Katalógus Javítás, Szervíz

Javítás, Szervíz

Szervízek Magyarországon Szervízes javítás minden területen. Szervíz, szervízek.
Oldalak
Összesen 50 weboldal van ebben a kategóriában.

GSM szervíz

GSM Szerviz:Mobiltelefonok teljes körű javítása, kijelző csere, átvezető fólia csere, mikrofon, hangszóró csere, panel hibák, repedések, beázás javítása, burkolat csere, szoftver frissítés!GSM gyors szerviz:Bizonyos javításoknál lehetősége van arra, hogy hibás készüléke javítását a helyszínen megvárhatja. Részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

GSM szervíz

0-24 Zárszerviz

Cégünk, a 0-24 zárszerviz, Magyarország egész területén vállalja a zárszervizzel, zárcserével, ajtónyitással, zárbetétek átkódolásával, egyforma cilinderek készítésével, betörés utáni ajtók helyreállításával, heveder zárak gyártásával és szerelésével, különböző típusú zárak utáni kulcskészítésével, fő- és vezérkulcsos rendszerek tervezésével, készítésével-irodaházaknak is- kapcsolatos megrendelések teljesítését. Elektronikus szolgáltatásaink közé tartozik az elektronikus és mechanikus beléptető rendszerek szervizelése és karbantartása, a riasztórendszerek telepítése és szervizelése, kaputelefonok telepítése és szervizelése, kapuk automatizálása. Kollégáink éjjel-nappal tudják fogadni hívását a +36-40/27-2222 telefonszámra. Kiküldött hivatásos szakembereinknek semmilyen probléma nem akadály . A legprofibb módon és a tőlük telhető legrövidebb időn belül végzik feladatukat.

0-24 Zárszerviz

Precíz, pontos számítógép javítás

Számítógép javítás és szerviz, asztali pc és notebook egyaránt, nyomtatók netbookeok is. Helyszíni szerviz, vagy kiszállás beszállítás, visszaszállítás üzembe helyezés, nagyobb hibáknál. Tapasztalataink min 15 éves múltra nyúlnak vissza!

Precíz, pontos számítógép javítás

Biztonsági kamerák és kamerarendszere...

Megfigyelőkamera, biztonsági kamera rendszerek telepítése, karbantartása és felúítása. Beltéri, kültéri, analóg vagy IP rendszer, kizárólag az úgyfél igényeinek maximális figyelembevételével. Helyi és távoli elérés PC-ről vagy akár okostelefonról is. Boltba, magánházba, társasházakba, bárhova ahol a magántulajdon védelme a cél. Évekig egy biztonságtechnikai üzlet műszaki tanácsadója voltam, keressen bizalommal és érdeklődjön első kézből.

Biztonsági kamerák és kamerarendszere...

Csőtörés javítás, vízszivárgás keresés

Minden vízhálózati problémára van gyors, szakszerű megoldásom. 0-24 órás ügyelet a sürgős esetekhez. De, mivel Önnek a legsürgősebb, ezért mielőtt telefonálna zárja el a vízvezeték rendszer főcsapját! Így mindkettőnknek segít.A SAS szolgálatot Budapesten és Pest megyében látom el, mert csak itt biztosítható az 1-2 órán belüli segítség. A csőtörés javítás mellett, a vízszivárgás keresés a másik fő specialitásom. Amikor fényesedő, nedves foltokat talál a lakásban, akkor tudnia kell, hogy ez nagy valószínűséggel csőrepedés lesz. De, hol a hiba, mert a foltok szinte soha sem a csőrepedés helyén jelennek meg. Ha, engem hív, akkor én a hibahelyet műszerekkel meghatározom, és nem bontok feleslegesen. Gyors, tiszta, szakszerű javítás. Erről referencia képek a weboldalamon talál. Hívjon bármilyen "vizes" ügyben a 06-30-914-3588-as telefonszámomon!

Csőtörés javítás, vízszivárgás keresés

Gázszerelés-vízszerelés és dugulás...

Vízszerelési - gázszerelési és duguláselhárítási tevékenységeinkkel állunk az önök szolgálatára. Vízszerelés, Gázszerelés, Duguláselhárítás, tevékenységünk Gázszerelési és vízszerelési munkákat vállalunk Tatabánya és környékén.

