Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Különböző szolgáltatások linkjegyzéke. Szolgáltatás.
Oldalak
Összesen 250 weboldal van ebben a kategóriában.

Duguláselhárítás Budapesten és kör...

Budapesten és környékén 2 órán belül önnél vagyunk, felszerelkezve duguláselhárítás eszközökkel. Szinte minden esetben falbontás nélkül tudunk a duguláson segíteni. Természetesen munkánk során ügyelünk a higiéniára, hiszen a végső cél nem lehet más, mint egy tiszta, élhető háztartás. A duguláselhárítás megszüntetését spirálos technikával orvosoljuk, ritkán azonban magasnyomású eljárásra is szükség lehet.Ezt mindig előre egyeztetjük a duguláselhárítás probléma telefonos egyeztetésénél.

Duguláselhárítás Budapesten és kör...

Követeléskezelés - Immunity - Future

Az Immunity - Future Különleges Szolgálat a biztonságtechnikát érintő feladatok ellátásán kívül megbízást vállal a tartozások, késedelmes fizetések rendezését illetően is. A követeléskezelés szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy megrendelőink mihamarabb hozzájuthassanak kintlevőségeikhez. Mindeközben a behajtási folyamat során úgy járunk el, hogy az semmi esetre se legyen ügyfeleink szakmai hírnevének és az adóssal fennálló kapcsolatuknak kárára. Komplex tevékenységünk a kintlevőség kezelés teljes folyamatát felkarolja, beleértve az egyenlegközlők, illetve felszólító levelek kiküldését, valamint a szükség esetén kezdeményezett felszámolási eljárásban biztosított teljes körű képviseletet is. Ügymenetünket mindenkor a megbízóink belső ügykezelési rendjéhez és egyedi igényeihez igazítva alakítjuk ki. Szakembereink az érvényben lévő jogszabályokat betartva, valamint az üzletpolitikai szempontokat figyelembe vételéve végzik tevékenységüket. Ezen kívül cégünk szintén a minőség jegyében vállal megbízásokat a rendezvénybiztosítás, a járőrszolgálat, illetve az objektumőrzés és területőrzés kivitelezésére. Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket keressék fel honlapunkat a további részletekért és elérhetőségeinkért.

Követeléskezelés - Immunity - Future

Klíma karbanatartás - klíma fertőtle...

Aggódig saját vagy családja egészségéért? Áporodott szagot érez klímája közelében vagy nem hűt úgy, mint régen? Válassza a tiszta klíma specialistáját! Autó és épületklíma fertőtlenítés, a legmodernebb technológiával, elérhető áron. Ne sajnáljon magától és klímájától egy lélegzetvételnyi gondoskodást. A klímafertőtlenítés megöli a baktériumokat! Baktériumok, de hol? A klíma beltéri egységében! A meleg és a nedvesség táptalaja lehet a légúti megbetegedéseket okozó baktériumoknak. A baktériumok a klímán áthaladó levegővel együtt kijutnak a szobába ahol Ön belélegezheti azokat. Jobb esetben csak annyit érez, hogy büdös van a klíma közelében, rosszabb esetben megbetegedhet tőle. Ezért is fontos a rendszeres klíma karbantartás.

Klíma karbanatartás - klíma fertőtle...

Kültéri és beltéri kamerarendszer

Ha Önnek is szüksége van arra, hogy ipari objektumát egy kamerarendszer védje, akkor jó helyen jár. Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a biztonsági kamera tervezése, telepítése. A Techson kamerákat a belső terek megfigyelésére is alkalmazzuk, mivel külső megjelenése beleilleszkedik berendezési tárgyai közé. Hosszú távú biztonságot nyújt. Cégünk akciója, hogy munka- és kiszállási díj nélkül szerlejük be a kamerát otthonába, irodájába. További információért vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, kérjen ajánlatot!

