Katalógus Orvosok, Orvostudomány

Orvosok, Orvostudomány

Orvosok jegyzéke Orvostudomány témájú weboldalak gyűjtőhelye. Orvosok, orvostudomány.
Oldalak
Összesen 35 weboldal van ebben a kategóriában.

Hajhullás, kopaszodás és korpásodás...

Dr. Pekár-Szilágyi Csaba orvos hajgyógyász természetes alapanyagok használatával eredményesen kezeli a hajhullás, kopaszodás és korpásodás okozta panaszokat. Gyógynövényekből előállított készítmények használatával, és a modern orvoslás eszközeivel segíti betegei eredményes gyógyulását. Több száz elégedett pácienssel a háta mögött bátran vállalja az Ön problémáinak megoldását is.

Hajhullás, kopaszodás és korpásodás...

Jadent fogászat, szájsebészet

2003-ban nyitottuk meg fogászati rendelőnket azzal a szándékkal, hogy elsősorban Ašjpest, Megyer, Káposztásmegyer, 4. kerület lakosai és az ott dolgozók részére helyben, magas színvonalú fogászati ellátást biztosítsunk. Természetesen a jó megközelíthetőség (térkép) és parkolási lehetőség sok, Budapest más kerületében és vonzáskörzetében élő betegünk részére megkönnyítette rendelőnk felkeresését. A rendelést Dr. El-Hage Ruchdi fogorvos, fogszakorvos, szájsebész biztosította. A szakértelem, a korszerű műszerezettség, a rendelőben felállított röntgen berendezés lehetővé tette az ellátás azonnali és teljes körű biztosítását. Mindezek mellett a félelemmentes, jó hangulatú kezelések, és a nyugodt, családias környezet eredményezték, hogy pácienseink a mai naping megelégedettséggel járnak vissza rendelőnkbe.

Jadent fogászat, szájsebészet

Fájdalmas szex gyógyítása szexterápiával

Mire jó a szexterápia? Ha fájdalmas a szex… Ha nem kívánja a szexet… Ha kívánja, de mégsem megy… Ha nem tud kielégülni a szexben, vagy nem teljes az élmény… Ha nincsenek összhangban partnerével… Vagy úgy érzi, sosem elég, és ez már zavarja… A legkisebb probléma is rontja a szexélményt, és lehet, hogy Önnek már néhány beszélgetés is segíteni fog. Ritteródesz Erzsébet, klinikai szakpszichológus, szexológus. Szexuális-párkapcsolati gondok, a női szerep-anyaság problémái, és általános pszichés zavarok megoldása, terápiás módszerrel. Időpontot kérhet késő délutáni, kora esti órákra is. Teljes diszkrécióval történő, intim négyszemközti, ill. párterápiás (3 személyes) találkozók. Egyénre szabott terápiás módszerek és haladási tempó. Ingyenes 1. alkalom kérhető.

Fájdalmas szex gyógyítása szexterápiával

Ultrahangos zsírbontás

Fájdalommentes fogyás egy új technológiával. Oldalunk az úgynevezett ultrahangos zsírbontásról nyújt további részletes információkat, előnyeivel és hátrányaival együtt…

Ultrahangos zsírbontás

állatorvos, állatorvosi rendelő

A palavet állatorvosi rendelő honlapja. Dr. Pallagi Attila állatorvosi tanácsai kutya,cica és görénytartók részére Átalános belgyógyászati vizsgálatok, sebészeti ellátások, Kiegészítő vizsgálatok a Palavet Álatorvosi rendelőben. Cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 35.

állatorvos, állatorvosi rendelő

drogfüggőség

A Narcotics Anonymous olyan nőkből és férfiakból álló közösség, akiknek a drogok komoly problémákat okoztak. Programunk célja egymás segítése azért, hogy tiszták maradhassunk. Tagságunknak csupán egy feltétele van: a használat abbahagyásának vágya.

drogfüggőség

Implantáció

Easydent Budapest: Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog-és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére.

