Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Különböző szolgáltatások linkjegyzéke. Szolgáltatás.
Oldalak
Összesen 248 weboldal van ebben a kategóriában.

Tetőcserép

Tetőt szeretne a feje felé? Tetőcserepet keres? Portálunkon megtalálhatja az öt legnagyobb tetőcserép gyártó termékeit, megnézheti és összehasonlíthatja azokat. Bramac, Creaton, Leier, Mediterrán, Tondach tetőcserepek széles választéka várja A–nt. Hornyolt cserépfedés esetén a kész cserépfedés fedés súlya 35-40 kg/fedett m2. A tetőfedésnél a tetőcserép a hajlásszögtől függő távolságban elhelyezett 48/24 mm-es lécezésre készül.

Tetőcserép

Agil Bt.

Az Agil Bt. egy 1999. óta működő kisvállalkozás. Fő tevékenységünk az angol és orosz nyelvoktatás, valamint rendszergazda szolgáltatás nyújtása kisvállalatoknak és magánszemélyeknek Budaörsön és környékén. WebRend mobil ügyviteli szoftverünk területi képviselőkkel értékesítő kereskedelmi cégek munkáját segíti.

Agil Bt.

PartnerGroup Kft.

A PartnerGroup Kft. az alábbi területeken kíván cégek számára szolgáltatást nyújtani: takarítás, műszaki üzemeltetés, karbantartás, légtechnika tisztítás, biztonságtechnika, örzés-védelem, vagyonvédelem, energiagazdálkodás, kertészet, hó- és síkosság-mentesítés, hó eltakarítás, lift-karbantartás, hulladékgazdálkodás és hulladékkezelés. A cégcsoport forgalma és munkatársainak száma évről évre dinamikusan növekszik. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, illetve a minőségbiztosításra, ami a rendszeres kontroll, a legkorszerűbb eszközök bevezetése, a környezetvédelem, valamint a folyamatos képzés keretében valósul meg. Látogasson el weboldalunkra, ahol részletesebb leírást talál szolgáltatásainkról, referenciáinkról.

PartnerGroup Kft.

Vezetési tanácsadás

Kisvállalkozóknak cégvezetéshez nélkülözhetetlen, gyakorlati útmutatók, melyekkel esélye lesz, hogy visszakapja az életét, és ne csak a vállalkozás töltse ki a mindennapjait. Legyen ideje, energiája a szakszerűbb cégvezetés mellett, saját magára, családjára, hobbijára.

Vezetési tanácsadás

Szekhelysprint

Cégünk olyan vállalkozóknak, mikró- és kisvállalkozásoknak kínál székhelyszolgáltatást, akik vállalkozásuk ügymenetére, építésére koncentrálnak és kevés idejük marad a napi feladatok elvégzésére. Szolgáltatásaink leveszik a válláról a terheket, így több ideje és energiája marad vállalkozása fejlesztésére, hiszen biztosítunk mindent, ami vállalkozása gördülékeny működéséhez szükséges. Nem kell naponta postára mennie, havonta többször könyvelőhöz, ügyvédhez járnia. Vidéki ügyfeleinkenk ez különösen fontos, hisz a budapesti székhely cím mellett, sok felesleges utazástól és költségtől kíméljük meg őket.

Szekhelysprint

Hivalatli és okmányiroda ügyintézés...

Cégünk felkészült, megbízható munkatársak segítségével gyorsan, pontosan elintézi hivatalos ügyeit, ezzel időt, és energiát takarít meg A–nnek. Debrecenben müködünk.

Hivalatli és okmányiroda ügyintézés...

Kasza Tamás

Ingyenes cégvezetői túlélőcsomag Piroska Gyulától. A csomag tartalma: videóanyagok, tanulmányok és egy 111 napos online mini tanfolyam. Hogy ne érezze magát egyedül a cégvezető…

Kasza Tamás

Generálpack webáruház

Olcsó írható cd/dvd/blu-ray lemezek, utángyártott patronok, tonerek, memóriakártyák, papírok a legkorrektebb szállítási díjakkal! Széles választékkal, versenyképes árakkal és vevőorientált gondolkozással várjuk minden kedves látogatónkat! Debrecenben, Nyíregyházán ingyenes házhozszállítással!