Kültéri és beltéri kamerarendszer

easyCopy

Multifunkciós berendezések, nyomtatók, faxok és egyéb irodatechnikai berendezések forgalmazása, javítása, bérbeadása. Nyomtatás, fénymásolás, spirálkötés, diploma vagy szakdolgozat kötés, laminálás, szkennelés minden egy helyen, forduljon hozzánk bizalommal.

easyCopy

Bérszámfejtés

Budapesti könyvelő irodánk a tizenharmadik kerületben található, jól megközelíthető helyen. Cégünk sok éves szakmai tapasztalattal viseli vállalkozások pénzügyi szolgáltatásainak menedzselését. Az AdmiralCount könyvelő iroda vállalja mikro-, kis-, és közép vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, adótanácsadását és adóátvilágítását, pénzügyi tervek és riportok készítését, valamint könyvvizsgálatát. Látogasson el weboldalunkra és kérje ingyenes árajánlatunkat, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Bérszámfejtés

Veszprémi ajándék küldés a virágfutárral

Virágküldés Veszprémbe szimplán és sebesen! Az oldalon több eltérő csokorból szortírozhat, amit aztán rokona részére a virágküldő szolgálat Veszprémbe pár óra alatt el is juttat. A szülinaptól kezdve a Bálint napig sok érdekes és speciális csokrot megtalál a portálon. Ez a veszprémi virágküldés legfőképp akkor hasznos, ha valami okból nem sikerül találkozni az személlyel. Plusz, ha virágon kívül mást is akarna ajándékozni, akkor jó hír az Ön számára, hogy a virágküldő szolgálattal veszprémi barátjának más meglepetéseket is küldhet. Tegyen egy látogatást a virágküldő veszprémi weblapjára és nézze meg az ajándék küldésnek a infóit!

Veszprémi ajándék küldés a virágfutárral

Ajánaltválasztó - Online árajánlat ...

Árajánlatot szeretne egy munkára egyszerre több vállalkozástól? Nincs ideje felkutatni a megfelelő szakembereket? A www.ajanlatvalaszto.hu leveszi ezeket a gondokat a válláról. Adja fel árajánlat kérését oldalunkon és mi továbbítjuk kérését regisztrált partnereink felé, akik elkészítik és megküldik személyre szabott árajánlatukat az Ön részére. Nem lesz más dolga, mint otthonában, kényelmesen kiválasztani a beérkező árajánlatok sokaságából a legmegfelelőbbet. Használja oldalunkat és versenyeztessen egyszerre több vállalkozást költséghatékonyan. Spóroljon kényelmesen, akár 30%-ot.

Ajánaltválasztó - Online árajánlat ...

Merkon Kft. - konténeres sitt szállítás

Keresse fel honlapunkat, amennyiben akár sitt-, föld-, homok-, sóder-, vagy termőföld elszállításáról legyen is szó, bízza ezt a munkát nagy múlttal rendelkező, profi csapatunkra, mely immár 20 éve a piacon van, így nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren (is). Tájékozódjon honlapunkon a minőségi konténer szállítás feltételeiről, a lebonyolításról, árainkról, és hogy miért is érdemes minket választania. Csatlakozzon azon elégedett ügyfeleink közé, akik már megismerték minőségi szolgáltatásainkat. Cégünk Budapesten és hatáskörében vállal konténerszállítást.

Merkon Kft. - konténeres sitt szállítás

Virágküldés Budapesten és környékén

Közeledik egy névnap, de sajnálatosan nem tud találkozni az ünnepeltel? Küldjön virágokat! Az anyák napi virágküldés Budapestre már akár egy-két klikkel kiküldhető. Viszont ha még ennél is különlegesebbet óhajt küldeni, az is lehetséges. A budapesti virágküldő oldalán ugyanis a virágcsokron és ajándékcsomagon kívül akár egy mennyei bor ajándékozására is alkalma van, ami a budapesti virágküldéssel együtt kerül majd átnyújtásra. A megvásárolt ajándék küldését a virágküldő szolgálat Budapestre a rendeléstől mérve relatíve gyorsan kiszállítja. Ez legtöbbször néhány órát jelent. Minden más fontosabb információt átnézhet a virágküldő szolgálat Budapestről szóló honlapján. Intézze az anyák napi virágküldést Ön is az interneten!

