Katalógus Építőipari

Építőipari

Építőipari tevékenységet folytató weblapok linkjegyzéke. Építőipar.
Oldalak
Összesen 73 weboldal van ebben a kategóriában.

Alba Fűtés Épületgépészeti Kft.

Az Alba Fűtés Épületgépészeti Kft. víz, fűtés, gáz, napenergia és szellőzés kivitelezéssel foglalkozik. Munkánk során előnyben részesítjük korszerű, energiatakarékos megoldások alkalmazását. Ezek közé tartozik a kondenzációs gázkazán, a napkollektor, a falfűtés, a padlófűtés stb. Tevékenységi körünk a családi háztól a nagyobb kereskedelmi épületek épületgépészeti kivitelezéséig terjed.

Alba Fűtés Épületgépészeti Kft.

Burkoló munkák, burkolás, fürdőszob...

Igényes burkoló munkák csempézés , burkolás, hidegburkolás Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás, épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-terasz burkolás klinker, kő, kőutánzat, kerámia, gránit, márvány, traventin burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás. Laminált parketta és szegély rakása.

Burkoló munkák, burkolás, fürdőszob...

Csempe.info

Csempe az igényünknek esztétikailag megfelelő csempe kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a burkoló anyag tartósságát is. Mire ügyeljünk a hideg-burkoló anyagok vásárlásakor?!

Csempe.info

Intarzia Parketta Kft.

Parketta kis- és nagykereskedelem, intarziás parketta gyártása egyedi megrendelések alapján, helyszíni felmérés, szaktanácsadás helyszíni felmérés alapján, kivitelezés.

Intarzia Parketta Kft.

Panel hőszigetelés

Cégünk, a FIXÉP Építőipari Kft. nem csupán egy a sok, felújításra szakosodott vállalkozás közül: mi több mint tizenöt éve kezdtünk bele a házak, tömbházak teljes körű felújításába, a homlokzatok vakolatjavítási, festési, burkolási munkálataiba, panelházak hézagolásába, és természetesen hőszigetelési munkákba.

Panel hőszigetelés

Betonacél

Építkezésbe vág? Alapanyagot keres? Méretre szabott betonacél kínálatunkkal várjuk A–nt. Kötöződrótra szinte minden vasanyaggal kapcsolatos építési munkálatnál szüksége lesz. Telepünkön mindenféle vasanyag árut talál, ami feltétlen kell egy építkezéshez. Milyen adatokkal jellemzik a betonacél? A betonacél alapmérete 6 méter, de ha önnek nincs rá módja, akkor akár méretre is szabhatjuk. A bordázott betonacélt betonozáshoz ajánljuk. Oldalunkon ajánlatkérést is tehet vasanyagunkra.

Betonacél

Barakk Kft.

Cégünk az összes jelentős magyarországi építőanyag gyártóval kapcsolatban áll, termékeit forgalmazza. Termékeink: falazóelem, cserép, zsindely, nyílászáró: fa-és műanyag, tetőtéri ablak, kémény, homlokzat-és térburkolat. A fürdőszoba részlegünkön főként olasz, spanyol, német ill. más külföldi- és hazai gyártók termékei találhatóak. Célunk, hogy a vásárlóink megtalálhassák nálunk az elképzelésüknek megfelelő burkolatot, szanitert, csaptelepet, kiegészítőket.

Barakk Kft.

WWW.ablaraktar.HU

Ablakok, ajtók, 24 órán belüli szállítással! Cégünk elsősorban műanyag nyílászárók gyártásával, beépítésével foglalkozik. Műanyag nyílászárók mellett fa, alumínium ablakok ajtók, acél biztonsági ajtók, és beltéri ajtók, valamint tűzgátló ajtók, garázskapuk is megtalálhatóak termékeink között. A nyílászárók kiegészítői, mint például párkányok, redőnyök reluxák, kilincsek ugyanúgy megtalálhatóak nálunk. Természetesen a nyílászárók bontás-beépítését is elvégezzük. Évi több száz referenciánk között megtalálhatóak iskolák, óvodák, középületek, és ipari épületek is.

WWW.ablaraktar.HU

Gipszkarton

Ha egyszerűen és gyorsan szeretné átalakítani otthonát, akkor használja a gipszkartont, amellyel akár egy hétvége alatt is készíthet új falat a lakásba. A rögzítés csavarokkal és profil elemekkel történik, ezért nincs szükség malterre és egyéb folyékony rögzítő anyagra, amely a felfordulást okozza. A gipszkarton szerelése egyszerűen elvégezhető, nincs szükség hozzá szaktudásra, olvassa el cikkeinket és alakítsa lakását álmai szerint.