Implantáció

Sorrendelő Magánklinika

Rendelőnk Dél-pesten, Soroksár központjában, a Hősök terén helyezkedik el. A tér Duna felőli oldalán a soroksári SZTK épületének jobb sarkánál, kényelmes parkolási lehetőségekkel várjuk betegeinket. Szakterületeink: Bőr- és nemigyógyászat, Kozmetológia, Bőrsebészet, Reumatológia, Fiziotherápia és rehabilitáció, Urológia, Andrológia, Fül-orr-gégészet, Érsebészet, Sebészet, Tüdőgyógyászat, Allergológia és klinikai immunológia

Sorrendelő Magánklinika

Orchidea Gondozó otthon

Az Orchidea Gondozóotthon Budapesthez egészen közel, annak déli határánál, Dunaharaszti városában 2002 januárja óta működik. A több épületből álló intézményt nagy virágos gondozott park veszi körül. A gondozóotthonban egy és kétágyas szobákban 30 gondozott elhelyezésére van lehetőség. A szobák berendezését igyekeztünk otthonossá, barátságossá, ízlésesen berendezetté tenni. Az Orchidea Otthonban a nap 24 órájában szakképzett nővérek teljesítenek szolgálatot.

Orchidea Gondozó otthon

Vident fogászati rendelő Budapesten

Ašgy gondolom a XXI. században egyre több ember számára vált fontossá a jó megjelenés, ennek pedig szerves részét képezi az esztétikus, ápolt fogazat. A társadalom tört része mondhatja el magáról, hogy nincs szüksége fogászati kezelésre, ebből fakadóan a nagyobbik hányad fogorvos segítségére szorul.

Vident fogászati rendelő Budapesten

Párkapcsolati problémák kezelése

Ha feszült az otthoni légkör... Ha inkább dolgozik, mintsem hazamenjen... Ha pillanatok alatt veszekedés kerekedik... Ha elrohan otthonról, mert a párja nem érti meg... Ha elbeszélnek egymás mellett... Vagy ha már egyáltalán nem is beszélnek egymással... Kis problémák is nagy károkat okoznak a párkapcsolatban, és lehet, hogy Önnek már néhány beszélgetés is segít. A párkapcsolati problémák megoldása könnyebb lehet, mint ahogy most gondolja, csak meg kell tenni az első lépést. Ritteródesz Erzsébet, klinikai szakpszichológus, szexológus. Párkapcsolati problémák megoldását szolgáló terápiák. Időpontot kérhet késő délutáni, kora esti órákra is. Teljes diszkrécióval történő, intim négyszemközti, ill. párterápiás (3 személyes) találkozók. Egyénre szabott terápiás módszerek és haladási tempó. Ingyenes első alkalom kérhető.

Párkapcsolati problémák kezelése

Melanóma, anyajegy eltávolítás

Az utóbbi években megnövekedett a bőrrákos megbetegedések száma. Ennek korai felismerésében, illetve a betegség kialakulásának megelőzésében nyújt segítséget a digitális dermatoszkópos vizsgálat. A fájdalommentes vizsgálat lehetővé teszi a veleszületett és szerzett anyajegyekben, festékes bőrelváltozásokban zajló változások követését, a pontosabb diagnózis felállítását és az esetleges bőrrák megelőzését.

Melanóma, anyajegy eltávolítás

Fogorvos Budapest

Dental Number One esztétikai fogászat Budapest 2009. januárjában azzal a céllal nyitott, hogy minden kedves Páciensünknek minőségében magasabb szintű kezeléseket-szolgáltatásokat nyújtsunk a fogászat, fogorvoslás területén, mint versenytársaink. Fogorvos munkatársaink leginkább szakmai maximalizmusunkkal próbálnak kitűnni. Ezen felül várótermünket és fogorvosi rendelőinket a lehető legbarátságosabbá szerettük volna tenni.

Fogorvos Budapest

Dr Zuberecz Zoltán praxisa

Dr Zuberecz Zoltán praxia, belgyógyászati kezelések, akupunktúra, bemer és ultrahang terápiás kezelések, továbbá lézeres kezelések a gyógyulni kívánó paciensek számára, mezőberény központjában.

Dr Zuberecz Zoltán praxisa

Fogorvos

A legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt fogászati rendelőink kellemes atmoszférája és jól képzett, tapasztalt orvosaink lehetővé teszik, hogy magas színvonalú, teljes körű szolgáltatást nyújtsunk pácienseink számára.

Fogorvos

Fogászat

A Clinident Fogászati Centrum fogászati rendelőiben az alkalmazott fogászati kezelések során a legmodernebb anyagokat és technikákat nyújtja páciense számára, mint amilyen például a fogszuvasodás ózonkezeléssel történő ellátása vagy a a Zoom fogfehérítés. A Klinika üdülési csekk elfogadóhely, és a klinikán lehetőség van részletfizetésre is.

