Katalógus Építés, építők

Építés, építők

Családi ház építők, tervezők, kivitelezők listája. Családi ház építés.
Oldalak
Összesen 40 weboldal van ebben a kategóriában.

Lakásfelújítás

Talán nem mi vagyunk a legjobbak, a legolcsóbbak, DE nagyon igyekszünk! És néhány érv miért válasszon mégis minket: - Hazai és írországi lakásfelújítási tapasztalatokkal is rendelkezünk, - Kiváló kőműves, burkoló, festő, és egyéb szakemberekkel, precízen, szakszerűen dolgozunk, - Nem alkalmazunk üzletkötőket, Ön azzal tárgyal aki a munkát vezetni fogja, - Tartjuk a vállalt árat, és betartjuk a vállalt határidőt, - Nem csak megvalósítjuk az Ön elképzeléseit, de ötleteinkkel segítünk a tervezésben is, amennyiben igényli, - Munkáink során figyelünk arra, hogy a legkisebb mértékben zavarjuk a környezetet, - Munkáinkat garanciával, számlaképesen vállaljuk, - Mottónk: Az elégedett ügyfél a legjobb reklám! - Természetesen ingyenes árajánlattal állunk rendelkezésére

Lakásfelújítás

Garázskapu

Garázskapu - minden családi ház építés vagy felújítás során szükség lesz a megfelelő garázskapu fajta kiválasztására. A piacon jelenleg 4 alapvető garázskapu fajta létezik: billenő garázskapu, szekcionált garázskapu, redőny garázskapu és az ipari garázskapu. A megfelelő garázskapu kiválasztás összetett feladat, legjobb szakemberre bízni, mert a garázskapu nem olcsó és rendszerint több évtizedre szóló beruházás.

Garázskapu

Igazmondó Építész

Igazmondó Építész. - Online segítség, információk családi ház tervezéséhez. Mit tegyünk, hogy az építész-tervező olyan házat tervezzen nekünk, ami a MI igényeinkről szól?

Igazmondó Építész

Gál Dénes Épületvillamosság

Gál Dénes a budapesti regisztrált villanyszerelő. Mint minősített vállalkozó, vállalom ingatlanok, lakóépületek villanyszerelését, elavult villamos hálózatainak, részleges és teljes felújítását. Mérőhelyekkel kapcsolatos tevékenységek. Fogyasztásmérő szekrények kialakítása, megszüntetése, szabványosítása, áthelyezése. Éjszakai és ideiglenes mérőhely kiépítése, almérők és csoportos mérők telepítése. Teljes körű ELMA° ügyintézés.

Gál Dénes Épületvillamosság

Palatető felújítás - palateto-zsinde...

A '90-es évekig nagyon sok ház épült palatető alkalmazásával hazánkban. Ezeknek a legnagyobb része már elöregedett, lemohásodott, beázik vagy kilyukadt. Egy háztulajdonosnak az ázó tető az egyik legnagyobb gondot jelentheti. A palatető javítása és felújítása nélkül az ingatlan többi része nagyon gyorsan tönkre megy. Ezen problémák orvoslására kínálok hosszú távú, minőségi, olcsó és esztétikus palatető felújítási módszert a Villas(osztrák) és az Index(olasz) cég piacvezető, színes, mintás, bitumenes zsindelyeivel.

Palatető felújítás - palateto-zsinde...

Csere Ép-Ker Kft Balatonlellén: Épít...

Miért is olyan fontos a tégla, ez az évezredek óta használatos építőanyag? melyek a természetes alapanyagból készült, hosszú élettartamú, egészséges otthont biztosító építőanyagok? Hogyan válasszuk ki őket a tüzépen és mit kell tudni róluk? Minderre választ találnak a balatonlellei Csere Ép-Ker Kft . honlapjának látogatói. Szakmai cikkeke az építőanyagokról, szaktanácsok a tüzépről, vevőbarát szolgáltatások és széles építőanyag kínálat: téglák, tetőcserepek, szóródó és zsákos építőanyagok, faanyagok, gipszkarton, térkő, betonacélok és zsalukövek, kéménybélés, szigetelőanyagok…vagyis minden egy helyen, az alaptól a tetőig. Folyamatosan frissülő kedvező árú építőanyagok!

