Katalógus Építőipari

Építőipari

Építőipari tevékenységet folytató weblapok linkjegyzéke. Építőipar.
Oldalak
Összesen 73 weboldal van ebben a kategóriában.

Burkolás mester

Lamár János burkoló vállalkozó vállal minden nemű külső és belső hidegburkolást, kőművesmunkát és átalakítást.Burkolás Budapesten és környékén. Fürdőszoba, konyha, nappali, terasz, garázs és lépcsőburkolás. Egyedi igény alapján márvány burkolást is vállalok!

Burkolás mester

Gulyás Imre Faipari Vállalkozó

Vállaljuk egyedi fa nyílászárók gyártását, festését és beszerelését, valamint bútorok - konyhabútorok, irodabútorok, fürdőszobabútorok, beépített szekrények - gyártását és beépítését. Ezen kívül kőműves szolgáltatásunk keretében lakások kulcsra-készre szerelését, gipszkartonozást, szigetelést, burkolást is vállalunk.

Gulyás Imre Faipari Vállalkozó

Villanyszerelés

Villanyszerelő vállalkozás Érd és körzetében végez villanyszerelési feladatokat. A javítás és új villamos hálózatok kialakítása, komoly odafigyelés és a hatályos villamos szabványok betartása mellett történik. Ezzel is garantálva a villamos hálózat megbízhatóságát, melynek köszönhetően biztonságban tudhatja értékeit és szeretteit. A ez elkészült villamos hálózat műszeres ellenőrzését is elvégezzük, melyről jegyzőkönyvet állítunk ki, amelyet később akár még a gáz bekötéshez is felhasználhat.

Villanyszerelés

Austrotherm

Fontos tudni, hogy miként válasszuk ki a megfelelő hőszigetelési rendszerünket. A korszerű és jó minőségű szigetelőanyagokkal nem csak az épület állagát óvjuk mind a téli mind a nyári időszakban, hanem kézzel fogható pénzt takarítunk meg azzal, hogy a fűtésre és a hűtésre fordított energia mennyiségét csökkenteni tudjuk. A legfontosabb az aljzat szigetelése, majd ezek után következik a falak, valamint a homlokzati szigetelése. Ha maximálisan szeretnénk Austrothermmel szigetelni, akkor ne hagyjuk ki a tető, illetve a födémek szigetelését sem.

Austrotherm

Fürdőkád szakértő

Szeretné fürdőszobáját felújítani, vagy éppen építkezik? Szeretné, ha egy szakértő cég segítene Önnek ebben. Egy olyan cég, amely 12 éve van jelen a piacon és több ezer embert segített fürdőszobájának berendezésében, felújításában? Természetesen nem csak hatalmas kád választékkal várjuk bemutató termünkben, minden másban is tudunk segíteni. Egészen a 3D-s tervezéstől egészen a szakemberek kiválasztásáig. Most új ajándékunk minden regisztrálónak egy olyan segédlet, amely végigvezeti Önt a felújítás összes lépésén. Ennek segítségével elkerülheti a buktatókat. Mivel fontosnak tartjuk a minőséget és a tartósságot ezért kizárólag minőséget képviselők márkákkal dolgozunk: Jika, Laufen, Polysan, Kolpa San, Ravak, Riho...

Fürdőkád szakértő

Hőszigetelés webáruház

A“vja környezetét! Szigetelje házát! Az épületének szigetelésével, nem csak fűtésköltségét csökkenti ,hanem a környezetünk megóvásához is hozzájárul! Utolagos hőszigetelő rendszerek és kiegészitői(lábazati inditó,hálós élvédő,dübel stb).Homlokzati és lábazati vakolat,lépésálló polisztirol,zárt cellás polisztirol kereskedelme.

Hőszigetelés webáruház

Hőszigetelési termékek

Hőszigetelési, hangszigetelési és vízszigetelési termékek mellett, szárazépítészeti kiegészítők is vásárolhatók a thermomaster.hu URL alatt elérhető webáruházban. Itt minden információt, minden szükséges terméket megtalálnak azok a kivitelezők, családi, hétvégi ház vagy nyaraló tulajdonosok, társasház közös képviselők, akik hőszigetelni szeretnének. A termékek, 75 ezer Ft feletti vásárlás esetén ingyen kerülnek házhoz szállításra. Akik nincsenek tisztában azzal, hogy milyen termékeket, milyen vastagságban és mennyiségben vásároljanak, azokhoz milyen kiegészítőket válasszanak, azok segítséget kaphatnak az oldalon található cikkekből, vagy a webáruház műszaki szakértőjétől.

