Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Különböző szolgáltatások linkjegyzéke. Szolgáltatás.
Oldalak
Összesen 250 weboldal van ebben a kategóriában.

Költöztetés, lomtalanítás

Cégünk 2001 óta foglalkozik belföldi árufuvarozással, ezen belül főleg költöztetéssel magánszemélyeknek és cégeknek. 2011-től már vállalunk nemzetközi költöztetést valamint árufuvarozást. Jelen pillanatban 4 teherautóval rendelkezünk. Munkánkat a minőség, pontosság és a megbízhatóság jellemzi.

Költöztetés, lomtalanítás

Zajmérés országosan

Hívjon minket bátran, ha túl hangos a szomszéd építkezése, vagy a munkahelyén nem tud összpontosítani a beszűrődő nagy forgalom zaja miatt. Országos szinten vállalunk komplett rezgés- és zajcsökkentő berendezések felállítását és üzemeltetését. Igyekszünk az önnek megfelelő megoldást megtalálni. Kérjen tőlünk ingyenes szaktanácsadást és állunk szolgálatára.

Zajmérés országosan

Hajhosszabbítás.biz

A hajhosszabbítás technológiáját a hosszabbítás mellett hajdúsításra is használják. A hajdúsítás három lehetséges módszere: keratinos hőillesztés, szilikonos mikrogyűrűzés, hajfelvarrás. Oldalunkon a hajhosszabbítás - és dúsításról kívánunk további részletekkel szolgálni látogatóinknak.

Hajhosszabbítás.biz

Munkavédelem, kockázatértékelés cégeknek

Cégünk személyre szabottan vállalja kis és nagy vállalkozások teljes körű tűz- és munkavédelmi szabályzatának elkészítését. A tűzvédelmi törvény előírásai alapján elkészítjük az oktatási tematikát és a megrendelő igényei szerint a kijelölt helyen megtartjuk az oktatást. Célunk, hogy a dolgozók a munkaviszony keretében biztonságosan végezhessék munkájukat. Megoldást kínálunk cége működéséhez tűz- és munkavédelmi területeken és kockázatértékelés során felmérjük a szükséges teendőket.Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg referenciáinkat!

Munkavédelem, kockázatértékelés cégeknek

Mediáció, permegelőzés

A mediáció, vagy más nevén közvetítés célja, hogy az egymással vitában álló, vitaképtelen, vagy nehezen kommunikáló felek között megértés, majd egyezség, megállapodás jöjjön létre. Mindegy, hogy üzleti vita, párkapcsolati vita, gyermeknevelési probléma, vagy társasházi jellegű vitáról van a szó, kitűzött célunk minden esetben az álláspontok közelítése, vagy új megoldások felkutatása, végül, ha lehet, az elérhető legjobb egyezség megteremtése, de mindenképpen a permegelőzés. Mindezt tesszük gyorsan, időt, pénzt, és lelki energiát kímélve. A folyamat általában gyors, hatékony, célravezető, és ami szintén fontos, diszkrét. A vitás, problémás kérdés megoldását követően, az egymással kibékíthetetlen ellentétben állók között a leggyakrabban helyre áll a normális együttműködés.

Mediáció, permegelőzés

S Transport - költöztetés, szállítás

Cégünk fő profilját a költöztetés adja, ami mellett vállalunk szállítást, fuvarozást, lomtalanítást egyaránt. Kiszállási díjat nem számítunk fel, emelt díjakkal sem számolunk (emelet, éjszakai). Költöztetőink készségesek, figyelik azt, hogy önnek mire van szüksége, avagy igénye, emellett pontosan érkeznek. A költségeinket percek alapján állapítjuk meg, ami kedvezőbb árakat eredményez az órákkal szemben. Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen fel minket a weboldalon megadott elérhetőségeken!

S Transport - költöztetés, szállítás

DTSA - szórólapterjesztés, reklámany...

DTSA Marketing Kft. szórólapterjesztés, osztogatás, független ellenőrzés, nyomdai munkák. Fő profilunk a szórólapok, reklámanyagok postaládás illetve címlistás terjesztése, hatékony marketing segítséget nyújtva a különböző szektorban elhelyezkedő vállalkozásoknak. Sikeresen és eredményesen működő, dinamikusan fejlődő vállalkozásunk az idők során kinőtte magát, és napjainkban a szórólapterjesztés mellett az osztogatás és plakátolás világában is átfogó tapasztalatokat szereztünk.