Generálpack webáruház

Matrica készítés

A mágneses matricák készítésekor bármilyen módszert használhatunk, az eltérés csupán annyi, hogy a kész grafika után a kinyomtatott anyagot egy mágnes fóliára kasírozzuk. Ezt leginkább akkor érdemes használni, hogyha nem szeretnénk fém felületre matricát ragasztani, illetve azt bármikor, gond nélkül el akarjuk távolítani és bármikor vissza akarjuk helyezni.

Matrica készítés

Virágfutár

Miért válaszd cégünket? Ez a kérdés nagyon egyszerű hiszen velünk sokat spórolhatsz és rövid időn belül olcsón megkaphatod azt a csokrot amit megrendeltél, megbízhatóak vagyunk és a virágfutár gondoskodik arról hogy a megfelelő időben kézhez kapd rendelésed. Ha elnyerte a tetszésed kínálatunk akkor nincs más dolgot válassz a számos termékeink közül és bátran rendelj.

Virágfutár

Egyedi szennyvíztisztító

Szennyvíztisztító berendezéseket, egyedi szennyvízkezelési megoldásokat ajánlunk érdeklődőinknek. Termékeink: egyedi szennyvíztisztító kisberendezések, oldómedencék. Egyedi szennyvíztisztítók tervezése, fejlesztése, üzemeltetése és karbantartása az ország egész területén. Berendezéseink leírását és további hasznos tudnivalókat is talál weboldalunkon a témában.

Egyedi szennyvíztisztító

Ajándék ötletek

Ajándékötletek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, nászajándékba, karácsonyra. Fotóból digitális festmény vagy olajfestmény készítés.

Ajándék ötletek

Családi Pótlék

A www.csaladipotlek.info azért jött létre, hogy a szülőknek folyamatosan naprakész információkkal tudjon szolgálni a családi pótlék igénylésénél bekövetkezett változásokkal és a támogatás összegének mértékével kapcsolatosan.

Családi Pótlék

Matrica gyártás

A fóliák alapanyagok mellett természetesen a nyomtatók is fejlődnek. Egészen friss fejlesztésnek számítanak az olyan gépek, amelyek különleges festékeket tudnak kezelni, befogadni. Az egyediségre egyre nagyobb hangsúly kerül, ezért sokszor tudjuk kihasználni legújabb vágó-nyomtató plotterünk szolgáltatását a fehér (!), illetve a metál színek nyomtatását.

Matrica gyártás

Költöztetés a legjobb áron

Biztonságos csomagolás és költöztetés még a törékeny tárgyak esetén – mi így költöztetünk bárkit, legyen szó magánszemélyről vagy épp vállalatról. Amennyiben neked is szükséged van egy megbízható költöztető cégre, akkor válaszd profi csapatunkat. Nagy teherautókkal különböző településekre költöztetünk bárkit és bármikor, természetesen a konkrét árért kérjen ajánlatot weblapunkon keresztül. Itt elolvashatja referenciáink is!

Költöztetés a legjobb áron

Esküvői fotós

Már minden apró részlet stimmel, minden ki van találva, de egy szereplő még hiányzik. Az esküvői fotós kiléte még kétséges. Kikérdeztétek az összes ismerőst, de nem nyerte meg egyik sem a tetszéseteket. Torzsa Lajos oldalát már láttátok? A egy kiváló esküvői fotós akinek ugyan olyan fontos a fotók minősége, mint az hogy a fiatal pár jól érezze magát az esküvőn, és ez látsszon a képeken.

Esküvői fotós

Riasztórendszerek

Cégünk 1997-ben alakult, biztonságtechnikai és gyengeáramú rendszerek tervezésével, forgalmazásával, telepítésével, karbantartásával, hibaelhárítással foglalkozik az ország egész területén. Az beléptető rendszer alkalmas irodákban, lakásokban, épületekben, lakóparkokban, szállodákban.

Riasztórendszerek

Munkavédelem

Nem minden vállalkozás tartja be a munkavédelem előírásait. Ez nagyon nagy felelőtlenség, hiszen csak egyszer történik valami baj és örökre megüti a bokáját. Ha ön nem szeretne ilyen helyzetbe kerülni, de energiája sincs a munkavédelem állandó követésére, akkor minket megkérve levesszük válláról ezt a terhet. Linkünkre kattintva olvasson többet rólunk!