Gázszerelés-vízszerelés és dugulás...

zárnyitás

Becsapódott az ajtó míg kiment egy percre? Nem tud bemenni lakásába a munka után, mert nem nyílik az ajtó? Pánik helyet hívjon minket! Gyors és szakszerű munkavégzés Budapesten és környékén! Zárnyitás, ajtónyitás majd zárcsere és zárszerelés feladatok garanciával munkájukra igényes zárszerelő mesterektől! Szinte mindenkivel előfordult már, hogy elhagyta a kulcsát vagy beletörte véletlenül a zárba a kulcsot, ilyen és hasonló helyzetekben bizony a gyors segítség aranyat ér, szakembereink fél órán belül a segítségére sietnek a szorult helyzetbe kerülne!

zárnyitás

Busz üveg javítás

Javítása szorul busz üvege? Hozza hozzánk és mi gyorsan 24 órán belül elvégezzük a javításokat. A térképes telephely keresőnek köszönhetően könnyen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső szélvédőjavító műhelyünket!

Busz üveg javítás

Baxi szerviz! NON-STOP hívhatnak bennü...

Az angol fűtéstechnikai gyártó Baxi cégcsoport jelmondata: „a Baxi minőség egy életre szól”, melyhez a cégcsoport szigorúan tartja magát. Mint Baxi szerviz ismerjük a gyártó kondenzációs gázkészülékre vonatkozó fejlesztéseit. Jelenleg már a harmadik generációs kondenzációs készülékeket gyártják, melyek elektronikája a legszigorúbb hatásfok minősítésnek is megfelel. Baxi szerviz szolgáltatóként NON-STOP hívhatnak bennünket!

Baxi szerviz! NON-STOP hívhatnak bennü...

Laptop-szervíz

Márkafüggetlen laptop,notebook gyorsszervíz.Garancián túli javítás, szervizelés. Válljuk magánszemélyek és vállalatok számítástechnikai szervizelését, javítását, legyen szó herdveres vagy szoftveres problémáról,mit tudjuk a megoldást. Szakembergárdánk kimagasló technikai háttérrel rendelkezik minden probléma megoldásához,így nem okoz számunkra gondot az egyedi igények kielégítés sem. Ezen felül vállajuk számítástechnikai infrastruktúra kiépítését, karbantartását, rendszerfelügyeletet. Keressen minket elérhetőségeinken, nem fog csalódni!

Laptop-szervíz

Vízvezetékszerelés - duguláselhárítás

Vállalkozásunk, a Gebe Kft. több évtizedes tapasztalattal, kiváló technikai felszereltséggel, ügyfélközpontú, mindig a megrendelő érdekeit szem előtt tartó ügyintézéssel várja azokat, akiknek vízvezetékszerelésre, duguláselhárításra vagy fűtésszerelésre van szüksége. Honlapunk címe: gebemester.hu, látogasson el hozzánk, és tájékozódjon tevékenységünkről.

Vízvezetékszerelés - duguláselhárítás

Motorfelújítás A-Z-ig.

Minden fajta dízel, benzin és gáz üzemű belsőégésű motorblokk és hengerfej, valamint dugattyús légsűrítő kompresszor gépi felújítását vállaljuk. Mi otthon vagyunk a kerti gép, a személyautó, a teherautó, a kamion de még az erőgép motorblokkok és hengerfejek javításában is. Ezek a mai modellek mellet vállalunk oldtimer és youngtimer korú belsőégésű motorblokk és hengerfej felújítást is.

Motorfelújítás A-Z-ig.

Imperator Kerékpárszalon és Szerviz

A pécsi Imperator Kerékpárszalon és Szerviz kerékpár szaküzletünk 1991-ben alakult, mint a prémium kategóriás kerékpárok márkaüzlete. Az üzlet Pécs belvárosában található, 70 négyzetméteren. Az utcafronton egy kerékpár gumikat adagoló automatát állítottunk fel, mely hétvégén és ünnepnapokon is biztosítja az ellátást. Üzletünkben foglalkozunk professzionális kerékpárok és kiegészítők értékesítésével, kerékpáros ruházat és teljes körű alkatrész kereskedelemmel, valamint kerékpár szervizzel. Legnagyobb erősségünk, hogy mindenkinek személyre szabott ajánlást adunk, korra, nemre, testi adottságokra tekintettel!

Imperator Kerékpárszalon és Szerviz

Vízszerelés - gázszerelés

Vízszerelési - gázszerelési és duguláselhárítási tevékenységeinkkel állunk az önök szolgálatára. Vízszerelés, Gázszerelés, Duguláselhárítás,Pestmegyei gázszerviz tevékenységünk Gázszerelési és vízszerelési munkákat vállalunk az alábbi területeken: Pécel - Gyömrő - Érd -Budaörs - Nagykáta - Vecsés és környéke.