DTSA - szórólapterjesztés, reklámany...

Hulladékgyűjtés, mobil wc, bérbeadás

úzletpolitikánk lényege: mérsékelt árak alkalmazásával, munka- és úgyfélcentrikus vállalkozói mentalitással, a bizalom elnyerése és hosszú távú partnerkapcsolat kialakítása.

Hulladékgyűjtés, mobil wc, bérbeadás

Pc javítás, Számítógép javítás -...

PC Javítás otthonában, ahol az első óra ingyenes! Számítógép javítás otthonában, Pc javítás, Pc szerviz, Pc szerelés NON-STOP az ÖN otthonában! Segítségnyújtás, tanácsadás, oktatás. Minden ami a számítógéppel kapcsolatos! Egy óra problémamegoldás esetén csak kiszállási díj! Számítógépek és hálózatok tervezése, építése, javítása, karbantartása; Operációs rendszerek telepítése, beállítása, frissítése, karbantartása; Vírusirtás, vírusvédelmi rendszerek telepítése. 06204600076 http://www.pcpartnerszerviz.hu

Pc javítás, Számítógép javítás -...

Tűzifa eladás és házhoz szállítás...

Válassza cégünket, ha tűzifára van szűksége. Az alábbi fafajták közül tud rendelni: tölgyfa, cserfa, bükkfa, akácfa, gyertyán. A rendelhető fák kivitelezései a következőek: hasított, gurigára vágott-gurigás, méteres fa-ölfa, valamint a kalodás fa. A megrendelt tűzifát a lehető legrövidebb időn belül próbáljuk házhoz szállítani. A szállítás a következő Pest megyei városokban és környékükre történik: Vác, Őrbottyán, Sződliget, Göd, Dunakeszi, Fót, Veresegyház, Aszód, Gödöllő, Kistarcsa, Isaszeg, Pécel, Szentendre, valamint Budapest egész területére. Bármely kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Tűzifa eladás és házhoz szállítás...

új telefon

Új telefonra lenne szükséged de nem szeretnél sokat költeni rá? Olcsóbb de új telefon megfelelne neked? Fordulj nyugodt szívvel Cégünkhöz és biztos lehet benne, hogy professzionális segítséget kap tőlünk. Csak, hogy elhigyje, hogy ez nem mellébeszélés, egy év garanciát vállalunk a tőlünk vásárolt termékekért. Hívjon minket, és könnyen megtalálja a megfelelő telefont számára!

új telefon

Saci kozmetika

Maróti Sarolta vagyok, 2009-ben végeztem kozmetikusként, és azóta dolgozom a szakmában.Nyitott vagyok az újdonságokra, folyamatos szakmai továbbképzéseken veszek részt.Lehetősége nyílik bőrtípusának megismerésére.Szakmai tanácsadás, bőre otthoni ápolására.Munkáimhoz kizárólag professzionális termékeket használok: Desir line, AA Prestige institution.Vendégeimet folyamatosan megújuló szolgáltatásokkal várom.Célom, hogy vendégeim kiegyensúlyozottan, frissen, megszépülve elégedetten távozzanak.

Saci kozmetika

Lakásfelújítás gyorsan

A lakásfelújítás nem egyszerű feladat! Ha Ön szeretné korrekt áron megoldani a lakásfelújítás kérdését, forduljon hozzánk nagy-nagy bizalommal akár most!

Lakásfelújítás gyorsan

ifj. Bárándi Imre tetoválóművész h...

Ifj. Bárándi Imre vagyok, tetoválóművész! Több mint 15 éve foglalkozom tetoválásokkal Nemegyszer igen messziről, Angliából, Svédországból, Romániából, Belgiumból, is eljönnek tetováltatni, de országunkon belülről is, Sokszor számomra messziről, Hatvanból, Székesfehérvárról, Győrből, Szolnokról, Szegedről is eljönnek hozzám tetováltatni az emberek, ide Budapestre.

ifj. Bárándi Imre tetoválóművész h...