Virágküldés Budapesten és környékén

Personal Branding - Be Your Brand

A személyes márka kialakítása elengedhetetlen az üzleti életben, hiszen egész pályákat képes meghatározni. Tapasztalataink szerint az énmárka létrehozása (personal branding) nem csak egy pillanatnyi megoldás arra, hogy partnereinkben jó benyomást keltsünk, hanem hosszú távú percepciók kialakítására is képes, mely a vállalatirányításban is hasznos lehet. Célunk az, hogy ügyfeleinket hozzásegítsük a céljaikat valóban támogató személyes márka létrehozásában. A mai, szélsőségesen erőforrás-igényes üzleti környezetben, a személyes márka felépítéséhez és közvetítéséhez, valamint a kapcsolati hálók működtetéséhez nyújtott szakértői támogatás mind nagyobb értéket képvisel.ka kialakításához.

Personal Branding - Be Your Brand

Prototípus gyártás a Precíziós önt...

A vállalkozásunk olyan prototípusokat gyárt, amelyek lehetővé teszik a szereléssel együtt járó nehézségek megoldását valamint a mechanikai próbák végrehajtását is. Amennyiben szeretné a tömeggyártás előtt kipróbálni az adott alkatrészt vagy öntvényt, akkor érdemes előtte prototípust gyártatni. Ha ön is szeretne ilyen prototípusokat készíttetni, akkor forduljon a Precíziós Öntő Kft-hez. Nálunk jó helyen jár!

Prototípus gyártás a Precíziós önt...

Bujdigép gépkölcsönzés

Béreljen földmunkagépeket, autódarukat, emelőgépeket a Bujdigép Kft.-től. Makó, Kiskunhalas, Baja, Mórahalom, Kistelek, Hódmezővásárhely térségében biztosítunk munkagépeket kis- és nagyberuházásokhoz. A MOL munkaterületeken folyamatosan végzünk daruzási munkákat, közel 20 darab 7-től 110 tonna teherbírású autódaruval rendelkezünk. A teljes gépparkunkban több, mint száz munkagépet talál. Országos hulladék-kezelési és -hasznosítási engedéllyel rendelkezünk. Bontó-, harapó-, törő- és osztályozó gépek széles skálájával tudjuk kiszolgálni a hozzánk forduló vállalatokat, intézményeket vagy magánszemélyeket. Ha Önnek darura, kotróra, úthengerre vagy egyéb munkagépre van szüksége jó helyen jár. Tőlünk kiváló áron bérelhet nagy teljesítményű munkagépeket akár gépkezelővel együtt. Daruzás, kotrózás, hengerezés és egyéb munkagépek bérlése Szegeden és Csongrád megyében? Ne keressen tovább: Bujdigép Kft.

Bujdigép gépkölcsönzés

Cégalapítás - Kft alapítás Miskolc

Könyvelőirodánk fő erőssége a könyvelés, továbbá az ehhez kapcsolódó bérszámfejtés, adótanácsadás. Ezt kiegészíti cégalapítás szolgáltatásunk (jellemzően a kft. alapítás). Munkánkat Miskolc belvárosában végezzük. Dolgozóink több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal állnak az Ön részére. A Kft alapítás garanciával történik, 1 hét alatt. Ha a mi hibánkból nem jegyzik be a céget, akkor a munkadíjat nem kell megfizetnie. Várjuk Miskolc belvárosi irodánkban, az Arany Corvin üzletházban, ahol ingyenesen parkolhat (az első órát mi álljuk).

Cégalapítás - Kft alapítás Miskolc

Virágküldés: Tatabánya

Virágküldő szolgálat segítségét kérné Tatabányán? Na akkor nagyszerűen járt, hisz itt megtalálja! A virágküldést Tatabányára már akár percek alatt kiküldheti az internet jóvoltából. Ehhez nem kell Önnek mást cselekednie, minthogy ellátogasson a tatabányai virágküldő honlapra, ahol aztán a kitöltött cím és más infók után rövidesen lezajlik a virág kiküldés. Ez annak tudható be főképpen, hogy a linken fellelhető weboldalon a virágküldő szolgálat a tatabányai rendeléseivel foglalkozva dolgozik. Így mindig szaporán és pontosan, a vevői felé pedig kényelmesen csinálja a virágküldést Tatabányán!

