezethető vissza. A nem megújuló energiaforrások következményei nem helyrehozhatatlanok, de sokat kell tenni annak érdekében, hogy környezetünket helyrehozzuk. A megújuló energiaforrások kímélik a környezetet, így azok használatát kell előtérbe helyezni. A nap a központi forrása a megújuló energiáknak. Közvetlen felhasználása a legszélesebb körben elérhető, a napelemek mindenki számára hozzáférhetőek, alkalmazhatóak.

Megújuló energiaforrások

Kozmetia - Fodrász - Pedikűr az Oktogo...

Kozmetika, fodrászat, pedikűr, masszázs. Kitűnő szakemberek, barátságos környezetben várják A–nt Budapesten, az Oktogonnál. Szépüljön nálunk! Jöjjön el hozzánk az Oktogon közelébe, próbálja ki A–n is nálunk milyen egy jó fodrász!

Kozmetia - Fodrász - Pedikűr az Oktogo...

Gyógymasszázs Budapesten

A Budapesten található Gyógymasszázs centrumban szeretettel várunk minden kedves vendéget! Ha fáradt, izomfájdalmak gyötrik, túl sokat stresszel, vagy régóta húzódó fájdalmas betegséggel küzdd akkor jöjjön el hozzánk! A masszázs számtalan előnyét kedvezményes árakon élvezheti! A masszázs centrum palettáján különböző típusú masszázs fajták közül választhat kedvére: a Svédmasszázs, a Thai massszázs, a Cellulitmasszázs és a Nyirokmasszázs mellett választhatja a Gyógymasszázst, Lávaköves masszázst és akár a Reflexológus-talpmasszázst is. Jöjjön el hozzánk, vegye igénybe szolgáltatásunkat és újuljon meg testileg és lelkileg egyaránt!

Gyógymasszázs Budapesten

Telecom-Ford fordítóiroda

A Telecom-Ford Kft. Fordítóiroda 1998-ban alakult, tulajdonosai magánszemélyek - fordítók és tolmácsok. Kilenc éve eredményesen, változatlan struktúrával végezzük tevékenységünket, a tulajdonosokon kívül mintegy 50 külső fordító és tolmács közreműködésével.

Telecom-Ford fordítóiroda

Számítógép-szerviz

A cégünk az alábbi informatikai területekkel foglalkozik: * informatikai berendezések szervize és kereskedelme * weboldalak, webáruházak fejlesztése, egyedi program fejlesztés * használt informatika vétele és eladása Tevékenységünk kezdete 2004-re tevődik, amióta számítástechnikai szaktudásunk egyre bővült és bővül. Reméljük termékeink, illetve szolgáltatásaink által elnyerhetjük bizalmát és öregbíthetjük nevünket. 24 órás szervizünk piacvezető a hazai laptop és számítógép piacon!

Számítógép-szerviz

Lilith rendezvényszervezés

Lilith = profizmus, gyorsaság, biztonság, nyugalom és siker! A Lilith professzionális módon végigkíséri, megszervezi és kivitelezi rendezvényét. Ha hozzánk fordul, kis létszámú, de nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk garantálja a teljeskörű rendezvényszervezést, rengeteg ötlettel, kreativitással. Évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött a rendezvényszervezés és a partiszervíz területén tudjuk, mi az igazi kihívás: hogy a kezdeti ötlettől a teljes lebonyolításig felmerülő ezernyi problémával ne Önnek kelljen foglalkoznia!

Lilith rendezvényszervezés

Fordítóiroda Budapesten

Fordítóirodánk szakszerűen elvégzett fordításokkal, és hozzáértő szakemberekkel várja az Ön megrendeléseit! Több országban is kapcsolatban vagyunk külsős munkatársakkal, annak érdekében, hogy a szóhasználat és a mondatszerkezet minden fordításkor a lehető legmegfelelőbb legyen. Cégünk immár több, mint kétezer cégnek és magánszemélynek sikeresen elvégzett fordításával biztosítja Önnek a megbízható, kiváló minőséget. Bármilyen nyelvről akár milyen nyelvre is kelljen elvégezni a fordítást, mi biztosan megcsináljuk.

Fordítóiroda Budapesten

Vill-Corp | Villanyszerelés

Villanyszerelés, gyorsan és szakszerűen. Jól képzett regisztrált villanyszerelőt keres Budapesten és környékén? Akkor megtalálta! Cégünk több mint 20 éves tapsztalata a garancia a szakszerű és jó munkára. Az általunk elvégzett munkákra garanciát merünk vállalni. Nálunk minden ügyfél egyformán fontos, legyen szó akár csak egy villanykörte kicseréléséről! Tevékenységeink közé tartozik még az érintésvédelmi felülvizsgálat ami minden cégnek kötelező ahol elektromos berendezésekkel érintkeznek a dolgozók (ide tartoznak a kávéfőzők, számítógépek, fúrók, elektromos csavarhúzók, stb.) és elenőrzés során a szakhatóság rendelkezésére kell tudni bocsátani az erről készült jegyzőkönyvet. Erősáramú berendezések felülvizsgálatával (EBF) is foglalkozunk, ami szintén kötelező, és a tűzoltóság ellenőrzésnél kérheti róla a jegyzőkönyvet.

Vill-Corp | Villanyszerelés

Csanádi és társa magánnyomozó iroda

Szeretné lenyomoztatni párját, konkurenciáját? A feladat végrehajtásához szakmai szempontok alapján egy minimális létszámhoz ragaszkodni szoktunk minőségi okokból. A feladatot megfelelően képzett és kellő gyakorlati tapasztalattal rendelkező csoport hajtja végre. A feladatokhoz professzionális technikai hátteret alkalmazunk. A megbízás végrehajtása során a célszemélyt a megadott címről kilépve az ellenőrzésünk alá vonjuk és folyamatosan konspiráltan követjük. Ellenőrizzük és bepontosítjuk az általa felkeresett személyeket. A történéseket fotó/videó eszközökkel dokumentáljuk és a feladat befejezését követően a megfigyelésről készült jelentéssel együtt a Megbízó számára átadjuk. Lehetséges felhasználási területek: - Célszemély megfigyelése gépjárműves, tömegközlekedési eszközön és gyalogos haladás közben - Megcsalás esetén ellenfél személyének felfedése, lekövetése - Objektumban létrejött találkozók megfigyelése, rejtett eszközökkel való dokumentálása. - Esetleges figyelés felfedése a Megbízó személyére vonatkozóan (Ellenfigyelés, figyelés felfedése) - Megbízó gyermekeik ellenőrzése szórakozóhelyeken (alkohol, drogfogyasztás, ismeretségi kör feltérképezése)

Csanádi és társa magánnyomozó iroda
Oldal: 8 / 10

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...