Hőszigetelési termékek

Cserépkályha - Biró Csempe

Az utóbbi években újra virágkorukat élik a kandallók és cserépkályhák. Az emberek újból kezdik felfedezni ezek szépségét és praktikusságát, hiszen nem csak csodálatos díszei lehetnek otthonának, de a modern alapanyagokból készült kályhák hőtartó képessége is igen kiváló. Mi a Bíró Csempénél az általunk, ellenőrzött gyártási technológiával készült kályhacsempéket használjuk fel a cserépkályha építésénél, így munkáink még egyedibbek és jobban tudunk alkalmazkodni otthona stílusához.

Cserépkályha - Biró Csempe

Topflight-Makett

Fő tevékenységünk professzionális épületmakettek készítése - lakóparkok, társasházak, privát épületek, egyéb létesítmények méretarányos elkészítése. Ezen kívül versenyszínvonalú, kiállításra vagy gyűjteménybe szánt járműmakettek - helikopterek, repülőgépek, hajók, autók és egyéb járművek - élethű, méretarányos elkészítését is vállaljuk.

Topflight-Makett

Global-Hand Kft. épületkarbantartás o...

Társaságunk intézmények, közületek részére általános és teljes körű karbantartással, igény szerinti üzemeltetéssel foglalkozik. Karbantartási szolgáltatásunk keretein belül vállalunk azonnali hibaelhárítást Budapest és Pest megye területén. Vállalkozásunk készséggel áll a közületi és lakossági megrendelők számára is, akár felújításról, átépítésről, bővítésről, vagy új épületek komplett, kulcsrakész kivitelezéséről legyen szó

Global-Hand Kft. épületkarbantartás o...

WWW.muanyagablak-budapest.HU

Cégünk elsősorban műanyag nyílászárók gyártásával, beépítésével foglalkozik. Műanyag nyílászárók mellett fa, alumínium ablakok ajtók, acél biztonsági ajtók, és beltéri ajtók, valamint tűzgátló ajtók, garázskapuk is megtalálhatóak termékeink között. A nyílászárók kiegészítői, mint például párkányok, redőnyök reluxák, kilincsek ugyanúgy megtalálhatóak nálunk. Természetesen a nyílászárók bontás-beépítését is elvégezzük. Évi több száz referenciánk között megtalálhatóak iskolák, óvodák, középületek, és ipari épületek is.

WWW.muanyagablak-budapest.HU

Mész – Ker Bt. - Építkezzen velünk…

Köszöntjük az építkezni vágyó látogatóinkat! Remélem, hogy az oldalunkon több hasznos információt szerez a folyamatosan bővülő tartalmunkból.

Mész – Ker Bt. - Építkezzen velünk…

Redőny szerelés

Látogasson el a Profiredőny tervező és kivitelező hazai cég weboldalára és nézze végig kivételesen széles kínálatunkat. Cégünk nem csak hazai, de nemzetközi (Ausztria, Németország) megbízásokat is teljesítés, és kap állandó új igényeket. Cégünk ennek megfelelően a redőnyök gyártása és kivitelezése mellett rendszeresen vállal szerelési és javítási feladatokat is. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot. Munkatársunk hamar feltérképezi a munkát és korrekt, piaci ajánlatot ad rá. Várjuk jelentkezését.

Redőny szerelés

Épületgépészet-gázvezeték szerelés

Fűtésszerelés és gázvezeték szerelői munkákat bízza a szakemberekre. Több mint 25 év tapasztalattal és kiváló referenciákkal megoldunk bármilyen gépészeti problémát.

Épületgépészet-gázvezeték szerelés

Miskolci lakásszerviz

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Miskolci lakásszerviz

infrapanel működése

Az infrapanel a működése során hasonló sugarakat bocsát ki, mint a Nap. A vásárlását ezért elsősorban olyan személyeknek ajánljuk, akik az év minden napján élvezni szeretnék az égitest által biztosított meleget. Az infrapanel amellett, hogy kiváló fűtési megoldás, még kifejezetten egészséges is, valamint rendkívül jó hatásfokkal is rendelkezik. A készülékről és magáról a technológiáról további tájékoztatásokat keressen a G-olld Infrapanel Kft weboldalán.