Virágküldés: Tatabánya

Ajándékcsomag küldés Salgótarjánba

Virágküldés Salgótarjánba szimplán és szaporán! A weboldalon jó pár eltérő ajándékból szelektálhat, amit aztán szerette felé a virágküldő szolgálat Salgótarjánba pár óra alatt el is juttat. Az anyák napjától kezdve a Valentin napig sok típusú különleges csokrot megtalál a honlapon. Ez a salgótarjáni virágküldés Valentin napkor leginkább akkor hasznos, ha úgy hozza a sors, hogy nem sikerül szemtől szemben találkozni az személlyel. Ha pedig virágon kívül mást is akarna ajándékozni Valentin napra, akkor szuper hír az Ön számára, hogy a virágküldő szolgálattal salgótarjáni barátjának más szuveníreket is küldhet. Látogasson el a virágküldő salgótarjáni weblapjára és tekintse meg az ajándék rendelésnek a infóit!

Ajándékcsomag küldés Salgótarjánba

Budapesten duguláselhárítás éjjel-nappal

Tisztelt látogató Ön jelenleg a duguláselhárítás bemutatkozásunkat olvassa! Hétvégén illetve ünnepnapokon folyamatosan dolgozunk. Szakembereink húsz éves tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan figyeljük a technikai fejlődéseket, és alkalmazzuk azokat. Az elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. Abban az esetben ha nem azonnal szeretné megjavíttatni a dugulást, akkor a duguláselhárítás az Ön által kért időpontban végezzük. Budapest és 50km-es vonzáskörzetében vállalunk gyors szolgálatot és duguláselhárítást. A nap 0-24 órájában hívható mobil telefonszámunk: (30)-949-7855 Amiket vállalunk: Főcsőtisztítás-duguláselhárítás, Wc duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás, Piszoár duguláselhárítás,Padló összefolyó duguláselhárítás, Kád duguláselhárítás, Zuhanytálca duguláselhárítás, Szennyvízcsatorna duguláselhárítás ,Csapadék vízcsatorna duguláselhárítás, Zsírtalanítás stb.. Weboldal: www.dugulaselharitas0-24.hu

Budapesten duguláselhárítás éjjel-nappal

Fitnesz Masszázs Stúdió Szolnok

Relaxálj frissülj fel masszázs stúdiónkban! Szeretettel várjuk kedves vendégeinket exkluzív masszázs stúdiónkba különféle masszázs szolgáltatásainkkal. Masszázzsal tudunk hatékonyan segíteni Neked, akár hátfájástól, akár stressztől szeretnél megszabadulni. Kezeléseink szigorúan egészségmegőrző célt szolgálnak, szexuális jellegű masszázst nálunk nem találsz! Ha azonban valódi, profi masszázsra vágysz, válassz kedvedre masszázsaink közül! Megszabadítunk a stressztől, kikapcsoljuk a mindennapos dolgokon való töprengést, gondolkodást, biztosítjuk számodra a nyugalmat. Ha nálunk belépsz, egy új dimenzió fog várni rád. 100%, hogy jól fogod érezni magad!

Fitnesz Masszázs Stúdió Szolnok

Hőszivattyú

Az Air Con Energy forgalmazott hőszivattyú-márkákról tudjon meg többet és tegye fel kérdéseit a saját rendszerével kapcsolatban. Segítünk a hőszivattyús fűtéséhez készüléket választani. Az épületgépészeti feladatok közül az Air Con Energy vállalja a hőszivattyús fűtésrendszer beszerelését. Ha ön fűtésrendszereket épít ki, forduljon hozzánk a megfelelő gépekért és vállaljuk a hőszivattyú és a kültéri egység garanciális beszerelését is.

Hőszivattyú

Cégcontrol Céginformációs rendszer

Önnek is okozott már fejtörést, hogy melyik céget bízza meg az elvégzendő feladattal? Kivel működjön együtt? Szeretné csökkenteni az üzleti döntéseiben rejlő kockázatot? A Cégcontrol céginformációs rendszer segítségével belátást nyer az összes működő és már megszűnt hazai vállalkozás hatályos adataiba. A céginformációk elsősorban a vállalkozásoknak nyújtanak eligazítást a már meglévő és leendő üzleti partnereiről. Cégkivonat mérleg eredménykimutatás? Rajtunk keresztül megvásárolható! Továbbá, Ügyfeleink igényeit és visszajelzéseit szem előtt tartva került kialakításra és bevezetésre a BCP Rating tanúsítvány, mely információ hétköznapi nyelven, hogy megbízható-e egy vállalkozás vagy sem.