Gipszkarton

Avitop

Belső hőszigetelés a hideg szűrődés szigeteletlen falnál. Fűtésköltségek csökkentése céljából, a hőkomfort emelésével. Alkalmazható penészedés ellen.

Avitop

Viacolor

Ezek a térköveknek köszönhetően igényes megjelenést érthetünk el. A KK Kavics Beton a legmodernebb német gyártási technológiát és a kiváló minőségű magyar alapanyagot ötvözi minden termékében, így a térkő gyártásban is. Amint azt leírtuk létrehoztunk egy térkő keret, ahol megtekintheti technikánkat és termékeinket. A legjobb ajánlatokért keresse meg internetes oldalunk. Rendelését akár itt is feladhatja!

Viacolor

www.3dvisiondesign.hu

látványterv, építészet, belsőépítészet, látványterv készítés látványterv, építészet, belsőépítészet, látványterv készítés látványterv, építészet, belsőépítészet, látványterv készítés látványterv, építészet, belsőépítészet, látványterv készítés látványterv, építészet, belsőépítészet, látványterv készítés

www.3dvisiondesign.hu

Építőanyag kereskedés

Nálunk mindent egy helyen, kedvező áron szerezhet be: a kötelező cement, tégla, homok mellett ellátjuk a kívánságának megfelelő csempével, padlólappal, szaniteráruval.

Építőanyag kereskedés

Lamináltparketta.info

Hasznos információk a laminált parkettáról. Könnyen lerakható, dekoratív, tartós burkolatok széles választékban, akár melegvizes padlófűtés mellé is!

Lamináltparketta.info

Passzív házak

Sok embernek a passzív házakról, csupán az energiatakarékos családi házak jutnak eszükbe. Pedig miért ne lehetne mondjuk egy irodaház is passzívház? Keresse fel weboldalunkat, ahol rengeteg hasznos információt talál magáról a technológiáról, illetve felveheti velünk a kapcsolatot, amennyiben szeretne ön is a fűtésszámlán spórolni. Irodánkban ingyenes tanácsadással várjuk.

Passzív házak

Építész Budapesten

Budapesten és környékén vállal családi ház tervezést Sziklai Norbert építész. Mivel energetikai szakmérnöki és építészmérnöki diplomával egyaránt rendelkezik, így Ön biztos lehet benne, hogy az energiatudatos tervezés jelentős összegeket takarít majd meg Önnek. Az építész szolgáltatásai elég széles kört ölelnek fel az építkezéssel kapcsolatosan, javasoljuk, hogy már a telek kiválasztásakor kérje ki tanácsát.

Építész Budapesten

Gránit és terméskő termékek

i lehet természetesebb anyag, mint a KA ? Elsősorban azok számára, akik újra örömmel fedezik fel, hogy vissza lehet találni a természetes anyagokhoz: egyszerűen azért, mert kellemes olyan környezetben élni, amit ezekkel rendezünk hozzánk simuló egységgé. Mert másfajta életet élhet az, aki olyan miliőben töltődhet fel a napi hajsza után, amit fa, növények, víz – és természetesen Földünk egyik legősibb anyaga, a kő – határoz meg.

Gránit és terméskő termékek

Rigipsz

A gipszrost lapoktól egészen a hézagtöltő anyagokig itt mindent megvásárolhatsz. A gipszkarton lapok külsA´ térben nem alkalmazhatók, és nem alkalmasak az épület teherhordó szerkezeteinek helyettesítésére. Belső térben készül gipszkartont használni? Akkor csak a gipszkarton lapok jöhetnek szóba, mely csak beltéri használatra alkalmasak, külső térben nem alkalmazhatók, és nem alkalmasak az épület teherhordó szerkezeteinek helyettesítésére. Gipszkarton lapokat tüzépünkön vásárolhat, kedvező áron.

Rigipsz

Ludányi Attila kőműves

1998-ban végeztem a Kossuth Zsuzsanna szakképző iskolában, mint kőműves szakmunkás. 11 éves szakmai tapasztalattal és rengeteg elvégzett munkával a hátam mögött vállalok mindenfajta kőműves munkát rövid határidővel és garanciával.

Ludányi Attila kőműves

Borbála kandalló

Borbála Kandalló néven 2006-ban nyitottuk meg bemutatótermünket Oroszlányban. úzletünkben megvásárolhatók a különféle kandalló tűzterek, mobil vízteres kandallók, kályhák, kiegészítők, elektromos kandalló tűzterek, pelletes fűtőberendezések, fa és vegyes tüzelésű kazánok és a kandalló építéshez használt tűzálló anyagok. Több európai kandalló gyártó cég EdilKamin, Supra, Seguin, Spartherm, BeF, SVT-Wamsler, Kobok, termékeit kínáljuk vevőinknek. Mindemellett láthatóak életnagyságban felépítve a különböző kandalló stílusoknak megfelelő kandalló burkolatok. Látható rusztikus burkolat, faragott márvány burkolat, csempe burkolat, modern kandalló és cserépkályha egyaránt.