Vízszerelés - gázszerelés

Autóelektronika, pixelhiba javítás

Pixelhiba javítást vállalunk 1-2 napos határidővel. BMW és Audi típusok digitális kijelzőinek magas színvonalú helyreállítását végezzük. Műszercsoportok, kilóméterórák..stb pixelhibáit hozzuk helyre,melynek eredménye hiánytalan pixel egységek és maximális kontraszt.

Autóelektronika, pixelhiba javítás

AutoCAD termékek

Cégünk szoftver forgalmazással és oktatással foglalkozik. Az általunk forgalmazott szoftverek: WITNESS Process Simulation, WITNESS Optimizer, AutoCAD, AutoCAD Invetor, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Map 3D,C+I közműtervező rendszer. Fő területek: Számítógépes tervezés, gépészet, Közműtervezés, úttervezés, Térképészeti, térinformatikai adatelőkészítés Folyamat szimuláció, optimalizálás

AutoCAD termékek

Bullet liner poliurea bevonat szóró gép

-Móricka, neked mi volt az első szavad? -Popopo-poliureabevonat! Mert apuci poliurea bevonattal vonta be az összes játékomat, nehogy összetörjem őket! Majd poliurea bevonattal vonta be a pick-up terepjárónk platóját, hogy ne karcolódjon, a Ferrárit, hogy golyóálló legyen és a jachtot, ami így tökéletesen vízálló, kopásálló, UV álló réteget kapott, ami megvédte az időjárás viszontagságaitól! Azért, hogy mindez a továbbiakban is így maradjon, rendszeresen felkeressük a MagnumTech Kft weboldalát, ahol a legújabb poliureával kapcsolatos információkat, poliurea termékeket, és azok használatára vonatkozó tippeket találhat. Telephelyünkre behozhatja a bukósiskjától kezdve a kerti hangszóróig valamennyi gépét, amit a szabadban szeretne használni és megóvni a rozsdától, ütődéstől, meghibásodástól. Látja már, hogy milyen okosak és előrelátóak voltak Móricka szülei, amikor a játékaival kezdve valamennyi használati tárgyat poliurea bevonattal látták el? Ezúton is mindenkinek ajánlom a bullet liner poliurea bevonatú technológiát, mert vízálló lemosható, karcálló és ütésálló tartós védelmet eredményez, sokkal olcsóbban mint a Graco szórógépek termékei. Az általunk forgalmazott gépekkel készített poliurea bevonatok további előnye a hagyományos bevonatokkal szemben a sokrétű felhasználási lehetőség, száradási gyorsaság, rugalmas alkalmazkodása a felületek tágulásához és összehúzódásához. A bullet liner bevonatok tökéletesen alkalmasak extrém igénybevételű felületek megóvására is.

Bullet liner poliurea bevonat szóró gép

KImagaslóan eredményes Remot kamionsze...

Vállalatunk több évtizede foglalkozik különböző szervíz tevékenységekkel, fő feladatként ide sorolható a féknyereg felújítás, továbbá a teherautó kompresszor, traktor kompresszor felújítások, motor felújítás, hengerfej javítás. Célunk elsősorban az, hogy minden szervízmunka, valamint felújítási folyamat problémamentesen történjen, maximálisan kiszolgálva ügyfeleinket. Minden kamionalkatrésznek megtörténik a bevizsgálása a felújító műhelyünkben, technikusaink mindezt szigorú szabályokkal ellenőrzik, legyen az kompresszor vagy féknyereg. Szerviztechnikusaink ezen munkája tekinthető a legfontosabbnak. Munkánk eredményessége ugyanúgy tükrözi, hogy a reklamációs rátánk nagyon alacsony. Amennyiben hiba merül fel, egy év garanciát adunk az eltávolításukra a kamionszervizünkben. Minden munkafolyamatra műhelyünkbe kerül sor, legyen az bármilyen teherautó és kamion féknyereg felújítás. Különféle teherautó és kamion alkatrész hibátlan, tökéletes újjáépítése cégünk büszkesége. Ügyfeleink elégedetten keresnek meg bennünket. Ön jól választ, amennyiben a Remot kamionszervíz és motorfelújítás mellett dönt. Tekintse meg a weboldalunkat, mi a minőséget garantáljuk a kamionszervizünkben

KImagaslóan eredményes Remot kamionsze...

Zárcsere, zárszerviz, zárnyitás - B...

Esetleg számos személlyel megesett már, hogy beletört a kulcs a zárba, és a lakásban ragadt. Az ilyen esetekben nem szükséges pánikba esni a zárszerviz a megoldás a gondra, a zárnyitás ekkor szakember segítségével történik, majd a zárcsere fog következni, mert ez beletört kulcsoknál egyértelműen szükséges. Amennyiben ilyen problémája akad, keressen minket bátran, honlapunkon minden részletet megtalálhat!