Csere Ép-Ker Kft Balatonlellén: Épít...

fugediterv.hu

Érdi építészek csapata akik azt tartják a legfontosabbnak, ami A–nnek a legfontosabb! Mi abból élünk, hogy A–n elégedetten távozik tőlünk. Érd és Érd környékének házainak építészeti tervezői

fugediterv.hu

Cserépkályha készítés Varga Zoltán

Vállalom egyedi cserépkályhák tervezését, készítését, átrakását, javítását az ország egész területén. Manapság a cserépkályhával történő fűtést egyre többen választják, az igen magas gázszámlák miatt. A cserépkályha fűtés gazdaságossága nem kérdéses.

Cserépkályha készítés Varga Zoltán

Földes és Társai Építésziroda Kft

Építészeti tervezés, téglaépítészet, finn építészet referenciák. Földes és Társai Építésziroda Kft

Földes és Társai Építésziroda Kft

KészHáz Portál

KészHáz Portál, kiemelten energiatakarékos építési rendszer. Hasznos információk az egergiatakarékos megoldásokról.

KészHáz Portál

Villanyszerelés

Vállaljuk: - Mérőhelyek kialakítását ELMA° ügyintézéssel, - Családi házak erősáramú hálózatának új szerelését, javítását, - Rámpa-, járda és ereszfűtések szerelését, - Kertvilágítás, kerti tavak világításának szerelését, - Kábeltévé, megfigyelő kamerák telepítését, - Kaputelefonok, kaputelefon rendszerek telepítését, - Számítástechnikai hálózat telepítését, - Intelligens házak szerelését, - EPH kialakítását,

Villanyszerelés

lakohaztervezes.hu

Igényes tervezőt keres ház építéséhez, átalakításhoz? Forduljon hozzánk bizalommal! tel.:+36/30 397 02 44

lakohaztervezes.hu

Téglacentrum – Építőanyag kereskedés

Téglacentrum Kft. - Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja.

Téglacentrum – Építőanyag kereskedés

Építészkontroll

Az Építész Kontroll A–nt képviseli - attól a pillanattól, hogy elhatározza, építkezni fog, egészen addig, amíg birtokba veszi új otthonát.

Építészkontroll

epiteszterv.hu

Egyedi tervezésű családi házak, ikerházak, társasházi lakások. Több mint 130 referencia ház

epiteszterv.hu

Pályázatok építésre, felújításra

Amennyiben szüksége van lakásának, ingatlanának, házának építéséhez vagy felújításához pályázati megoldásra, máris megtalálta a megfelelő oldalt. Pafi.hu

Pályázatok építésre, felújításra

Vízvezeték Szerelés

Elképzelése sincs arról kihez forduljon segítségért ha elönti otthonát a víz egy csőrepedést követően? Esetleg vett egy új WC tartályt és csészét, de az összeszerelésével nem akarja megvárni a következő munkanapot. A kérdéseire és problémáira könnyedén választ kaphat az oldalunkon. Gyors és megbízható vízvezeték szerelő.

Vízvezeték Szerelés

Mixerbeton olcsó áron

Beton és mixerbeton és szállítás rendelésre, beton árak, könnyűbeton ár, transzportbeton, megoldás a családi háztól a legspeciálisabb ipari létesítményig. Akciós, olcsó árakkal dolgozunk, vevőink kéréseit maximálisan kiszolgáljuk.

Mixerbeton olcsó áron

Gépszállítás, költöztetés, lomtalanítás

Cégünk 15 éve áll a megrendelők rendelkezésére költöztetés, lomtalanítás és bútorszállítás területén. Szolgáltatásainkat kiegészítettük még a nehéz gépek elszállításával is. A gépszállítás, nehézgép szállítás egy külön szakterülete a szállítási feladatoknak. A nagyméretű gépszállítás, egy összetettebb feladat, mint pl. egy átlagos fuvarozás.

