Katalógus Építőipari

Építőipari

Építőipari tevékenységet folytató weblapok linkjegyzéke. Építőipar.
Oldalak
Összesen 73 weboldal van ebben a kategóriában.

Palatető javítás, felújítás bontá...

Az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült országszerte, melyek mára elöregedtek , beáznak , felújításra szorulnak, erre kínálunk egy megfizethető és megbízható megoldást az osztrák VILLAS cég color szigetelőanyagával. Ez az eljárás a tetőfelújítási eljárások közül a legköltséghatékonyabb, esztétikus, beázásmentes és 12 év írásos garanciát vállalunk rá!

Palatető javítás, felújítás bontá...

Padlófűtés

A padlófűtés a meleget nagyobb felületen adja át, mint a fűtőtestek, egyenletesen biztosítva a hőmérsékletet. A padlófűtés működéséről, előnyeiről és hátrányairól is olvashat weboldalunkon…

Padlófűtés

Kályhacsempe

Egyedi kályhacsempére vagy kandallóra vágyik? A Mat Kerámia Kft. segít az ízlésének megfelelőt találni. Központunk Magyarszombatfán található. Forduljon hozzánk bizalommal

Kályhacsempe

Napelem

Miért fizetnél nagy villanyszámlát, amikor a napelem segítségével olcsón megoldhatod a kiadásokat. A napelem magába gyűjti a nap energiáját és este gyönyörű fényben pompázhat a lakás minden zuga. Az oldalunkra, ha feltekintesz, ott megtalálsz minden fontos információt, amire csak szükséged van. használd fel a természet adottságait és takarékoskodj a lehető legokosabban.

Napelem

Napenergia

A napenergia egy környezetbarát energia, melyet a napelem és a napkollektor segítségével elektromos árammá, illetve melegvízzé alakíthatunk. Információk a napenergiáról...

Napenergia

Palatető felújítás rövid idő alatt

Ha elöregedett palatetője beázásokkal nehezíti az életét, akkor kérje ajánlatunkat a tető felújítására, szigetelésére. A legolcsóbb megoldás, ha a palákat a helyükön hagyjuk és bitumenes lemezből készítünk szigetelést, amely megakadályozza az esővíz beszivárgását.

Palatető felújítás rövid idő alatt

Kandalló Stúdió

Nincs is romantikusabb egy kandalló előtti borozgatásnál szerelmével. Ha van párja és már a bort is megvette, akkor csak a kanadalló hiányzik . A Kandalló Stúdió segít, hogy ezen képlet utolsó eleme is a helyére kerüljön. Cégünk 1997 óta foglalkozik belsőépítészettel, valamint cserépkályhák és kandallók tervesével és építésével. Minden esetben törekszünk az egyedi igényekhez való alkalmazkodásra, hiszen fontos hogy a kandalló illeszkedjen a belső tér stílusához.

Kandalló Stúdió

Lakásfelújítás garanciával idegeske...

Ha Ön megtervezte elképzelte, mi kivitelezzük a lakásfelújítást. Önnek nem kell a felújítás során idegeskednie, hogy a szakemberek időre befejezzék a munkájukat és a következő munkafolyamatot kezdhesse az utána érkező iparos. Mi összehangoltan, lehetőség szerint párhuzamosan végzünk több munkafolyamatot. Nincs mutogatás egymás munkájára, körültekintően a következő szakember munkáját elősegítve dolgozunk. Korrekt Lakásfelújítás határidőre. Lakásfelújítás,lakáskorszerűsítés és lakás átalakítás. Munkáink során vállalunk teljes körű kivitelezést. Anyagbeszerzés és szállítás falbontástól a végső takarításig mindent. Bontás,ablakcsere,ajtó beépítés,burkolás,gipszkartonozás,szobafestés,falazás,betonozás,vízszerelés,fűtésszerelés,és más építőipari munkákat.

Lakásfelújítás garanciával idegeske...

Napelemes rendszer

Ma már nem elsődlegesen a zöldek azok, akik napelem rendszert szereltetnek a házukra, hanem az előrelátó és takarékos emberek. Ennek az a magyarázata, hogy így előállítják saját maguk energiaigényét, tehát a rendszeresen fizetendő számlák közül a villanyszámla véglegesen kiesik. Az így megtakarított összeg pedig évtizedeken keresztül megmarad, tehát valódi hosszú távú takarékosságról beszélhetünk. A környezet védelme is szép, de ez a gazdaságosság ma már komolyabb motiváció. Cégünk ebben a takarékos és környezetvédő párosításban tud Önnek is segíteni.