Munkavédelem

Virágbolt Budapest

Ha nem tudod melyik a legjobb virágbolt Budapest és Pest megye környékén, akkor van egy jó hírem, már meg is találtad. Ne csodálkozz nagyon, mert igen, itt van! Nálunk az interneten is megrendelheted a virágokat vagy az ajándékokat, amelyekkel meg szeretnéd lepni a hozzád közelállókat. Egyszerű mégis nagyszerű, nem beszélve arról, hogy kevesebb pénzbe és fáradtságba is kerül. Bízd ránk, ha virágot küldenél!

Virágbolt Budapest

Számlázó Program és Házipénztár Program

A ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár Program segítségével megoldhatja számlázási feladatait illetve kész megoldás a házipénztár vezetésére is. Forint + deviza számlák, szállítólevelek 5 nyelven. A Számlázó Program letölthető és kipróbálható. Ara: 4.000Ft+AFA, 2év!

Számlázó Program és Házipénztár Program

Zrt. alapítás

Zrt alapítás: információk, zrt alapítás menete, zrt alapítás költségei, zrt alapítás feltételei, zrt alapítás 1 óra alatt, elektronikus zrt alapítás

Zrt. alapítás

Számlázó program azonnal

Az 123szamla.hu számlázó programot egyszerre korlátlan számú munkatárs kezelheti, így nem kell a hálózatos működéssel bajlódnia. Számlázó program mely azonnal használatba vehető, nem kell telepítenie.

Számlázó program azonnal

Armacomp Számítástechnika

Elsosorban minoségi kiszolgálással és kedvezo árainkkal kívántunk ügyfeleink kedvére tenni, s a visszajelzések alapján sikerült egy kellemes légköru, az ügyfelekkel baráti kapcsolatban lévo üzletet kialakítanunk.

Armacomp Számítástechnika

Villanyszerelés

Non stop Villanyszerelés, gyorsszolgálat, gyorsszolgálat éjjel-nappal, hibaelhárítás éjjel-nappal, két órán belül! Villanyszerelő! Lakás villanyszerelés, felújítás, társasházi villanyszerelés Budapesten és környékén Lakás, épület, társasház, családi ház villanyszerelés, hibaelhárítás, karbantartás. Villanyszerelő gyorsszolgálat, internet megosztás, telefonszerelés, gyorsszolgálat éjjel-nappal, kiépítés. Régi elavult biztosítékok, biztosítéktáblák cseréje, felülvizsgálata garanciával!

Villanyszerelés

Szoftverfejlesztés Lonesoft

Szolgáltatásaink: - Egyedi szoftverfejlesztés - úgyviteli programok értékesítése - Vezetői információs rendszerek meglévő ERP software-khez - úgyviteli programok üzemeltetésének támogatása - FRX2XLS Foxpro riportok konvertálása Excelbe - Webrobotok programozása - Programozás outsourcing - SEO Milyen előnyt biztosít Önnek egy Lone-soft által végzett egyedi szoftverfejlesztés? Sokrétű, jól használható információkat előállító lekérdező modul Modern, gyors, jól használható, felhasználóbarát felület A cég felépítésének, tevékenységeinek és munkamódszerének megfelelő felépítés A cég folyamatos üzemeltetési támogatása Folyamatos és kreatív kapcsolat a megrendelő és a Lone-soft Bt. között A bevezetés alatt az igényeknek megfelelő képzés Tisztelettel: Fülöp Zoltán képviselő

Szoftverfejlesztés Lonesoft
Oldal: 6 / 10

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5297 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2019-09-19 12:55:00

Új Oldalak

1. Viktória    Marketing, Reklám    
2. Lakevelence Velencei-tó...    Utazások    
3. Az endometriózis...    Egészség    
4. Echinacea csepp    Egészség    
5. Aranykolloid és...    Egészség    
6. Europa-Road Kft. -...    Logisztika, Szállítás    
7. Shiny exkluzív...    Divat ruházat    
8. Mire jó a szőlőmagolaj    Egészség    
9. Méhpempő friss tiszta,...    Egészség    
10. Medihoney krémek...    Egészség    
11. Goji bogyó...    Egészség    
12. Almaecet tippek...    Egészség    
13. Ginkgo Biloba bolt    Egészség    
14. Az élet egészségesen    Egészség    
15. Autóhűtő javítás    Autóalkatrész    
16. Gold és Silver...    Egészség    
17. Zöld kávé kapszula...    Egészség    
18. Kókuszolaj központ    Egészség    
19. Comvita olajfalevél...    Egészség    
20. Safe Laser SL500 és...    Egészség    
Minden új oldal...