Cégcontrol Céginformációs rendszer

Lengyel fordító - Lengyel fordítás

Lengyel-magyar két jó barát, tartja a régi mondás. Igen ám, de a barátsághoz szót is kell érteni. Itt jövünk mi a képbe. Ha lengyel nyelven kellene szót értenie, legyen szó cége, vagy vállalkozása üzleti ügyeiről, honlap, vagy reklám célú anyagok fordításáról, vegye igénybe lengyel fordító szolgáltatásunkat. Egyéb hivatalos és jogi ügyekben is forduljon hozzánk lengyel fordításért. Magánszemélyként hivatalos ügyben, vagy turistaként lenne szüksége egy, a lengyelt értő és ismerő szakemberre? Bízza irodánkra: lengyel fordító, gyorsan olcsón és megbízhatóan. Ha lengyel fordító, akkor Fordit.eu.

Lengyel fordító - Lengyel fordítás

HUN Gyorsszolgálat

A HUN Gyorsszolgálat teljeskörű gyorsszervizelés szolgáltatások nagy választékát kínálja a nap 24 órájában az év minden napján. Cégünk egész Magyarországon jelen van a zárszerviz és biztonságtechnika területén is. Üzleti stratégiánk alapkövetelménye, hogy a megbízhatóságra és szakszerűségre építsünk. Szakembereink a nemzetközi tapasztalatokra alapozva minden piacra bevezetett új terméket és technológiát jól ismernek. Mobil műhelyükből, a legmodernebb eszközökkel végzik a hibák elhárítását. Kollégáink éjjel-nappal fogadják hívását a +36-80/100-100 ingyenesen hívható telefonszámra.

HUN Gyorsszolgálat

Cégalapítás

A cégalapítás egyszerűnek tűnik, mégis sok iroda elrontsa. Ne válaszon olyan szolgáltatót, ahol a cégalapítás menetének részletes ismertetése nem történik meg. Kérjük tanulmányozza a cégalapításról szóló almenüpontokat, melyből kiderül, hogy hogyan és hány féle módon történhet meg a cégalapítás. Segítünk: Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is. A cégbejegyzés , cégalapítás esetén a várható ideje 2-10 munkanap, időtartalomtól függően. Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a cégbejegyzéssel nem ér véget a cégalapítás. A Céghmester intézi önnek cégügyeit, legyen az cégalapítás vagy egyéb szolgáltatás. A cégalapítás / cégmódosítás ügyvédi teendőit minden esetben szerződött ügyvédeink végzik, illetve kontrollálják. a Céghmester-nél egy azonnali Kft alapítás (adatfelvételtől a bejegyzésig eltelt idő 1 óra 36 perc).

Cégalapítás

Idősek Otthona

Szeretne nyugodt körülmények között pihenni, nyaralni, kikapcsolódni, de közben nem tudja megoldani idős rokonának az ellátását? A mi otthonunk nem csak bennlakásos folyamatos felügyelettel, de idősek napközi otthonával is segít megoldani vendégeink egyedi és akár ideiglenes problémáit. Egészségügyi végzettségű dolgozóink folyamatos ellátást és felügyeletet biztosítanak állandó, napközi otthonos és bejáró vendégeink számára egyaránt. Emiatt intézményünk nem csak idősek otthonaként, de egyben rahabilitációs központként is működik.

Idősek Otthona

Tüzifa

A tuzifa.me weboldal egy tűzifa hirdetési oldal azon kereskedők, vagy magánszemélyek számára, akik tűzifát szeretnének eladni. Célunk, hogy az érdeklődők a legkedvezőbb tűzifa forrást, szállítót találják meg, és a tűzifa eladók, a legtöbb vevőt kapják meg az oldalunkon keresztül. A hirdetések megjelenítését csak pénzért, vagy tűzifáért vállaljuk. A weboldalon található hirdetésekért nem vállalunk felelősséget.

Tüzifa
Oldal: 10 / 10

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...