infrapanel működése

Mixerbeton gyors szállítással Budapesten

Abban az esetben, ha építkezést kezdene és mixerbetonra volna szüksége Budapesten (és a közelében), Ön tökéletes helyen van! A transzportbeton egyik pazar tulajdonsága, hogy gyorsan kész. A folyamatos keverés miatt pedig a minőségét tekintve folyamatosan egyenletes. A mixerbeton ára a komponensektől függően változhat. Ami pedig a budapesti beton szállítást illeti, amiatt sem szükséges félnie! A cég megbeszélés szerint a mixerbeton szállítást is vállalja. Ilyenkor a PUMIX gépjárművek a legjobbak, amikhez több méretű betonpumpa is bevethető. A transzportbeton rendelés Budapesten a webnek köszönhetően igazán pofonegyszerű. Önnek csak a honlapra kell felnéznie, ahol az ajánlatkérést akár rögtön intézheti is. A mixerbeton rendeléshez a Betonfészek Kft. szaktanácsadással is szolgál. A mixerbeton budapesti áráért kattintson a weboldalra!

Mixerbeton gyors szállítással Budapesten

A trapézlemez termékeink kiváló áro...

Trapézlemez készítése, lemez termékek, acélszerkezetek közvetlen a készítőtől. A legjobb alapanyagokból, minősítéssel rendelkező trapézlemezek a legjobb. A Cellspan egyik fő terméke a trapézlemez. Látogasson el honlapunkra az aktuális árakért, akciókért, egyéb információkért , trapézlemez minőségi mutatókért. A trapézlemez könnyű szerkezete és kiváló stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Építkezzen okosan

A trapézlemez termékeink kiváló áro...

tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.

Mit kínálunk önnek? Tetőszigetelést mesteri szinten. Cégünk szolgáltatásai többek közt a tetőszigetelés, lapostető szigetelés, és vízszigetelés kivitelezése egy helyen, határidőre, garanciálisan, szakértőktől! Akár még a tetőszigetelés előtti állapotfelmérést is elvállaljuk, amennyiben igényt tart rá. Keressen minket bátran, bizalommal, és garantáltan nem fog csalódni.

tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.

Hőszigetelési tanácsok a Léta-Ker Kf...

Az építkezés sokrétű és öszetett folyamat. A tervezés során érdemes a hőszigetelésre is külön figyelmet fordítani, hiszen hosszú távon optimalizálhatjuk általa lakásunk hőmérsékletét és kiadásait. Látogass el a Léta-Ker weboldalára hasznos hőszigeteléssel kapcsolatos tanácsokért.

Hőszigetelési tanácsok a Léta-Ker Kf...

Fűtésszámla csökkentés hőszigeteléssel

Lakásunk, házunk kialakításakor hosszú távon fontos szempont a megfelelő hőszigetelés. Az Új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker ebben is segít. Napjaink korszerű hőszigetelési megoldásainak rengeteg előnye van, hiszen általuk könnyen optimalizálhatjuk a lakásunk hőmérsékletét és kiadásait. Ha előnyökre vagy tanácsokra vagy kíváncsi a hőszigeteléssel kapcsolatban, keresd fel a Léta-Ker weboldalát vagy telephelyét.

Fűtésszámla csökkentés hőszigeteléssel

Special Construct Építőipari Kft - s...

A Special Construct Építőipari Kft fő profilja a szerkezet-megerősítés lőtt beton technológiát alkalmazva. A lőtt beton technológia lényege, hogy egy cement, víz és kötésgyorsító anyagokat tartalmazó masszát, beton alapanyagot nagy nyomású levegővel, egy tömlő segítségével fellövellnek a megerősíteni kívánt felületre. A technológia előnyei közé tartozik, hogy bárhol alkalmazható, tehát az építés helyszínén lövellik a betont, mely kifejezetten gyorsan megköt, így az eljárás meglehetősen gyors. A végeredmény pedig egy jól terhelhető betonfelület. Ráadásul a technológia jellegéből adódóan függőlegesen is lehet dolgozni a betonnal.

Special Construct Építőipari Kft - s...

Special Construct Építőipari Kft - s...

A Special Construct Építőipari Kft fő profilja a szerkezet-megerősítés lőtt beton technológiát alkalmazva. A lőtt beton technológia lényege, hogy egy cement, víz és kötésgyorsító anyagokat tartalmazó masszát, beton alapanyagot nagy nyomású levegővel, egy tömlő segítségével fellövellnek a megerősíteni kívánt felületre. A technológia előnyei közé tartozik, hogy bárhol alkalmazható, tehát az építés helyszínén lövellik a betont, mely kifejezetten gyorsan megköt, így az eljárás meglehetősen gyors. A végeredmény pedig egy jól terhelhető betonfelület. Ráadásul a technológia jellegéből adódóan függőlegesen is lehet dolgozni a betonnal.

Special Construct Építőipari Kft - s...
Oldal: 3 / 3

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...