Borbála kandalló

Balázs Felújítás

Lakásfelújítás, generálkivitelezés Budapesten és környékén! Fő tevékenységeink: - Kőműves munkák - Acs munkák - Festés - Parkettázás - Burkolás, burkoló munkák - Gipszkarton gipszkartonozás - Vakolás, hőszigetelés, homlokzat szigetelés - Teljes lakásfelújítás - Betonozás, alapozás - Járda, és kerítés építése - Térkövezés, kertépítés - Földmunkák, tereprendezés

Balázs Felújítás

Szitep Kft

A SZITEP KFT célja ütemben kialakítandó ipari park, inkubátorház, oktatási és szolgáltató központ együttes létrehozása, mely alkalmas a felépítmények és földterületek hasznosítására, munkahelyteremtésre, és vagyongyarapodásra, értékteremtésre. A SZITEP Szabadszállási Ipari és Technológiai Park Kft.területe alkalmas – az ipari park és inkubátorház jellegből adódóan – kis – és középvállalatok betelepülésére, melyek bérelnék, majd megvásárolnák az általuk használt létesítményeket.

Szitep Kft

Fém biztonsági ajtó

Biztonsági ajtót legolcsóbban tőlünk!!! Magas minőség, kedvező áron!!! A megrendelt mennyiségtől függ az ár!!! LAKA“PARKOKNAK, TARSASHAZAKNAK, VISZONTELADA“KNAK KEDVEZMÉNY!!! 15 ponton záródó acél zárszerkezet, exklúzív kilincsgarnitúra, kódolt másolásvédett zárbetétekkel. Beépített csengő és halszemoptikás kitekintő. Sötétmogyoró, cseresznye és fehér színekben! Méretek: 86x205, illetve 95x205 cm. Ajtó ára: 1 darab megrendelése esetén 39.000 forint!!! Beépítés 25.000 forint Szállítás: Budapesten ingyen, egyéb esetben 5.000 forint. Elérhetőségek: 06-70/9322-577 e-mail cím: highsecdoors@hotmail.com Fe nti árak az áfát nem tartalmazzák!

Fém biztonsági ajtó

Lakásfelújítás.lakáskorszerűsíté...

Vállalunk teljes körű lakásfelújítást,vagy részleges felújítást,illetve egy-egy szakmunkát,szobafestés,gipszkarton szerelés,burkolás ( hideg burkolás,kültéri burkolás,beltéri burkolások,dísztégla rakása,meleg burkolás,parkettázás,padlószőnyeg csere ),kőműves munkák ( falbontás,falazás,betonozás,áthidaló beépítése,ajtó beépítése,bejárati ajtó csere,ablakcsere), asztalos munkák ( beépített szekrény,konyhabútor készítése,bejárati ajtó beltéri ajtó és ablakok gyártása ),Szobafestés ( teljes falfelújítás,tisztasági festés,festés-mázolás,ablak mázolás,ajtó mázolás,tapétázás ), külső homlokzat szigtelés ( dryvit szigetelés,dryvitozás ), gipszkarton szerelés ( gipszkarton válaszfa építése,álmennyezet készítése,tetőtér gipszkartonozása,gipszkarton ragasztás,gipszkarton design ),villanyszerelés,vízszerelés,fűtésszerelés,gázszerelés.

Lakásfelújítás.lakáskorszerűsíté...

Turbopegazus Kft

Cégünk 2000-ben alakult családi vállalkozásként. Kezdő profilunk a másodosztályú német minőségű szendvicspanelek importálása, ill. magyarországi forgalmazása volt. 2002-ben bővítettük szolgáltatásainkat élhajlításokkal, vagyis festett lemezek profilozásával. úgyfeleink igényeit követve a következő évben, 2003-ban elkezdtük az acélszerkezetek, csarnokvázak gyártását, forgalmazását, illetve egyéb szerkezeti lakatos munkák kivitelezését is. Ebben az évben kezdtük el a szendvicspanelből készített nyílászárókat gyártani (bejárati ajtók, kétszárnyú kapuk). A kapuk gyártása maga után vonta a szekcionált garázskapuk forgalmazását is. Cégünk egyedinek számít még mai napig is, hogy elérhető áron lehet kapni külön garázskapu alkatrészeket és külön szekcionált garázskapupanelt.

Turbopegazus Kft
Oldal: 2 / 3

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...