Napelemes rendszer

Tüzép,építőanyag

Ezekben a válságos napokban az építtetők számára különösen fontos, hogy olyan helyen szerezzék be az építőanyagot, ahol folyamatosan kiváló minőséget kapnak reális áron, ahol udvarias és hosszú évek tapasztalatát felhasználó, szakszerű kiszolgálásban lehet részük, ahol megbízhatóan, határidőre teljesítik, amit vállalnak. Mi ezért ajánljuk magunkat.

Tüzép,építőanyag

Parketta, szalag parketta, svédpadló k...

úzleteinkben különös hangsúlyt fektetünk a kiugróan magas minőségű burkolatok, mint a svéd KA¤HRS , a svájci BAUWERK, az olasz ITLAS parketták és az egyedülállóan tartós műanyag és fa kombinációjából létrejött woodplastic kültéri burkolatok bemutatására. Felületkezelő anyagaink közül kiemelnénk az OSMO termékeit.

Parketta, szalag parketta, svédpadló k...

Lakásfelújítás, házfelújítás tel...

Az alapvető felújítás mellett a lakás belsőépítészeti kialakítást is vállalunk: galériákat építünk be (akár fa vagy fém szerkezettel, lépcsővel), álmennyezetet készítünk, üvegtégla és gipszkarton térelválasztókat falakat építünk, légkondicionáló berendezést építünk be (vagy előkészítjük a szükséges csöveket és vezetékeket). Szükség esetén a lakáson/házon belüli lépcsőket, nyílászárókat felújítjuk - szerkezetileg is -, vagy cseréljük és újraburkoljuk. Több, mint 22 év tapasztalattal, megfizethető áron vállalunk teljeskörű lakásfelújítással, házfelújítással kapcsolatos tervezési és kivitelezési munkákat, javításokat, karbantartást!

Lakásfelújítás, házfelújítás tel...

Makita szerszám és gép, Klingspor, Sp...

Makita szerszámok és gépek forgalmazása. Spiral, Klingspor termékek. Ipari szerszámok és gépek a Tormod Bt-től. A Makita 400 gépből és sok ezer tartozékból és alkatrészből álló választékát a Makita Magyarország raktárából szolgáljuk ki. A Spiral 30.000 termékét anyavállalatunk bécsi raktárából szolgáljuk ki. Klingspor 10.000 tételes választékából a gyakran keresett termékeket saját budapesti raktárunkból szállítjuk.

Makita szerszám és gép, Klingspor, Sp...

Betonvágás, betonfúrás, betonbontás...

Cégünk lakó- és ipari épületek, beton-, és vasbetonszerkezetek vágásával, fúrásával és bontásával foglalkozik, korszerű gépekkel és gyémánt szemcsés szerszámokkal, 15 éves tapasztalattal. Várjuk megrendelését! Betonklinika Építési Kft. Hus Wéber László 06-30-9405024 http://betonklinika.hu

Betonvágás, betonfúrás, betonbontás...

Burkoló munkák, burkolás, fürdőszob...

Igényes burkoló munkák csempézés , burkolás, hidegburkolás Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás, épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-terasz burkolás klinker, kő, kőutánzat, kerámia, gránit, márvány, traventin burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás. Laminált parketta és szegély rakása.

Burkoló munkák, burkolás, fürdőszob...

Georács, geotexil használata - Tensar

A Tensar termékek rendkívüli teljesítménye utak, vasutak és kifutópályák, töltések és egyéb alkalmazási területeknél bizonyult hasznosnak világszerte. A helyi képviseletek, mint szakérto terjesztoink nemzetközi hálózata segítségével termékeink és szolgáltatásaink elérhetoek mindenhol, ahol a talajmegerosítés és talajstabilizáció szükségessé válik. Nemzeti engedélyezo hatóságok, vezeto egyetemek és független laboratóriumok nagy gondossággal tesztelték a Tensar georács és geotextília termékeket.