Fogászat

Bőrgyógyászat Székesfehérvár

Dr Svajda Bernadett - Bőrgyógyász (Székesfehérvár) Bőrgyógyászati szakrendelés, ránckezelés, szőrtelenítés és allergiavizsgálat Székesfehérvár legújabb, és legmodernebb rendelőjében. Sürgősségi ellátás akár a hét bármely napján. Tel: 70/597-8111 További információ: www.borrak.hu

Bőrgyógyászat Székesfehérvár

Implantcenter

Az Implantcenter Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt fogászati és szájsebészeti klinikája.A klinikán történő szakmai munka minőségét magyar és nemzetközi diplomával rendelkező fogorvosokból és szájsebészekből álló 12 fős csapat biztosítja. Az orvosok munkáját, szakképzett fogászati és szájsebészeti asszisztensek segítik.

Implantcenter

ZenDent - Fogszabályozás és esztétik...

Fogszabályozás és esztétikai fogászat. Nyugodt, barátságos környezetben, kiváló szakemberekkel és megfizethető árakkal várjuk kedves pácienseinket. Bejelentkezés: +36 70 416 3345

ZenDent - Fogszabályozás és esztétik...

Fogfehérités

A Budapest belvárosában található fogfehérítő stúdió (fogfehérítő kezelésekre specializálódott fogorvosi rendelő) a Beyond Whitening System technológia segítségével végez az otthoni fogfehérítő eljárásoknál hatékonyabb fogfehérítő kezeléseket.

Fogfehérités

Érbetegségek klinikája

Vállalkozásunk érbetegekkel foglalkozik. A nívós, zavartalan környezetben lehetőség nyílik az első tájékozódó vizsgálatra, majd a rendszeres utóvizsgálatokra, elmélyült konzultációra, esetleg kötözésre, varratszedésre. Szakterületek: Nyaki verőér-szűkület (carotis-stenosis), mely stroke-ot okozhat. Hasi verőér tágulat (aneurysma), mely megepedhet, súlyos hasűri vérzést okozva. Hasi verőér, medencei, vagy a comb-lábszár verőereinek elzáródásai (occlusio), melyek járáspanaszt, vagy végtagelhalást okozhatnak. Visszeresség, mely lábduzzanatot, felületes trombózist okozhat (varicositas). A művesekezeléshez szükséges Cimino-fistula készítése, utánkövetése a veseelégteleségben (uraemia) szenvedő betegek egyetlen hosszú távú túlélési esélye. Minden egyes fenti betegséghez terápiás lehetőségek sokasága áll rendelkezésünkre.

Érbetegségek klinikája

Duna Dental - Fogászat

Budapest belvárosában található fogorvosi rendelAµnkben teljes körű fogszakorvosi és szájsebészeti ellátással várjuk hozzánk forduló kedves pácienseinket. Fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, esztétikai fogászat, fogkonzerváló kezelések (fogtömés, gyökérkezelés), implantológia, dentálhigiénia és fogékszer felragasztás.

Duna Dental - Fogászat

Fogpótlás

Szégyelli a mosolyát. Feszélyezett a hiányos fogsora miatt. Klinikánkon a legmodernebb anyagokkal dolgozva pótoljuk hiányos fogsorát. Kizárólag minőségi anyagokkal dolgozunk, garanciavállalással. Keresse Klinikánkat a Belváros szívében. A fogak pótlása nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem a kiegyensúlyozott rágófunkció helyreállítása szempontjából is. A fogpótlás megelőzhető a fogak helyes, időben megkezdett ápolásával. Mivel minden fogunkra szükség van, ezért csak legvégső esetben döntsünk fogunk eltávolítása mellett.

Fogpótlás

Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyás...

Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyász honlapja. Számomra fontos az orvos beteg kapcsolatban a közbetlen hangnem, a partneri viszony. Keressen meg bizalommal!

Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyás...

Nőgyógyászat - Ars Medica Lézerklinika

Az Ars Medica Lézerklinika nőgyógyászati részlege a páciensek részére a legmagasabb szakmai színvonalú, az orvos-beteg személyes és kölcsönös bizalmi kapcsolatán alapuló szolgáltatásokat nyújtja. Átalános nőgyógyászati szűrés (bimanuális vizsgálat, kolposzkópia, citológia). A nőgyógyászati (elsősorban a méh) rosszindulatú daganatos megbetegedésében hajlamosító tényezőként szereplő Humán Papilloma Vírus meghatározás (HPV tipizálás). Nőgyógyászati műtétek: bartholini mirigy ciszta, egészségügyi küret, hüvelyplasztika, kacskonizáció (Lletz) műtét, művi terhességmegszakítás, méhszájseb laser vaporisatios műtét.

Nőgyógyászat - Ars Medica Lézerklinika
Oldal: 1 / 2

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...