Zárcsere, zárszerviz, zárnyitás - B...

Klíma szerelés olcsón, jó minőségb...

A Nozo klíma cégnek a főprofilja a klímaszerelés. Non-stop klímát szerelünk, bármikor hívhat minket, garantáljuk, hogy alacsony áron megszereljük a légkondicionáló készülékét. A klímaszerelés mellett vállalunk karbantartást is, amely során alaposan átvizsgáljuk a készüléket, kívül, és belül is kitisztítjuk, eltávolítjuk a szennyeződéseket, kifertőtlenítjük, és megszabadítjuk az esetleges gombáktól, és baktériumoktól. Ha még nincs klímája, akkor vegye igénybe az ingyenes helyszíni felmérésünket, amely során kiszállunk Önhöz, és megbeszéljük a klíma felszerelésének minden részletét. Ha egy jól dolgozó, megbízható csapatot szeretne otthonában látni, akkor hívjon minket.

Klíma szerelés olcsón, jó minőségb...

Duguláselhárítás Budapest

Haza ért a munkából egy nehéz nap után és eldugult a WC-je, lefolyója? A dugulás megszüntetése nem egyszerű feladat, ezért ajánlott szakember hívása. Érdemes a szaktudásra és a gépekre támaszkodni dugulás esetén, mert csak így tudjuk garantálni, hogy nem tér vissza újra otthonába a dugulás. Hívjon minket bizalommal és bízza ránk a piszkos munkát! Az eldugult lefolyók tisztítása gépeinkkel garantált, ahogy az is, hogy kiváló minőségű munkát végzünk. Alacsony ár, garancia, ezt mind biztosítjuk az Ön számára!

Duguláselhárítás Budapest

Budapesti dugulás megszüntetés

Duguláselhárítás éjjel nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. Professzionális gépeinkkel könnyedén számoljuk fel a makacs dugulásokat kialakító lerakódásokat a szennyvízvezetékből, így nem kell tartani a visszatérő dugulások kialakulásától. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, így a komolyabb dugulás elhárítása sem jelent számunkra akadályt. Az egyszerű háztartási dugulástól egészen a nyomvonal keresésig vállaljuk a munkát. Alacsony áron, megbízható minőséget nyújtunk mindenki számára. Garanciát vállalunk!

Budapesti dugulás megszüntetés

Gázkészülék szervíz

A Celsius-R Kft Gázkészülék Szerviz-úzlete Budapest belvárosában, a Budapest 1078 Nefelejcs u. 51-ben. Gázkészülékek időszakos karbantartása rövid határidővel.

Gázkészülék szervíz

Duguláselhárítás

Magyar Endre vagyok, 25 éves szakmai tapasztalatom van a duguláselhárítás terén. Számomra nincs akadály, mindenre találok megoldást! Duguláselhárítást vállalok Budapesten és környékén, hétvégén és ünnepnapokon is 0-24 órában. Munkámra garanciát vállalok. Szolgáltatásaink: Duguláselhárítás garanciával, Átemelő szivattyú ellenőrzése, tisztítása, karbantartása, javítása, Fertőtlenítés és szagmentesítés, Vízszivattyúzás, Gyökérvágás, Csatornatisztítás, Kamerás csatornavizsgálat. A telefonos megkeresésekor ha pontos leírást ad a problémáról, a munka elvégzésének idejét és az árakat tudjuk pontosítani.

Duguláselhárítás

Speeding 99 Kft. Autófényezés, autó ...

Autófényezés magasfokú szakértelemmel a 18. kerületben az Üllői úton! A Speeding99 Kft. 15 évnyi gyakorlattal teljesít megbízásokat autófényezés, karosszéria javítás, karambolos autók és fényezése és javítása, szervizmunkák elvégzése, például hibakód olvasás, olajcsere stb., személy- és kisteherautók javítása terén Pestszentlőrincen garanciálisan. Korunk követelményeit kielégítő, gyári technológiával felszerelt szerelő műhelyünkben hőkezeléssel kamrában, a legmodernebb festékeket és segédanyagokat használva végezzük az autófényezést, szigorú elvárások alapján választott szakember-társulatunk segítségével. Megrendelőink tennivalóinak mérséklése érdekében cégünk átvállalja a kárfelvételt és a biztosítási ügyintézés nehézségeit, mivel leszerződött a legtöbb biztosítóval, illetve álljuk az alkatrészavulást, vagy megspóroljuk Önöknek a CASCO-önrészt, és akár ingyen csereautót adunk a szerelés időtartamára.

Speeding 99 Kft. Autófényezés, autó ...
Oldal: 2 / 2

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...