Műkörmös, műkörmös települések

Az oldalon az ország számtalan műkörmöse van fent. Keresd itt a megfelelő műkörömépítőt. A keresést könnyíti, hogy kategorizálva vannak megyénként, Budapesten kerületenként a szakmabeliek. A térképen minden egyes műkörmös meg van jelölve, így a szalont, ahol dolgoznak (város, utca, házszám) megtalálod. A megyék alatt rátalálsz a Crystal Nails körömfutáraira is.

Műkörmös, műkörmös települések

Oberion.hu Számítógép Szerviz

Számítógép szerviz, helyszíni pc javítás Budapesten és környékén kiszállási díj nélkül! Tel: 20/2011-353, e-mail: info@oberion.hu www.oberion.hu

Oberion.hu Számítógép Szerviz

Pénzügyi szolgáltatások, tanácsadás

Pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel szolgálok önnek személyesen az irodámban, vagy akár az interneten keresztül. Szeretné tudni, hogyan tudná akár 50%-al csökkenteni a rezsijét, így a havi kiadásait? Elakadt a bankok hiteltermékei között? Nincs megelégedve a jelenlegivel, vagy új lakásbiztosítást szeretne? Szeretné megismerni az OTP lakástakarékot, vagy a Fenntartható Zöld Otthon Programot? Energiatakarékos házak iránt érdeklődik? Több bank hiteltermékeiből is tudok ajánlatot adni önnek! Több biztosító társaság kínálatából tudok önnek lakásbiztosítást ajánlani. Tanácsot tudok adni az LTP (Lakás takarékpénztár) sokrétű felhasználási lehetőségeiről, valamint részletes információt és korrekt ügyintézést ajánlok a KKV és MKV hitelek terén is. Már 5.éve vagyok a CHB partnere, két éve többes ügynöke. Bár véletlenül csöppentem a pénzügyi világba, itt ragadtam. Amennyiben érdeklődni szeretne a szolgáltatásaim iránt kérem, hogy keresse fel weboldalamat!

Pénzügyi szolgáltatások, tanácsadás

szennyfogó szőnyeg, reklámszőnyeg, s...

Minden kedves leendő ügyfelünknek figyelmükbe ajánljuk a következő cégünk által forgalmazott szolgáltatásokat és termékeket: - reklámszőnyeg - beltéri szennyfogó szőnyeg - szőnyegbérlés - lábtörlő - feliratos szőnyeg Referenciáink között van számos üzlet, irodaház, vendéglő, akik üzemeltetői használják teljes megelégedéssel termékeinket. Ha szőnyegeinket választja , a kifogástalan megjelenést, tiszta bejáratot biztosítja cége számára és garantáltan 70%-al kevesebb porszennyeződés kerül a belső terébe. Termékeinket nem kell megvásárolnia, bérelheti is azokat. Tervező programunkkal saját logós szőnyegét meg is tervezheti. Kérem látogassa meg weblapunkat !

szennyfogó szőnyeg, reklámszőnyeg, s...

Tűzifa

Mit szól ahhoz, ha azt mondom Önnek, hogy tűzifa helyett válasszon fabrikettet! Ha még nem ismeri ezt az újdonságot, vagy talán még nem is halott róla, akkor csak annyit mondanék el róla, hogy tökéletes minőségű, száraz fa összessége, amely biztosítja az ön számára a tökéletes fűtési lehetőséget, az egész fűtési szezon alatt. Tájékozódjon bővebben a fabrikettről a honlapunkon! Vásárolja meg Ön is!

Tűzifa

Igazságügyi szakértők

Szakvéleményre vagy szakértői tanácsra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal, szakértőink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az ingatlan, mezőgazdaság, építészet és a gépjárművek szakterületén. Ha peres eljárás miatt vagy pályázati anyaghoz van szüksége a szakvéleményre, akkor jelezze előre, hogy milyen formátumban kell leadni a dokumentumokat, hogy megfelelő formátumban készíthessük el őket.