Georács, geotexil használata - Tensar

szigetelesbolt.hu

A szigetelésbolt.hu munkatársai, segítenek kiigazodni a szigetelési és hőszigetelés világát meghatározó, alapvető és speciális anyagok, technológiák és eljárások között. Széleskörű, kiváló minőségű, korszerű termék palettával, egyedi igényeket is kielégítő szolgáltatásokkal állunk rendelekzésére, mind azigetelés, mind hőszigetelés témakörökben.

szigetelesbolt.hu

Földmérés, ingatlanrendezés, geodézia

Változási vázrajzok, térrajzok készítése. Épületfeltüntetés, telekalakítás, szolgalmi jog. Birtokhatárok, építmények kitűzése. Teljes körű földmérési, geodéziai szolgáltatás.

Földmérés, ingatlanrendezés, geodézia

Kazán

Minden kazán típus részletes leírása egy helyen, honlapunkon! Oldalunkon az egyes kazán kategóriákat mutatjuk be részletesen, bárki számára közérthetően.

Kazán

Parketta.biz

A fa az az a parketta a határtalan lehetőségek anyaga, képzeletünket szabadjára engedhetjük. A fa minden darabja egyedi és megismételhetetlen, és feldolgozva is élettel teli marad.

Parketta.biz

Bono konyhabútor stúdió Érd

Egyedi konyhabútorok, gardróbok, beépített szekrények, hálószoba bútorok, fürdőszoba bútorok tervezése, készítése. Minőségi bútorok elérhető áron, rövid határidővel. Székek, asztalok, étkező garnitúrák, tálaló szekrények rendelhetők! Akciós konyhagépek kedvezményes áron egész évben!

Bono konyhabútor stúdió Érd

Tűzifa

Jótanácsok, tippek a tűzifáról, a fatüzelésről és annak veszélyeiről. Tüzelésre alkalmas fafajták, alapinformációk, hogyan kerüljük el a szén-monoxid mérgezést…

Tűzifa

Tóth Zsolt Fafeldolgozás és Bérfűr...

Egyéni vállalkozásom évek óta foglalkozik fafeldolgozással fűrészáru gyártással és bérfűrésszeléssel. Akác, Fenyő, Tölgy, rönköt dolgozunk fel. Szélezetlen és szélezett fűrészárut, bútorlécet,frízt,valamint karókat négyzetes oszlopokat gyártunk.

Tóth Zsolt Fafeldolgozás és Bérfűr...

Parketta

Sokadik hibának róható fel ha a régi szőnyegpadlóra rakjuk rá a parketta léceit. Ezt mindenképpen kerüljük el. Szedjük fel a régi burkolatot és használjuk a gyártó által ajánlott habfóliát a parketta alá. Ennek a habfóliának köszönhetően sokkal higiénikusabb lesz és a lépészajok is halkabbak lesznek a parketta felületén. A parketta lerakásának költségein semmiképpen sem érdemes spórolni. Forduljon hozzánk ha szeretné, hogy maradjon pénz a pénztárcájában!

Parketta

SPECIALTERV Építőmérnöki Kft.

A SPECIALTERV Építőmérnöki Kft.-t 1999-ben alapították tervezésben, kivitelezésben, illetve lebonyolításban tevékenykedő szakemberek. Fő tevékenységi körünk mérnöki szerkezetek, műtárgyak tervezéséhez, illetve statikai vizsgálatához kötődik. Fiatal és dinamikusan fejlődő irodánk kezdetben magas- és mélyépítési szerkezetek, hidak tervezésével illetve vizsgálatával foglalkozott. 2001 óta az úttervezés is felkerült tevékenységi körünkbe. Munkánk során a különböző feladatok által kívánt feltételeket a három eltérő végeselemes számítási programunkkal (AXIS, SOFISTIK, NEMETSCHEK) optimálisan tudjuk követni. A rajzi feldolgozásban több különböző rajzprogram (AutoCAD, Vb Express, Steel Express, SOFICAD, PRO-STEEL, NEMETSCHEK) segíti a több mint huszonöt számítógépes munkahelyen dolgozó kollégáinkat. Az úttervezési feladatokat MX ROAD Design és Civil Design programok segítik.

SPECIALTERV Építőmérnöki Kft.
Oldal: 1 / 3

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...