Gépszállítás, költöztetés, lomtalanítás

Erdélyi és Társa Kft

Cégünk profiljai: Építőipari tervezés (építészet, tartószerkezet, statika, tájépítészet). Építőipari szerkezetépítés és kivitelezés. Építőanyag kereskedelem. Mérnöki/műszaki szaktanácsadás

Erdélyi és Társa Kft

Prémium garázskapu

Prémium garázskapu megoldások építkezők részére. Ha garázskaput választ érdemes egy professzionális gárdát megbízni csúcsminőségű termékkel. Szekcionált Hörmann Garázskapuk

Prémium garázskapu

Bio-Szolár építészet

Biológiailag (bio-fizikailag) egészséges, napenergiát hasznosító, energiatakarékos épületek tervezése.

Bio-Szolár építészet

Lapostető szigetelés, Zöldtető

Elsősorban tetők szigetelésével foglalkozunk. Az úgynevezett bitumenes szigetelés az első számú tevékenységünk. Cégünk garanciákkal, mindenféle kiegészítő munkálatok mellett vállalja a szigetelést. Korrekt áron, korrekt munka, valódi garanciával. Ez a Faga-Bau minőség.weboldalunkat eléri: www.fagabau.com

Lapostető szigetelés, Zöldtető

Családi ház építés, lakásfelújítás

A lakásfelújítás 1 kft 15 éve a lakosság, és a közületek szolgálatában. Tevékenységi körünk: - Családi ház építés - Szerkezetkész családi ház építés - Kulcsrakész családi ház építés - Komplett lakásfelújítás - Részleges lakásfelújítás - Szobafestés - Acs, tetőfedő munkák - Hőszigetelés - Kéményépítés - Kerítés építés Egyéb építőipari munkák. Munkáinkat alvállalkozók bevonása nélkül végezzük!

Családi ház építés, lakásfelújítás

Tetők építése - ács, tetőfedő és bádogos

Építőipari vállalkozásunk Pest megyében, Gödön található. Fő tevékenységi körünk a tetőszerkezet építés, ácsolás. Az elkészített tetőkre, igény szerint tetőfedést és bádogos munkát is vállalunk. A fő profilunk mellett, készítünk tetőtér beépítéseket vagy akár fa kerítést. További tevékenységek röviden: polikarbonát fedés, gipszkarton szerelés, szigetelés, tetőfedés, szaletli, pergola, tetősík ablak beépítés, és egyéb ács és tetőfedő munkák kivitelezése, a megrendelő igénye szerint. A munka felmérése, kiszállás és az árajánlat, nálunk ingyenes. Építőipari cégeknek, alvállalkozóként egyedi árakkal számolunk. Weboldalunkon további információkat talál egyéb szolgáltatásainkról, kérdést tehet fel tetőkkel, ács munkákkal kapcsolatban közvetlenül a honlapról, és megtekintheti a képgalériánkat.

Tetők építése - ács, tetőfedő és bádogos
Oldal: 1 / 2

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5284 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2019-08-14 09:21:45

Új Oldalak

1. Az élet egészségesen    Egészség    
2. Autóhűtő javítás    Autóalkatrész    
3. Gold és Silver...    Egészség    
4. Zöld kávé kapszula...    Egészség    
5. Kókuszolaj központ    Egészség    
6. Comvita olajfalevél...    Egészség    
7. Safe Laser SL500 és...    Egészség    
8. Otthoni lenmagolaj...    Egészség    
9. Minősített krill olajok    Egészség    
10. Gyógyulás...    Egészség    
11. Mannavita búzafű...    Egészség    
12. Autoimmun problémák...    Egészség    
13. Barackmag.com    Egészség    
14. Enterosgel.Bolt    Egészség    
15. Immunerősítés és...    Egészség    
16. A krónikus...    Egészség    
17. Több mint 10 yerba mate...    Egészség    
18. A zöld kávé kapszula...    Egészség    
19. Kurkuma: gyógyszer...    Egészség    
20. Nyers virágpor és...    Egészség    
Minden új oldal...