Igazságügyi szakértők

költöztetés 1 ,ha korrekt céget keres

Olcsó áron költöztetés? Ki ne szeretné minél kedvezőbb áron megúszni a költözéssel kapcsolatos kiadásokat.Amennyiben Önnek még nem sikerült egyértelmű döntést hoznia, hogy kihez fordulna, azt tanácsolnám, hogy látogasson el honlapunkra és tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, legnagyobb mértékben meg lesz elégedve munkánkkal.Ha bútorszállításra keres megoldást,ebben is tudunk segíteni,gyorsan,olcsón házhoz visszük akár még ma.Sok felesleges holmija van,szeretne megszabadulni tőlük?Felújította lakását,sok törmelék maradt?Ebben is tudunk segíteni,Önnek cipekednie sem kell.Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is!

költöztetés 1 ,ha korrekt céget keres

Mérlegek széles választéka, szervíze

A Kontinex Kft. fő profilja mobil és helyhez kötött elektronikus mérlegek,mérlegrendszerekgyártása, forgalmazása, szervize A Kontinex Kft. holland know-how alapján kizárólagos joggal gyártja Magyarországon a VSH típusú, acél-vasbeton, monolit szerkezetű akna nélküli és sekély aknás hídmérlegeket, melyekbe saválló acélból készült, rendkívül stabil mérlegcellákat épít be. A VSH típuson túl a Kontinex Kft. acél- és betonhidas áttelepíthető hídmérlegek széles skáláját kínálja. A Kontinex Kft. vállalja régebbi, mechanikus mérlegek elektronikus hídmérleggé történő átalakítását. Kérje ajánlatunkat honlapunkon. Várjuk jelentkezésüket!

Mérlegek széles választéka, szervíze

Virtuális iroda és székhelyszolgálta...

Székhelyszolgáltatás:Teljes körű adminisztráció, iroda fenntartási költség nélkül!Az Atlasz Office Irodaház exkluzív irodai környezetben biztosít székhelyet cége számára most rendkívüli kedvezmények mellett. Szolgáltatásunkat mindazon induló, vagy kisvállalkozások számára ajánljuk, akik költségtakarékossági okokból, vagy üzleti tevékenységük jellege miatt nem kívánnak állandó irodát, állandó személyzettel fenntartani, de mégis fontosnak tartják, hogy cégüknek exkluzív megjelenést biztosítva székhelye egy reprezentatív irodaházba kerüljön bejegyzésre, egyúttal élvezve számos kiegészítő szolgáltatásunk előnyét. A helyszíni ügyvédi közreműködéssel gyors, kényelmes és költségtakarékos megoldást kínálunk az Ön számára.

Virtuális iroda és székhelyszolgálta...

Német cégalapítás, vállalkozás

Németországi Vállalkozások részére biztosított komplett átfogó management szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink és leendő ügyfeleink rendelkezésére! Vállalkozásunk megközelítőleg négy éve nyújt induló, és meglévő gazdasági társaságok részére szolgáltatásokat. Magyar- Német vegyesvállalatként és egy Jogi iroda közreműködésével, naprakész jogszabályzással végezzük feladatainkat

Német cégalapítás, vállalkozás

Nails.hu - Minden ami köröm

Az oldal műkörömmel foglalkozik, kiválaszthatod új körmösödet, megnézheted hogyan dolgozik, ga Te is körmös vagy feltöltheted munkáid az oldalra. Egyszóval, minden ami köröm...

Nails.hu - Minden ami köröm
Oldal: 2 / 10

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5352 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-02-20 12:59:32

Új Oldalak

1. Krill olaj kapszula    Egészség    
2. Méhpempő kúra    Egészség    
3. Mannavita    Egészség    
4. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
5. Reg-Enor kúra    Egészség    
6. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
7. Az immunrendszer...    Egészség    
8. Természetes...    Egészség    
9. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
10. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
11. Sambucol immunerősítő...    Egészség    
12. Zöldkagyló kapszula,...    Egészség    
13. Acaibogyo.hu    Egészség    
14. Gasztronómia programok    Gasztronómia    
15. Tóparti esküvő...    Esküvő    
16. Matuzalem csepp    Egészség    
17. Moringa por kúra    Egészség    
18. Acai bogyó    Egészség    
19. A colostrum kapszula...    Egészség    
20. ErgoTeamStúdió -...    Szolgáltatás, Iroda    
Minden új oldal...